Stelute de iulie-august 2013(71)
Raspunsuri - Pagina 18
unidanad spune:
Happy
. Fata de cum eram inainte eu ma simt tare scrofita
. Daia m-am si tuns asa sa ascund un pic falcutele se pare ca am reusit. Deja ma simt mult mai bn 
Olimp si eu m-am vopsit si tuns pt ca deja era paru de ziceai ca am o maturica cand il strangeam in coada
.
25+
David sau Patrick
Dana
unidanad spune:
Nici eu nu am mancat niciodata spanac crud sau in salata si nici leurda. Eu stiu ca a aparut pt ca ma ruga mama sa mananc acum cateva zile cand am fost la ea dar nu imi place cum suna 

25+
David sau Patrick
Dana
olimp spune:
dana si mie imi sta parul ca la o matura uzata
, mi-a crescut lung si in fata si nu mai are nici o forma , fata fiindu-mi rotunda nu ma avantajeaza asa ca am sa cer sa mi-l inscareasca pe langa fata sa mai maschez din farfurie..![]()
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
26 +
IlincaIlinca
happy_ama spune:
Olimp, spor la leurda!
Si mie-mi place 
Dana, cred ca de scrofilit ne scrofilim mai tarziu. Parca ma vad cu un nas borcanel si cu falcile de mi le vad cu ochii...

Happy Ama
25+ si
Eva
unidanad spune:
Happy ce bine arata salatica
. Abia astept sa apara toatee legumele proaspete sa mananc numai salate. ![]()
25+
David sau Patrick
Dana
olimp spune:
dana leurda este fff buna si sanatoasa , incearca-o si eu ma voi stradui cu spanacul , nu avem nimic de pierdut...
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
26 +
IlincaIlinca
paula_m spune:
Elena, ce ma bucur ca Denisa nu a simtit nici un discomfort!! Cred ca noi suntem de vina, pe mine ma doare de frica, orice imi lucreaza in gura, chiar daca am nerv scos![]()
Stai ca nu am inteles ce ai vrut sa spui : daca retii apa, nu creste copilul? Cum ai facut tu legatura asta? Eu am fost plina de apa, eram ca o baltoaca, am iesit din spital cu 10 kg mai putin si efectiv vedeam cum mi se dezumfla picioarele si Raul a fost mare!!
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si
25+
, bb2
amaliaro spune:
fetele care faceti clexane cand le faceti bebei din burtica ce fac?ca la mine incepe tontoroiu
amalia tsakoniati
26+ Maria-Anastasia
Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
olimp spune:
paula unul din efectele prcalmpsiei este si retentia de lichide , dar nu intotdeauna retentia indica si precampsia , iar in precampsie nu se dezvolta bine bebe...
26 +
IlincaIlinca
paula_m spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui amaliaro ana303maria gata esti trecuta cu carucior albastru felicitari pt baietel amalia tsakoniati 26+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna![]() DOAMNE ITI MULTUMESC! FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota . |
Esti din ce in ce mai priceputa
. Ai schimbat si nr carucioarelor?Eu aveam o graviduta din Ms. Oare pe unde o fi? Eliza parca
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si
25+
, bb2