Bobocei de septembrie-octombrie 2012 (15)
Raspunsuri - Pagina 7
Kytana spune:
Neata si de la noi
De bine ce va ziceam ca ce repede adorm eu, azi noapte de la 4 am adormit atat de greu de nu stiam ce e cu mine. Pingu mic a dormit regeste, ca dupa vaccin. De la 20.30 la 04.00 Nu a facut febra, e vioi. Dupa 4 era tot un zambet. Am stat un pic langa el, l-am dragalit, apoi i-am dat stingerea. La 07.30 desi motaia, l-am luat pe sus ca ma facusem numai lapte, camasa de noapte, patul, totul ud si ma durea pieptul de o luam pe aratura. I-am dat micul dejun in pat, apoi s-a ranjit la mine de cateva ori. A mai adormit dar l-a trezit un kaki, asa ca acum este iarasi vesel nevoie mare
Mirabela, mabucur ca ne-ai dat de veste! Sper din tot sufletul sa ii dati de cap si sa se simta cat mai bine dragul de Calin. Doamne ajuta sa veiti repede cu vesti bune!
Simona, of, nu cred ca s-a gandit careva ca il infometezi pe Luca. Stelutz ai vazut a incercat si cu LP si nu a vrut Matei, asa s-a linistit si ea. Si eu credeam la inceput ca de aia se trezeste noaptea, ca ii e mereu foame, dar in timp mi-am dat seama ca nu este asa. Esti o norocoasa ca doarme, sunt sigura ca multe fete si-ar dori macar un somn de 3h.
Carmen Cum mai sunt motatele tale?
Papelusca, daaa da-ne te rog reteta de inghetata
mami.ilinca, ce-ti fac odraslele?
Oli, te-a facut Maya knock-out! Sper ca esti okay Of mititica, ea a trecut de sapt 19? Poate o fi sleep regression
Stelutz, Andreea, cum mai sunteti? Andreiut, a mai facut dl Andrei febra? Stelutz, cum mai doarme dl Matei?
Elfica, voi ce mai faceti? Cum mai merge alaptatul?
Adrianadana, sper sa se vindece bine bubitele respective
Carina, multa sanatate!
Eu inca sunt somnoroasa si tare as mai bea o cafeluta. De fapt un cappuccino cu frisca
Va imbratisez cu drag
marikaki spune:
Salutare mamici si pitici!
Pentru sarbatoritii zilei Ilaria Rita si Vlad transmitem un calduros "La multi ani!"
Si noi raportam un bebe super cuminte dupa cele 2 vaccinuri de ieri, cu doar 2 treziri in noapte. Avem 73 cm si 9,270kg.
De saptamana viitoare incepem diversificarea, dar un pic mai diferit. Introducem pentru inceput fructele. Primele 2 zile servim 1/2 para, urmatoarele 2 zile para + 1/2 banana, apoi para + banana + 1/2 mar, iar in a 8-a zi pe langa aceste fructe adaugam si portocala. Cum compozitia va fi un pic lichida adaugam si biscuitele. In saptamana urmatoare trecem pe creme de vanilie.
Acum iesim la plimbarica.
Va pupam dulce si va dorim o zi minunata!
Olivette spune:
Simona, nici eu nu cred ca se gandeste cineva ca il infometezi sau ca ai zis ceva cu rea-vointa. Relax!
Kytana, a trecut de saptamana 19 de vreo 3-4 sapt. Nu stiu ce are. Las' ca-si revine ea! Eu banuiesc niste dintisori.
Marikaki, creme de vanilie? N-am mai auzit de abordarea asta. Cum se fac/dau?
Felicitari pt masuratorile voinicului!
carmen spune:
Alexandrace frumoasa e Diana si nu mai spun de tine, esti de invidiat , invidie buna.
Simona de ce crezi ca s-a interpetat gresit ceea ce ai spus tu? Eu nu am observat (poate nu am bagat de seama) sa fi zis cineva ceva. Evident ca nu toti copiii sunt la fel, eu am trei si nu au semanat unul cu altul dap'ai altii care nu sunt rude . Nu te stersa, sper ca ai obsevat ca aici doar ne sfatuim una pe alta sau impartasim experientele noastre, nu facem reguli asa da si asa nu.
Kytana motatele mele sunt bine. Ana dupa ce termina scoala (ora 16 astazi) merge la doamna acasa, s-a cam autovinvitat , nu duce lipsa de tupeu. E ultimul an cu dna invatatoare si deja ma intreaba ce va face ea in clasa a Va fara invatatoare.
