Cat timp petreceti pe desprecopii.com ?
Raspunsuri - Pagina 20
mhldvrc spune:
Zilnic, 0-2 ore, sunt lucruri interesante, afli mai multe, schimb de pareri si asa mai departe.
Mihaela, Tatiana(20.09.1991) si Mihai(1.08.1995)
mhldvrc
nora2005 spune:
Imi placea...cindva...pina cind am ajuns la alte concluzii..nu le dezvolt aici, cenzura functioneaza ne-obiectiv.
nadira spune:
As intra mai des decat la 2-3 zile pe dc, dar nu am timp prea mult. Dupa cum se vede postez cam tot noaptea tarziu
karligutza spune:
daca e sa ma iau dupa media de la mesajele scrise.... cam scriu 2-3 mesaje pe zi, insa cu siguranta citesc mai mult... poate chiar de 10-20 de ori mai mult decat scriu.. asa incat timpul alocat DC este in medie pe zi de cca. 3-4 ore... sper ca nu estimez gresit (uneori stau f.mult, alteori deloc! alteori ma intreaba sotul: iar te-ai culcat la 2? - bineinteles motivul real invocat: )
cum spunea o forumista putin mai sus, va sta mai mult odata cu inaintarea in varsta a sarcinii pe care o ducea..... ei bine, odata cu nasterea bebelusului timpul asta va scadea, probabil cu usoare urcursuri cand bebe mai creste, insa este evident ca atunci cand n-ai grija copilului ai mai mult timp de orice pt.tine.
karligutza
sunt mamica Adelutei
miflore spune:
Si eu stau cam 2-3 ore pe zi!
Nu-i timp, domle, sa intri peste tot, sa citesti tot felul, d-apoi sa mai si raspunzi...
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
sorinake spune:
cumulat stau cam o ora-doua! foarte interesant de citit! super site!
nota 10!
"Help my bunny take over the world!"
http://tt.lilypie.com/VGHop3.png
incognito spune:
Depinde.Cind am timp,in fiecare zi,o ora-doua,poate chiar mai mult.
Alteori,la o saptamina,poate mai mult de o saptamina,o ora-doua.
Incognito
simo_75 spune:
cam o ora in fiecare zi.depinde de timp.
Sa ai putere sa spui da, sa ai putere sa spui nu si in orice clipa grea sa ai putere sa fii TU