Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~37~
Raspunsuri - Pagina 12
Irinukaaa spune:
P.S. Cam lungut chiar si pentru mine... cine n-are chef sa sara peste, n-am scris nimic memorabil!
P.P.S. Scuzati greselile de ortografie dar e intuneric in camera si scriu asa pe orbocaite!
Irina ~ mamica norocoasa de pui drag Patrick Cristian {07.12.2010} si 30+
Elyana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carmen333 Pana nu simt, nu cred intr-adevar, dar am simtit-o si pe-asta: mi se parea ca nu misca bebe. Cred ca s-a odihnit si el dupa zbateri de burtica. L-am simtit abia pe la pranz. Nu mi-a pus perfuzie la spital, nu aveam contractie cand m-a consultat. Au fost contractii seara si dimineata inainte sa merg; de fapt mergeam spre serviciu si am dat tel si cotit spre spital, ca nu mai puteam sta. Ma ingrijoreaza ca nu mi s-a spus o cauza, nu stiu pe ce sa dau vina. Nu vream internare, medical. Mi-am cerut program redus si inteleg ca e in dezbatere la HR. Monica, mie mi-a scris fibrom pe adeverinta sarcina pentru program redus: sarcina 27sapt. Fibrom uterin. Se recomanda program redus 6ore. Inteleg ca s-a cerut raport de la medicina muncii de fapt. A venit fisa de evaluare la serviciu. Se declara conditiile de munca si activitate. Mai nou am amenintare de nastere prematura ca diagnostic de la spital, dar dumnealor vor doar de la centru privat unde au contract!! Parca ma primea cineva in urgenta acolo!! |
Uite de aia sunt eu zburlita legat de HR.
Noi la munca avem cabinet medical si acolo se prezinta un medic de la spitalul privat cu care avem contract. Daca ai si tu, du-te la el cu actele de spital si vezi poate iti elibereaza vreo foaie.
Daca nu si nu, baga-ti medical si saluta-i din mers...
22+ Gabriel Luciano + Mikael Damian
Elyana spune:
citat din mesajul lui Irinukaaa Seara buna vorbaretelor! Elyana chiar azi mi-a venit si mie ideea sa-mi filmez burtica ca are si al meu pui niste lovituri si niste miscari... o sa descarc sa vad ce-a iesit. Cat despre filmuletul de pe youtube am crezut ca-i trucat initial, am vazut ulterior ca e cat se poate de real! Parca prea-prea. Eu n-am prins asa miscari la prima sarcina avand doar 36S cand am nascut... P.S. Si fi fara grija ca iti vei da tu seama care sunt contractiile dureroase, nu vei avea dubii! Astea cu intaritul burticii si senzatia de greu fac parte din cele nedureroase, restul... sa nu ai parte curand de ele iti doresc! Eu am rezistat eroic si am zis ca daca am trecut de ziua de ieri cu bine in care am avut o cearta de proportii cu sotul, atunci bb meu va sta cumintel pana aproape de termen. S-a adunat oboseala, stresul cu casa, cu parintii ce stau cu noi pana terminam casa pentru a ne ajuta si nu suntem obisnuiti... acum imi e mai bine, m-am descarcat, i-am zis ce avem pe suflet, el la fel, am plans, am stat suparata toata ziua, dar gata "ne-am racorit", ridicam capul sus si mergem inainte! Noapte buna va doresc si weekend placut in continuare! Irina ~ mamica norocoasa de pui drag Patrick Cristian {07.12.2010} si 30+ |
Si eu am zis initial ca e trucat, dar la final mi-am dat seama ca burtica din filmulet nu prea avea grasime si cred ca de aceea se vede asa bine. Well, prea tarziu pentru mine Eu pot sa apuc bine colacelul in zona buricului
Imi pare rau de cearta, e bine ca v-ati racorit dar mai rarut ca-i mai dragut. Eu incerc sa ma temperez cat pot. Pe mine ma apuca crizele de frustrare ca am nevoie de atentie, saracul el nu prea are nici o vina. Dar cum e diferenta de fus orar de 7 ore... nu ne certam dar uneori in primele 5 minute sunt si eu pusa pe hartza. Eu cred ca ma oftic ca el poate sa iasa sa se distreze si eu m-am calugarit de cand cu sarcina, altfel nu imi explic
Mai avem 2 luni pana ne vedem si nu-mi vine sa cred ca a trecut abia o luna jumate de ultima oara cand a plecat, mi se pare ca a trecut o vesnicie si mai am inca pe atat
22+ Gabriel Luciano + Mikael Damian
VIOIKA76 spune:
Buna dimineata !
Buburuza felicitari pentru eco bun ! Ce bine ca a renuntat la fular buburuza ta cea mica !
Carmen imi pare rau ca nu ai rezolvat cu HR dar daca nu mai poti si mai ai si riscul acela de ce nu-ti iei concediu medical ?
Hellie esti o fericita ca te-ai dus la parinti ,ce-as mai vrea si eu...
Irinuka pai se poate ,sa te certi cu sotul ,tocmai acum de Dragobete ? E bine ca v-ati descarcat si ati trecut mai departe ,astazi sa va rasfatati unul pe celalalt ca doar e Dragobetele !
