Clasa pregatitoare 2013-2014 (3)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mamibiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Androix

Citat:
citat din mesajul lui catrinik

Citat:

Teoretic azi ar trebui sa fi aprobat metodologia, pe siteul ismb nimic deocamdata.

Pe site-ul ismb ninge ...

e cod rosu chiar

Ei, ce atata graba...

De pe site-ul ismb citire... "Metodologia privind inscrierea in invatamantul primar pentru anul scolar 2013-2014 va fi aprobata prin Ordin al Ministrului Educatiei Nationale in data de 31.03.2013"

Bine ca nu pe 1 aprilie... Ceea ce n-ar fi deloc exclus avand in vedere ca 31 e duminica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

pana or da de veste ce si cum, recapitulam un pic, va rog ? anul trecut ce acte au fost necesare pentru inscrierea la clasa 0 ?
scrie pe undeva despre documentele necesare la inscrierea pentru toamna acestui an, la clasa pregatitoare ? eu am ametit cautand, mi-o fi scapat informatia. multumesc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Cerere tip, copie dupa unul din buletinele parintilor, copie dupa certificatul de nastere. Sa ai si originalele cu tine ca sa fie certificate conform cu originalul. Si evaluarea daca e cazul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Cum ramane cu "consultarea" parintilor?

Parintii care au copii în grupa mare de gradinita vor opta, panala 31 martie, între a-si înscrie copilul la grupa pregatitoare din scoala sau a ramâne cu copilul la gradinita, tot în grupa pregatitoare, fara; ca statul sa îi mai forteze accepte o anumita decizie, a declarat premierul Victor Ponta

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/clasa-pregatitoare-sau-gradinita-victor-ponta-spune-ca-parintii-pot-alege_1096031.html#ixzz2Oef2KOT2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

ce gluma buna. Si uitasem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Pe langa ce a zis Androix:"Cerere tip, copie dupa unul din buletinele parintilor, copie dupa certificatul de nastere. Sa ai si originalele cu tine ca sa fie certificate conform cu originalul. Si evaluarea daca e cazul." , mie la scoala mi-au mai spus si de adeverinta de la medicul de familie ca este apt pt scoala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanap85

pentru mamicile care au copii la clasa 0,pregatitoare rog sa-mi zica ce au invatat..
de exemplu mi-a zis o mamica ca stie sa citeasca ,sa scrie ,sa socoteasca etc

acuma ma gandesc ca va exista o diferenta enorma intre acei copii care au facut clasa 0 si au invatat toate aceste lucruri fata de copii care vin de la gradinita,unde nu au invatat toate aceste lucruri, si intra direct in clasa 1.
cum e mai bine?
sa stie toate astea cand intra la cl 1 sau sa le invete in clasa intai?

"Daca tac... nu inseamna ca ai DREPTATE..inseamna ca pur si simplu am inteles ca iti explic DEGEABA"

Pai cum le stie? Sa scrie de mana, de tipar?...al meu stie sa citeasca daca e scris de tipar. Literele mici le recunoaste, dar nu citeste cuvinte.
De scris, scrie de tipar. A facut si literele mici de mana,dar nu scrie cuvinte.
De socotit stie cam pana pe la 20.
Depinde foarte mult de invatatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mamibiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura78nico

Pe langa ce a zis Androix:"Cerere tip, copie dupa unul din buletinele parintilor, copie dupa certificatul de nastere. Sa ai si originalele cu tine ca sa fie certificate conform cu originalul. Si evaluarea daca e cazul." , mie la scoala mi-au mai spus si de adeverinta de la medicul de familie ca este apt pt scoala.

Laura, mamica de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
povestea noastra

Pentru cei care merg la alta scoala decat cea la care sunt arondati "parintii depun si documente care dovedesc indeplinirea criteriilor de departajare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Orchis, te rog mult, spune-mi la ce scoala il inscrii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Citat:

ce gluma buna. Si uitasem.

Da chiar ... uitasem minciunile Pontacului ...

Mergi la inceput