MONTIGNAC (187)...STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

ariadna asa e ... trebuie sa-ti gasesti combinatiile care-ti place sa le mananci cu placere

meniul meu de ieri :
md. tarate de ovaz , kefir, seminte .... de combinatia asta inca nu m-am saturat ... si jumatatea mea a declarat chiar azi ca e tare buna combinatia ce i-o dau dimineata
g. un mar si cateva capsuni
pr. ceva interzis ....
g. un mar
ci. salata din branza dulce, ardei, rosie, ceapa verde si cateva bucati de crispy din piept de pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencat spune:

meniul meu de azi:
cafea cu cofeina
MD: un iaurt mic 0.1%
P: salata de rosii cu branza telemea
C: friptura de vita la cuptor cu turtita de tarate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caress spune:

Andanii, te rog, ai tu o poza cu niste biscuiti de ovaz, poti sa imi dai si mie reteta?

Mergi la inceput

caress in acei biscuiti eu pun asa: tarate de ovaz, fulgi de ovaz, faina de ovaz, seminte de in, seminte de susan, seminte de floare , sare si apa cat sa se omogenizeze .... ii modelez cu mana si in bag la cuptor pe hartie de copt pana se rumenesc

Mergi la inceput

Saru 'mana.Eu o sa le pun si fructoza si coaja de lamaie, vreau sa fie dulci...Ce as putea sa le mai pun sa fie si mai buni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Salut fetelor

Eu sunt pe-aici, doar ca nu prea mai am timp sa scriu. Dar va citesc cat pot de mult.
Mananc extrem de Monti, insa stagnez si-s frustrata la maxim
Meniul de ieri:
MD: branza mozarella goala
P: 1 ou fiert, branza feta si un castravete
C: friptura la gratar cu salata

Azi:
MD: branza mozarella goala
P: un carnati la gratar de ieri ramas
G. poate niste cioco 70%
C: cred ca-mi fac niste linte ceva. Sau humus, ca m-ati terminat cu humusul. Am gasit in sfarsit pasta de susan ieri si sper sa reusesc sa fac diseara. Merge combinat cu panie wasa cu 24% fibre pentru micul dejun?

Ninha, si eu iubesc berea Paulaner. Citeam ca cica cu masura e voie (conform listei oficiale a lui Monti). Eu pana acum m-am ferit ca de naiba de bere. Acum sunt in ceata...

Brandu, sunt pe-aici, ocupata rau. Acusi ma duc sa-mi iau keyboardul. Nu stiu sa cant, dar mi s-a pus pata sa invat asa, ca si compensare dupa munca de la birou.

Caress: m-ai terminat cu reteta de 100 clatite, o astept cu mult interes.

Andanii, n-ai o reteta mai simpla? n-am de unde sa gasesc toate produsele alea pentru biscuiti cu tarate. Am faina integrala si tarate de grau. Ar fi super

Ariadna, multumesc frumos pentru carte.

O zi frumoasa va urez.

Mergi la inceput

caress noua ne plac sarati (aici ma refer si la baietii mei) ... am facut o singura data cu putina fructoza si nu ne-au prea placut .... s-au tarat prin camara cateva zile bune si pana la urma i-am aruncat
Nu stiu cum ti-ar placea tie sa fie .... eu asa cum ti-am spus, cu aceste ingredinete imi plac foarte mult ... dar dupa cum observi nu ii fac zilnic si nu apuc sa ma satur de ei ... fac la doua, trei saptamani si imi ies cam 20 bucati in total ... mancam toti trei din acei biscuiti

lorelei chiar ma gandeam azi la tine cat ai slabit si cat mai ai de slabit ... platouri avem toate , si eu sunt intr-eun platou pot sa spun si dureaza pana se depasesc ,.... nu fii frustrata ca nu e bine, ai incredere ca vei depasi acest prag
Si acuma despre biscuiti : .... din faina integrala si tarate fac doar crakersi ... adica combin faina integrala , tarate si apa .... imi plac dar nu asa mult ca si cei din tarate de ovaz cu seminte .... teoretic aici la faina integrala nu putem pune seminte si atunci nu au acelasi gust
eu humusul il mananc pe ardei sau cu rosie ....

Mergi la inceput

Tocmai am un biloi de aluat de saratele, facut aseara si odihnit ore fara numar.De aia vroiam niste biscuiti dulci, buni de luat in deplasare.:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Hai, mai, Caress, iart-o pe Ariadna!!

E ok humus cu wassa dimineata.
Trebuie sa gasim meniuri care ne plac pe care sa le mancam la greu.
Asta nu e o dieta à la longue.

Andanii, am inceput sa mananc si eu dimineata iaurt cu tarate si e tare bun.

Md: iaurt cu tarate
G: ceai + mar;
P: salata verde cu feta + cioco neagra;
g: migdale;
c: tocanita de pui cu ardei (fajitas) + ceai

O zi buna si conforma,

Mergi la inceput

Cge asa e ... cheia succesului consta in meniuri cat mai placute
da? zici ca-ti place combinatia ??? si mieeee

Mergi la inceput