ce filme ati mai vazut?

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Amanunte despre Festivalul filmului francez, program si rezumatul filmelor, gasiti aici: http://www.culture-france.ro/controller?action=1310#eveniment1299

"Odata ce ai incercat zborul, vei pasi pentru totdeauna pe pamant cu ochii ridicati spre cer, acolo unde ai fost, si vei dori mereu sa te intorci." Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

quote:
Originally posted by tata lu Toma

In Bucuresti, a inceput "Sarbatoarea Filmului Francez" care tine pana duminica (Studio, Institutul Francez, etc).
Am vazut in vichenedelu' asta doua (su cu astea o sa raman):
- Jeux d'enfants (Love me if you dare) care e chiar misto;
- Il est plus facile pour un chameau ... (It's easier for a camel ...) care nu e rau;

vlad

va invidiez sincer pe voi bucurestenii
irimell merci de link, m-am mai linistit putin...

Andreea & Tudor (9 dec. 2003)
pentru curiosi :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasoare spune:

am vazut farenheit 9/11 ... este un film documentar despre evenimentele de la 11 septembrie , Irak, Al Quaeda si Bush...

mie mi s-a parut putin speculativ, pentru ca tot documentarul este realizat punand cap la cap diverse bucatele din interviuri, reportaje, etc si orice afirmatie scoasa din context poate fi interpretata!

Ancuss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Once Upon a Time in Mexico - sau altfel spus Desperado 2.

Notand ca primul Desperado mi-a placut, desi a fost cumplit de comercial , asta a fost cam prostiuta. L-au luat pe Banderas sa arate bine, pe Johnny Depp ca si el arata bine, au mai pus vreo 3 vedete (Salma Hayek, Mickey Rourke, Enrique Iglesias), o intriga politica ccc complicata si gata... O aiureala generala, nu mai avea nimic original.

Poate si faptul ca acum filmul trebuia sa se imparta de fapt intre doi eroi, Banderas si Depp, si nu se hotara care e mai important...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

apropos de filme frantuzesti a vazut cineva "La silence de la mer"?.mie mi-a placut fantastic,e de dragoste si frumoooos... nu stiu de ce,m-am indragostit si am simtit in acelasi timp cu personajul feminin:-).e un film usor dar bine jucat de actori necunoscuti de mine cel putin:-)(mai putin batranul-l-am mai vazut in filme) si mi-a placut muuult de tot.:-))))

~flying without wings~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

"21 grams".
ma asteptam la mai mult.

Once a grump, always a grump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Big blue
The Pianist
Schiendler's List
Black cat and white cat - o comedie buna
Tais-toi - o comedie foarte foarte buna
Mie mi-au placut tare mult, vi le recomand sa le vedeti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

The Grudge..cel mai infiorator film pa care l-am vazut vreoadata..mi-a fost frica toata ziua.

Oana D

http://community.webshots.com/album/205792726GbMnHz?421

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

Eternal Sunshine of the Spotless Mind
iar finalul special pentru suflete romantice.

Alexxia

Lumea este plina de frumusete atunci cand inima este plina de dragoste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Am vazut in seara asta "Bandits" cu doi actori in ipostaze mai neobisnuite, jucand rolurile banditilor.
Billy Bob Thornton este tipul ipohondru, sensibil si destept, iar Bruce Willis este cel aratos dar cam sarac cu duhul. Cate Blanchett se indragosteste de amandoi si nu stie pe care sa-l aleaga, pentru ca luati impreuna ei reprezinta barbatul perfect.
O comedie buna, a meritat sa stau pana la 12 noaptea. Chiar ma gandesc ca peste vreun an de zile mi-as dori sa-l revad.

Mergi la inceput