ce filme ati mai vazut?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns minimona spune:

"Cold Mountain", un film superb pe care vi-l recomand.
Atat povestea cat si peisajele din apropierea Rasnovului sunt de neuitat.
Minimona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaDia spune:

Eu am vazut de foarte curand "Occident".
E un film romanesc, in regia lui Cristian Mungiu, cu Alexandru Papadopol in rolul principal. Un film nemaipomenit, plin de umor romanesc, o zelfemea la adresa societatii de azi.
De vazut.

Maria

MariaDia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Eu am vazut de curand "Spiderman 2". Poveste pt. copii, deh...:))) Dar ceea ce m-a bucurat enorm e ca in weekend au reluat pe Antena 1 filmul meu preferat: "Ramasitele Zilei"! Un film superb, dupa parerea mea!

Sometimes I still lose my mind/ when life is cruel and unkind/ but it's when I suffer that I learn/in a repenting heart love will burn/oh I'm/ thanking blessed Mary for light divine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craluca spune:

filmul cu fluturasii l-am vazut si eu saptamana asta; eram curioasa sa vad cand se va opri toata tarasenia cu intoarcerea in timp; pe mine m-a impresionat lupta personajului cu el insusi si cu dorintele lui de a face bine tuturor! si m-a impresionat ca in final a lasat deoparte propria iubire!

Mama Raluca, baiat Alex si bebita mica Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Si eu am vazut Cold Mountain.Avand in vedere ca eu sunt din Rasnov,mi-am dorit mult sa il vad.Dar nu m-a impresionat cu nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dee-Dee spune:

Eu mi-am petrecut multe vacante la niste rude care locuiesc in zona Rasnov-Bran si pot spune ca cunosc (scuzati!) bine zona. Am asteptat cu nerabdare sa vad Cold Mountain si am ramas cu un gust amar dupa vizionare. Mi s-a parut total anapoda sa vad "razboiul de secesiune" pe dealurile noastre romanesti care au o frumusete aparte,autentica, de necontestat, pot spune chiar cu riscul de a exagera, ca au o frumusete unica. Nu mai spun ca pe ici pe colo, un privitor atent, poate observa in peisaj cate o oita, caprita, stana cu caini chiar care pica precum nuca in perete cu costumele si mai ales cu limba engleza.
Ar vrea ei, americanii, sa aiba asemenea minunatii in tara lor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Am vazut aseara " Human strain". A fost dragut...dar nu am intels de titlul....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Astazi am vazut Lady killers. Tom Hanks este genial, ca de obicei si il prinde orice rol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Acum 2-3 seri am vizionat "Under the Tuscan Sun" si mi s-a facut un dor de Italia, de ma mananca in talpi sa merg in vacanta acolo iara...
Frumoase peisaje si filmul captureaza bine atmosfera de acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Aseara am vazut o comedie draguta...asa de weekend, cu replici si situatii haioas: "Stuck on You". Daca aveti ocazia sa-l vedeti pe dvd, nu ratati special features!!!

Mergi la inceput