Clasa pregatitoare 2013-2014 (3)
Raspunsuri - Pagina 5
Mamibiutza spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Androix
e cod rosu chiar |
Ei, ce atata graba...
De pe site-ul ismb citire... "Metodologia privind inscrierea in invatamantul primar pentru anul scolar 2013-2014 va fi aprobata prin Ordin al Ministrului Educatiei Nationale in data de 31.03.2013"
Bine ca nu pe 1 aprilie... Ceea ce n-ar fi deloc exclus avand in vedere ca 31 e duminica
CorinaDani spune:
pana or da de veste ce si cum, recapitulam un pic, va rog ? anul trecut ce acte au fost necesare pentru inscrierea la clasa 0 ?
scrie pe undeva despre documentele necesare la inscrierea pentru toamna acestui an, la clasa pregatitoare ? eu am ametit cautand, mi-o fi scapat informatia. multumesc !
Androix spune:
Cerere tip, copie dupa unul din buletinele parintilor, copie dupa certificatul de nastere. Sa ai si originalele cu tine ca sa fie certificate conform cu originalul. Si evaluarea daca e cazul.
claujro spune:
Cum ramane cu "consultarea" parintilor?
Parintii care au copii în grupa mare de gradinita vor opta, panala 31 martie, între a-si înscrie copilul la grupa pregatitoare din scoala sau a ramâne cu copilul la gradinita, tot în grupa pregatitoare, fara; ca statul sa îi mai forteze accepte o anumita decizie, a declarat premierul Victor Ponta
Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/clasa-pregatitoare-sau-gradinita-victor-ponta-spune-ca-parintii-pot-alege_1096031.html#ixzz2Oef2KOT2
laura78nico spune:
Pe langa ce a zis Androix:"Cerere tip, copie dupa unul din buletinele parintilor, copie dupa certificatul de nastere. Sa ai si originalele cu tine ca sa fie certificate conform cu originalul. Si evaluarea daca e cazul." , mie la scoala mi-au mai spus si de adeverinta de la medicul de familie ca este apt pt scoala.
roli25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanap85 pentru mamicile care au copii la clasa 0,pregatitoare rog sa-mi zica ce au invatat.. de exemplu mi-a zis o mamica ca stie sa citeasca ,sa scrie ,sa socoteasca etc acuma ma gandesc ca va exista o diferenta enorma intre acei copii care au facut clasa 0 si au invatat toate aceste lucruri fata de copii care vin de la gradinita,unde nu au invatat toate aceste lucruri, si intra direct in clasa 1. cum e mai bine? sa stie toate astea cand intra la cl 1 sau sa le invete in clasa intai? "Daca tac... nu inseamna ca ai DREPTATE..inseamna ca pur si simplu am inteles ca iti explic DEGEABA" |
Pai cum le stie? Sa scrie de mana, de tipar?...al meu stie sa citeasca daca e scris de tipar. Literele mici le recunoaste, dar nu citeste cuvinte.
De scris, scrie de tipar. A facut si literele mici de mana,dar nu scrie cuvinte.
De socotit stie cam pana pe la 20.
Depinde foarte mult de invatatoare.
Mamibiutza spune:
citat din mesajul lui laura78nico Pe langa ce a zis Androix:"Cerere tip, copie dupa unul din buletinele parintilor, copie dupa certificatul de nastere. Sa ai si originalele cu tine ca sa fie certificate conform cu originalul. Si evaluarea daca e cazul." , mie la scoala mi-au mai spus si de adeverinta de la medicul de familie ca este apt pt scoala. Laura, mamica de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007 povestea noastra |
Pentru cei care merg la alta scoala decat cea la care sunt arondati "parintii depun si documente care dovedesc indeplinirea criteriilor de departajare"
catrinik spune:
citat din mesajul lui Androix ce gluma buna. Si uitasem. |
Da chiar ... uitasem minciunile Pontacului ...