Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~37~
Raspunsuri - Pagina 13
carmen333 spune:
Carmen, varicela la adult e greu de suportat. 3 saptamani cu bube si mancarimi si creme ca sa nu se infecteze bubele! Esti sigura totusi ca nu ai avut? Se mai numea varsat de vant popular, varsat mic- nu sunt sigura.
Eu nu am facut multe boli ale copilariei, insa pe-asta am facut-o, o forma usoara, mi-a zis bunica. Doar ca mi-a zis ca a fost varsat de vant.
Madd11ee spune:
Buna fetelor..In we nu prea apuc sa scriu..incerc sa mai fac una-alta prin casa..sa ma odihnesc..
Ieri am facut curatenie si m-a luat durerea de burtica..e clar..nu ai nevoie de burta mare ca sa nu mai poti..Aa..si am si eu burtica acum..o tuguiata si jumatate mi-a crescut repede in ultima vreme..iar pentru cei care nu ma stiu, ca sa ma laud cu burtica, mi-am luat tricouri cu mesaj..gen "baby bump" sau "baby's coming" Am rezolvat problema..
Am citit..nu am retinut multe
Hellie, da, cu Mitroi o sa nasc..mi s-a parut dragut cu pacientele..si cand vorbea cu ele la telefon..iar legat de pantalonii de gravi..eu ii port de cand eram plata asa ca merg..mi-au fost de un real ajutor cu spatele..
Am vazut niste burtici fff frumoase pe picassa..Abia o astept si eu pe a mea..
Vio, am trecut si eu pe salate..sunt geniale..de acum numai din asta mananc..cred ca am gasit inlocuitor pentru cartofi..
Va pup!
PS O sa pun poze si cu bebe si cu burtica cu prima ocazie..
23+
criulica spune:
Buna si de la noi,
Azi am avut programul domnisoarei mele, ne-am trezit la 6 am mancat ne-am uitat la tv iar de la 7 la 12 am dormit din nou. Dupa o alta portie de mancare( era pranz, nu-i asa) am dormit din nou pana la 2,30. O educ sau ma educa ea pe mine? Si acum sunt pusa pe iesiri afara, plina de verva, numai vremea ma mai deprima.
Eu nu as risca cu varicela! Cel mai bine vb cu medicul dar stii vorba aia cu paza buna si primejdia?
va
25+
Carmen1985 spune:
Nu am avut , mama e sigura ca nu am facut cat am fost micuta , am facut doar rujeola si oreion dintre bolile copilariei imi amintesc si eu de ele. Tinand cont ca am fost expusa totusi ma gandesc sa nu fi fost asimptomatica , cred ca o sa-mi fac analiza ca sa fiu sigura. Pana at o sa o mai tin acasa pe dra .Si la noi se foloseste tot termenul popular varsat de vant , deci nu am incurcat bolile.
Citat: |
citat din mesajul lui carmen333 Carmen, varicela la adult e greu de suportat. 3 saptamani cu bube si mancarimi si creme ca sa nu se infecteze bubele! Esti sigura totusi ca nu ai avut? Se mai numea varsat de vant popular, varsat mic- nu sunt sigura. Eu nu am facut multe boli ale copilariei, insa pe-asta am facut-o, o forma usoara, mi-a zis bunica. Doar ca mi-a zis ca a fost varsat de vant. |
Mami de Bianca 07.05.2008 si 23+
VIOIKA76 spune:
Buna dimineata !
Hellie sa va fie de bine vizita la ai tai !
Eu stau la 70 km de Calarasi ,mai precis la Oltenita ,m-am mutat acum 9 ani dupa ce am nascut-o pe Ana ,in ideea de a fi cat mai aproape de socrii.Jumate din neamurile mele stau in Calarasi si vacantele din copilarie tot pe acolo mi le-am petrecut.
Carmen eu nu stiu ce efect are varicela asupra bebelusului ,dar daca poti sa previi mai bine previi,nu o mai duci pe Bia la gradi sau faci analiza aceea sa vezi daca ai anticorpi ,asta ca sa stai linistita. Nu prea e placuta varicela la un adult ,eu am facut la 25 ani si mi-a fost groaznic de rau ,nu mai zic de aspectul pielii..
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum29+
Elyana spune:
Buna dimineata!! M-am saturat de ploaie! O zi buna
Dupa amiaza ma duc la eco
fluturashhh,
22+ Gabriel Luciano + Mikael Damian
VIOIKA76 spune:
Elyana succes la eco !
Hai ca mai avem un pic pana incepe primavara cu adevarat ,deja semnele asta indica ,am curtea plina de ghiocei si toate celelalte flori de primavara au iesit de mult din pamant ,le astept sa infloreasca.
Daca ploua la Bucuesti inseamna ca o sa vina si la noi ,nici mie nu-mi place ploaia dar pentru gradina mea e buna.
O zi buna !
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum29+
raluca1109 spune:
Neata!
Da, Elyana, si eu m-am saturat de vremea asta.
Am inceput sa primesc hainute pentru bebelina. M-am abtinut sa cumpar. O sa vad acum in martie cand ma apuc de bagaj.
Raluca
S 31+ Miruna
simcri spune:
Buna dimineata si de la noi, dupa o saptamana agitata si din nou cu musafiri vin cu o ceasca de ceai sa va incalzesc, la noi ninge iar de vreo 3 zile...de abia astept primavara, incep sa nu ma mai cuprinda paltoanele si gecile de iarna si eu altele nu mai cumpar...
Vicky tare mult ma bucur ca sunteti bine ai grija de voi si totul o sa fie bine pana la final.