Cat timp petreceti pe desprecopii.com ?
Raspunsuri - Pagina 17
danidani74 spune:
Cu siguranta ca mai mult decat si-ar dori sotul meu care de 3 luni de zile nu prea mai are acces la comp.(hehehe!!)Acum am o scuza: sunt capricioasa.
DANA26 spune:
quote:
Originally posted by loredana405
ei.........daca nar fi si alte treburi de facut as sta toata ziua si noaptea pe aici .dar asa imi fac program ptr toate
DANA
miria_cristina spune:
Mult.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
my_nature spune:
Buna tuturor!
a urmaresc de multa vreme, dar, pt ca nu am copii, n-am indraznit sa ma inscriu. Oricum, ma capteaza cam toate subiectele de pe acest site.
a doresc mult succes in continuare.
P.S: ..sunt matusa.
Dana_ch spune:
muuuult timp,nu atat cat as vrea din lipsa de timp,intru de cate ori pot.
Poze cu Lucas
cristina1974 spune:
Sunt dependenta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
ore in sir, ca ma ia sotul la intrebari, ca de ce nu-mi fac treburile la birou si toata ziua stau calare pe calculator cu DC.
14+
cristina
Onutz spune:
L-am descoperit acum 3 ani (in 2003) si am gasit aici foarte multe lucruri utile. Il recomand tuturor si, atentie, creeaza intr-adevar dependenta! Eu intru cel putin o ora in fiecare zi pe forum.
Onutz
romana_74 spune:
Inainte cand nu erau copiii nascuti, imi petreceam destul de mult timp, suficient cat sotul sa ma ameninte ca divorteaza, apoi dupa ce ai au venit petrec cam o ora pe zi. Putin, as vrea muuuuuuuuult mai mult, dar asta s-ar intampla in cazul in care ziua ar avea 36 de ore! Va multumesc pentru ajutorul pe care mi-l dati! Sunteti extraordinari!
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)
doinabita spune:
Mai mult de 2 ore pe zi,la ore diferite,deoarece imi ofera subicte interesante,informatii utile si multi prieteni atat de departe dar totusi atat de aproape!!!!!!!!!!!
bita doina