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum29+
VIOIKA76 spune:
Elyana cred ca e greu fara sotul tau dar 2 luni vor trece repede ,mai e putin ,noi suntem alaturi de tine sa-ti tinem companie pana vine el.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum29+
flafi spune:
Iris doamna de acolo te va ajuta sa alegi, nu iti fa griji. Cand te suna sa confirmi o mai intrebi daca e ok ce ai ales.
Vicky- odihna placuta!
Madi - felicitari!
Monika- multa sanatate. Raceala in cele mai multe cazuri e o modalitate a psihicului de a se proteja si de a tine la distanta, mai ales daca e cu tuse. Poate ca simti nevoia de mai multa liniste in jurul tau.
Elyana- ai incercat sa schimbi ritualul dinaintea somnului? Sa nu papi f tarziu sau sa bei lichide, o plimbare dupa cina in aer liber, aerisirea camerei inainte de culcare pot ajuta.
Raluca- bravo pt invitatii :)
Buburuza felicitari pt vestile bune, tine-o tot asa
Irinuka este o perioada tensionata oricum, cu atat mai mult cu cate ai avut tu. Pupici
Elyana e greu oricum, noi suntem alaturi de tine.
Aseara noi am fost la teatru a durat 4 ore si piesa , baiatului nu i-a placut deloc, dadea din maini si picioare la fiecare urlet pe scena. Plus ca burtica e asa mare si eu nu mai pot sta atat de mult pe scaun.
Sa aveti o duminica frumoasa
29+ cu Vlad Alexandru
Hellie spune:
Buna burtici!
Sa aveti pofta la masa de pranz!
Vicky, Vio, asa este...tare bine la mama "la san".
Iri, "tara mea" este la Calarasi . Adica la 110 km de capitala, 1 ora maxim cu masina (deoarece avem autostrada...hihihi).
Zilele astea am "negociat" cate zile vine mami la mine dupa ce nasc....minim 2 saptamani a fost concluzia. Sa vedem acum ce va fi atunci. Am mai discutat cu mami despre ce ii trebuie lui bebe, alaptat, diversificare etc....am fost ffff placut surprinsa sa aflu ca mami e chiar aproape de ceea ce mi-am propus si eu cu privire la alaptat, diversificare etc etc. sunt happy pe tema asta mai ales ca eu probabil il voi duce pe bebe dupa 1 an la mami....
Deja mi se rupe sufletul cand ma gandesc la asa ceva, dar am zis ca decat cu bona necunoscuta mai bine cu mami 1 an de zile pana il voi duce la gradi. Stiu ca sunt gradi care primesc copii si de la 9 luni, dar nu ma incumet. Si in definitiv, 1 ora pana la calarasi nu e asa de mult....ma pot duce sa il vad de mai multe ori pe saptamana....
.offfff, ce greu e si sa ma gandesc d'apai cand o veni momentul. Ai mei parinti sunt insa extaziati, abia asteapta sa il primeasca...deja fac planuri de schimbat prin casa, deja taica' miu a fost informat ca va dormi singur, mami urmand sa se mute cu bebe pentru ca, citez " tu sforai ca o locomotiva si mananci ceapa si usturoi si bei vin, n-o sa stea Vladut cu tine in camera in halul asta " .... distractiv.
Va pup fete!
23+
Carmen1985 spune:
Buna ziua! Fetelor am o dilema : pe la gradinita au aparut cazuri de varicela ... eu nu am avut desi am fost expusa de vreo 2 ori, acum nu stiu daca sa o duc maine la gradi sau s-o mai tin acasa pe fetita. Ea e acasa de sapt trecuta ca a facut puroi in gat. Ma gandesc sa vb maine mai intai cu dr si pe urma sa ma hot. am citit pe net ca dupa sapt 20 n-ar fi asa probleme, dar nu m-as risca. Voi ce ziceti, ati auzit de cazuri din astea?
Mami de Bianca 07.05.2008 si 23+
lillyas spune:
Buna!
Am ajuns si eu acasa de la curs. Bebitei mele nu ii place sa stau mult timp pe scaun si protesteaza. In schimb, n-are nimic cand stau in pat.
Sa aveti o zi frumoasa si plina de iubire!
27+
Monik86 spune:
citat din mesajul lui Carmen1985 Buna ziua! Fetelor am o dilema : pe la gradinita au aparut cazuri de varicela ... eu nu am avut desi am fost expusa de vreo 2 ori, acum nu stiu daca sa o duc maine la gradi sau s-o mai tin acasa pe fetita. Ea e acasa de sapt trecuta ca a facut puroi in gat. Ma gandesc sa vb maine mai intai cu dr si pe urma sa ma hot. am citit pe net ca dupa sapt 20 n-ar fi asa probleme, dar nu m-as risca. Voi ce ziceti, ati auzit de cazuri din astea? Mami de Bianca 07.05.2008 si 23+ |
Carmen nu stiu ce sa zic, dr meu mi-a zis sa am grija sa nu intru in contact cu copii cu varicela, dar asta a fost la controlul de 17 sapt., cand era epiddemie la noi in oras. La mine oricum nu cred ca er fi fost risc, pentru ca eu am facut varicela cand am fost mica, desi cunosc cazuri de persoane care au facut de mai multe ori. Cel mai bine e sa suni dr sa intrebi, sigur te va sfatui bine ce sa faci. Eu nu stiu daca m-as risca in locul tau.
Pupici!
22+ cu