Daria scartie vioara . Are un talent de a lungi lectiile . Ii ia toata dupa amiaza sa faca teme, daca nu stau langa ea. Daca stau la spatele ei le termina in 2 ore .
La Multi ANi Ilaria si Vlad!
Paul e mofturos si am o vaga presimtire ca ceva nu e bine. Ma duc sa ii iau temp
carmen spune:
Adriana, a adormit dar e tare marait. nu are febra din fericire.
Marikaki, ce voinic e Raul, ii merge bine. Succes cu diversificarea.
Sumetrolim le-ati dat bebelusilor? Pentru ce este?
Mirabela, sanatate multa iti dorim. Te pupam si asteptam sa treaca toate problemele lui Calin ca sa revii pe forum vesela si optimista .
Simona_Luca spune:
Kytana, Olivia, Carmen, ma bucur ca ati inteles ce am vrut sa zic . Am primit un vot negativ pentru acel mesaj si am vrut sa fie clar pentru toata lumea ca nu am spus nimic cu intentii rele. Atat despre subiectul asta.
Noi am fost azi dimineata la analize, de data asta din vena, pentru ca sunt mai complexe. Abia astept rezultatele. A fost cam adormit si nu prea si-a dat el seama ce se intampla, abia la sfarsit cand a vazut ca nu suntem noi acolo a inceput sa planga. Am avut niste goluri in stomac cat am asteptat sa-i ia sangele.. Asistenta care a completat un formular m-a intrebat de ce ii facem analizele, i-am zis ca mi se pare ca nu creste cum trebuie si a calculat cat a pus pana acum, apoi mi-a aruncat o privire de genul "esti nebuna", dar m-a intrebat doar daca sunt la primul copil. Realizez si eu ca am probleme, ca sunt putin exagerata, trebuie sa fiu fericita ca e sanatos si nu are altele.
Kytana, uite datele lui Luca:
06.10 - Luca - cezariana la 38s/ 2320 g / 47 cm / APGAR 9
Multumesc frumos!
La multi ani sarbatoritilor!
adrianadana spune:
Carmen din cate stiu eu, sumetrolim este de faft biseptol ( un antibiotic mai slabut). la Dari mi-a fost recomandat pentru o diaree presupus infectioasa
carinablanca spune:
Buna fetelor,
Imi pare rau ca nu scriu mai des si va multumesc frumos ca va ganditi si la noi. Alex este tot asa cu tusea, nici mai bine dar parca nici mai rau. Se vedem cum evolueaza pe maine. Mi se pare ca parca au aparut secretii.
Mirabela, imi pare rau ca ati ajuns la spital si acum cu injectabil in fundic. Sper sa va faceti bine cat mai repede.
Carmen, am vazut ca intrebai de Sumetrolim. Acesta este biseptol, e antibiotic, dar mai usurel. Alex asta l-a primit in racelile mai usoare.
Simona, te inteleg cu analizele pentru ca si eu la fetita i-am facut la un moment dat. Nici ea nu manca tare bine. Si mai ales intre 1 an si 1 an si jumatate nu a asimilat mai nimic.
Olivia si Oana, multumesc de raspunsuri legate de AC.
Va pup
Mami de Maria si Alexandru
papelusca spune:
SIMONA, activeaza-ti PM-ul, sa primesti mesaje private. Am vrut sa-ti scriu acolo ca am recitit mesajul tau, de teama sa nu-ti fi dat eu dezaprob din greseala. Nu mi se pare nimic aiurea
MIRABELA, Doamne Ajuta sa se refaca in curand si asta sa fie tratamentul corect! Bietul Calin, injectii!!!
CARINA, sanatate si voua!
ALEX, am vazut pozele, sunteti superbe amandoua!
(vad ca-s tare pupacioasa in mesajul asta ... o fi pt ca Stef a dormit cu doar 2 (DOUA ) treziri azi-noapte )
www.culinar.ro/forum/continut-pagina/15417/Inghetata-sorbet-piersici-capsuni-zmeura-cioco-caramel-/pagina/160/" target="_blank">inghetata de ciocolata a Mayei, am facut-o de multe ori, e tare faina! Acum am folosit numai cioc. neagra (72% cacao) si nutella, fara zahar, si-a iesit dulce suficient.
si www.culinar.ro/forum/continut-pagina/15417/Inghetata-sorbet-piersici-capsuni-zmeura-cioco-caramel-/pagina/180/" target="_blank">inghetata de vanilie a Selmei, am facut-o pt prima data, e buna, parca putin cam dulce.
si www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/23569/Tarta-cu-orez/" target="_blank"> tarta de orez
s-aveti pofta daca le faceti!