Tpersistenta, ff puternica..

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iris_2009 spune:

Anul trecut si eu am ajuns cu fetita la pediatru tot cu tuse ffffff incarcata, eu m-am dus noaptea cu ea la spital ca imi era frica pt. ca tusea ingrozitor. Fara febra sau alte simptome.
Diagnosticul pus de pediatru a fost hiperactivitate bronsica, mi-a prescris Flixotide administrat cu baby haler si in 2 zile a fost ca noua. Atunci am facut si prima cura de Singulair.
Poate n-ar strica sa aduci in discutie cu medicul si o posibila tuse alergica. Daca tuseste atat de rau dar nu are febra sau alte minuni, e f posibil sa fie asta.

Multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Oana, bantuie acum o viroza foarte urata si puternica. Bucura-te ca nu a facut febra. Se vede treaba ca acum i se rupe tusea, ii va trece. Da-i Fluimucil sau ACC, si vei vedea ca va fi mai bine. Rares a stat si el acasa aproape 3 saptamani, prima saptamana a fost groaznic, 4 zile de febra, a avut fluturasul la mana...dupa care a inceput si tusea. Prima data seaca, apoi direct cu secretii urate care se auzeau in piept. I-am dat un sirop de tuse de la Himalaya, pe baza de plante si apoi ACC, vreo 3 zile, acum nu mai are nimic. Nu-ti spun ca mi-a dat si mie viroza, am tusit si eu foarte mult, dar nu am luat nimic. M-am saturat de medicamente. Acum mi-a trecut asa din senin.
E cumplit sa-ti vezi copilasul bolnav, stiu. dar ii va trece. Sanatate la toti draga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larasarit spune:

Viroza asta am luat-o si noi. E bine macar ca azi noapte nu a tusit deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

TOATE mucoliticele (fluimucil, bromhexim, ambroxol sub orice forma sirop sau picaturi) date dupa ora 16 intensifica tusea pe timpul noptii.
Toate tratamentele inclusiv aerosoli se fac cu pana la 6 ore inainte de a culca copilul.

De aia tuseste in asa hal noaptea...

Noi pana sa aflam lucrul asta (spus de farmacista, nu de medic), dadeam medicamentele si apoi ii culcam. Dupa 10,15 min incepea circul cu tusitul, Rares in general pana vomita (un prosop de muci, niciodata nu am crezut ca pot vedea asa ceva)

Si ketoful ii dai pe la ora 8 daca il culci la 9,30-10

Seara ii poti da ceaiuri(lichide) caldute la temp camerei, nu reci nu fierbinti, il voi ajuta sa fluidifice secretiile.

Si eu zic ca Eurespalul e sfant in aceste situatii, 2,5 ml cred ca pt varsta lui.
Sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Exact ce a patit si Iris cu fetita noaptea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Fix asa si noi: seara aerius sau ketof, restu` pana`n ora 18,00.
Si la noi Eurespal ocupa locul I la siropurile de tuse.

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati,
empatici, inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi
ca restul copiilor de pe Terra obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati,
nascuti natural sau prin operatie de cezariana, botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_

Au nevoie de noi:
Copiii Monicai Alex Luca Lorena Olivia

Urgent: Pentru ochisorii IONELEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mada

TOATE mucoliticele (fluimucil, bromhexim, ambroxol sub orice forma sirop sau picaturi) date dupa ora 16 intensifica tusea pe timpul noptii.
Toate tratamentele inclusiv aerosoli se fac cu pana la 6 ore inainte de a culca copilul.

De aia tuseste in asa hal noaptea...

Noi pana sa aflam lucrul asta (spus de farmacista, nu de medic), dadeam medicamentele si apoi ii culcam. Dupa 10,15 min incepea circul cu tusitul, Rares in general pana vomita (un prosop de muci, niciodata nu am crezut ca pot vedea asa ceva)

Si ketoful ii dai pe la ora 8 daca il culci la 9,30-10

Seara ii poti da ceaiuri(lichide) caldute la temp camerei, nu reci nu fierbinti, il voi ajuta sa fluidifice secretiile.

Si eu zic ca Eurespalul e sfant in aceste situatii, 2,5 ml cred ca pt varsta lui.
Sanatate

Mada, un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004 si cu Rares Daniel 19 dec 2008

Multumesc pentru informatie, asta nu o stiam, nu scrie in prospect, nici medicul sau farmacistul nu-ti spun. Observatia e corecta, asa am patit si eu de cateva ori cu fetita, cand era racita cu tuse productiva, ii dadeam mucoliticele spre seara si pe la 12 noaptea o apuca accesul de tuse, pana nu vomita o gramada de mucus - vorba cuiva, un prosop de muci - nu se linistea deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Da, si al meu a vomat acum la pranz tot mucus de ala...acum mergem la medic pt ca zau mi-e teama sa mai stau acasa cu el..de dormit a dormit ff putin si prost, s-a trezit de multe ori tusind..nici de mancat nu mananca nimik..am reusit sa i fac un pic de lapte cald cu un galbenus de ou si un pic de miere la pranz pt tuse, a baut cam 150 ml apoi a adormit, dar cand s-a trezit a vomat..acum cu mare greutate am reusit sa i dau Flavamed-ul pt tuse..e jale...La noi Eurespalul nu functioneaza pt ca nu i-l pot da e ff amar...imi varsa daca i dau..e jale cu medicamentele pt ca in general nu mi le ia..Va tin la curent cu ce zice medicul.pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_04 spune:

Eu i-am dat baiatului Eurespal vreo 3 zile. Timp in care tusea devenea din ce in ce mai puternica. Si la mine la fel desi eu nu am luat nimic ca inca alaptez.
Dupa astea 3 zile nu am mai avut putere sa-l vad asa si i-am dat sirop de patlagina. L-am facut eu in casa dupa o reteta de pe aici.
tusea s-a oprit.
Acum ma simt un pic aiurea... pt ca eu stiam ca e bine sa tuseasca pt ca se curata plamanii. Sau ceva de genul asta.
Ma tot intreb cat de bine am facut ca am oprit tusea...
Alte simptome numai avea ca episodul de febra a trecut iar muci nu au fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

am fost la medic..acum am venit..ne-a dat Clindamicina si dexametazona injectabil la 12h..in rest flavamed si salbutramol..Sunt terminata de cum tuseste..rau tare..tremura cand il ia criza de tuse..nu-l lasa cu nimik..speram ca dupa ce ii facem prima doza de clindamicina sa se simta...nu mananca nimik...sunt ff suparata...n-am dormit deloc si maine merg la munca..sunt ff suparata..macar sa fie el bine

Mergi la inceput