Stelute de iulie-august 2013(71)
Raspunsuri - Pagina 17
Delia_Rodica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olimp bobitza nu am mancat niciodata crud ..am sa incerc , dar nu este amar ? XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot 2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat 2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani 26 + IlincaIlinca |
Ecel mai bun, cu salata verde, rucola, un ou fiert, eu pun si conopida/brocoli fierte, rosii

Si mi s-a facut pofta, abia astept sa merg in gradina

viitoare mamica de hocheist
22+
Lóránd
amaliaro spune:
Olimp este
super bun si ajuta si in problema cu constipatia
amalia tsakoniati
26+ Maria-Anastasia
Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
happy_ama spune:
Olimp, Bobitza, am pus o poza cu o salata facuta acum 2 seri. Cu spanac. Eu ii zic salata cu 2 branze
Mi se pare f gustoasa. Are broccoli fiert, baby spinach, salata verde, rucola, castravete, rosii, oua de prepelita fierte, branza feta si emmentaler (+ulei masline, sare). Puteti sa ii puneti ca dressing si iaurt sau smantanica slaba
Happy Ama
25+ si
Eva
unidanad spune:
Anamaria felicitari pt baietel si speram sa nu mai ai episoade cu lesin. Multa sanatate.
Am pus si eu 2 poze cu fata mea sa nu mai zica Olimp ca numai ea a pus la fata. Si eu am pus 6 kg (deci nu ma plang nu sariti pe mn) dar am impresia ca toate sau pus la fata. M-am si tuns ![]()
25+
David sau Patrick
Dana
amaliaro spune:
Dana bebe seamana cu tine!!!
amalia tsakoniati
26+ Maria-Anastasia
Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
olimp spune:
ok fetelor m-ati convins
, ma duc la piata sa-mi cumpar spanac , am sa va spun cum este si daca l-am putut manca , mie preparat nu-mi place deloc gostul si nici mirosul...
eu astept sa apara leurda ..

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
26 +
IlincaIlinca
happy_ama spune:
Dana, sa-ti fie de bine! Nu mi se pare ca ai 6kg pe fata 
Pe bune, nu vad mare diferenta... Un pic e normal sa iei. Toate am luat cred...
Olimp, mami mi-a facut deja salata cu leurda...si ea face cumparaturile din piata...e posibil sa se gaseasca..nush daca e romaneasca dar...![]()
Happy Ama
25+ si
Eva
unidanad spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui amaliaro Dana bebe seamana cu tine!!! ![]() amalia tsakoniati 26+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna![]() DOAMNE ITI MULTUMESC! FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota . Multumesc ![]() . Fiind baiat cik asa ar fii baietii seamana cu mamele. |
25+
David sau Patrick Dana
olimp spune:
dana de la servici nu vad pozele dar merg acasa si ma uit ![]()
eu maine marg la coafor...ma vopsesc si aranjez parul un pic ca este cam mare si nu sta nici cum ![]()
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
26 +
IlincaIlinca
olimp spune:
happy ma duc sa caut si eu leurda
imi place la nebuinie ...are gust de usturoi dar nu-ti ramane gustul rau in gura dupa...
26 +
IlincaIlinca