Bobocei de septembrie-octombrie 2012 (15)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nu_mai_stiu spune:

Papelusca,eu il las si 10 zile fara sa faca kk,dar mi/e frica,ca am auzit fel si fel de povesti... :(
am un musafir....revin
va pup

ANDREEA,mami fericita de Andrei (22.09.2012)

http://www.facebook.com/#!/de.yshop.7 un add va rog ...

http://lb1f.lilypie.com/arhLp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianadana spune:

Andreea imi pare rau... sa nu mai faca . Cat a facut?
Chiar ma ingrijoreaza Mirabela. Trebuie sa facem o lista cu numere de telefon sa putem lua legatura intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Andreea, si mie mi-a facut febra seara dupa vaccin. I-am dat o doza de Panadol si s-a rezolvat.

Corina, da, de acolo am luat. Tanti e f draguta. Eu am sunat-o vineri, inainte de saptamana cu Craciunul, pe la 17.00 si am rugat-o sa mi le trimita in seara aia ca sa-mi ajunga sambata dimineata, ca altfel imi ajungeau de-abia miercuri dupa Craciun. Si a fost draguta si mi l-a trimis, sambata dimineata aveam pachetul.

Carmen, a venit carrierul, iti dau pm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

kytana vezi ce copilas cuminte si viteaz ai tu, nu a plans mai mult decat trebuia . Sper sa iti doarma bine la noapte.

Alina ii plac Irinei suculetele? Despre cereale stiu ca mai ziceau mamicile de ORGANIX, dar nu le-am studiat sa vad cum sunt si cu ce fel de lapte se prepara.

Mergi la inceput

Paul a picat lat pe la 20,20 ca nici nu apucase sa manance tot. A scartait prin somn pe la 21, i-am dat restul de portie si acum doarme linistit.

Nu mai stiu cine intreba daca e OK sa ii infasam. Nu e nici o problema doar nu il legi fedeles, si pe Paul il mai "infas" dar numai dupa ce adoarme; am o paturica impletita care e mai elastica si cand e bine adormit il invelesc cu ea si ii petrec marginile pe sub el, picioarele ii raman libere. Asa ii este si mai cald si nici nu da din maini sa se trezeasca.

Andreea, cum mai este Andrei?

Aaa, ieri i-am pus lui Paul 1/4 de supozitor si a facut kk dar astazi la pranza a facut singurel,eram asa de fericita .

Olivia, multumesc, am dat PM inapoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papelusca spune:

Neatza fetele, va las o cafea cu inghetata de vanilie!

Oau, avem deja prima bobocica de 6 luni! PATRICBEBE, LML pt Ilaria Rita!
LML si pt Vlad de ADRIANADANA!

Azi am mai citit ce-ti scris dar nu mai stiu ce s-a vorbit. Am avut o zi plina: Stef care s-a trezit de multe ori azi-noapte, apoi am spalat rufe, am mers in parc, am facut inghetata de vanilie si de ciocolata (o reteta super, daca sunteti interesate) si dupa-amiaza am facut ciorba de vita cu sfecla rosie si o tarta de orez cu zucchini.
De vreo sapt. il tot pun pe Stef in patut noaptea; e cam greu ca se trezeste asa des, uneori ma mai lovesc de pat ca-s ametita de somn, si spre dimineata il las cu noi in pat. Deocamdata nu vad nici o diferenta, nu se trezeste mai rar, dar cred ca nu-l mai aud atata cand se foieste. Azi dimineata l-am pus in patut treaz, era vreo 5, si a bodoganit, s-a foit si a adormit in vreo 10 minute.

Fetelor, Stefan nu mai doarme ziua decat de 3 ori, si-a scos un somn ziua de vreo saptamana. Fiecare somn e de jumate de ora, parca are ceas! Nu conteaza ca doarme pe mine, pe sot, singur sau afara in parc, el tot jumate de ora doarme! Cand aud de copii care dorm cate 1-2 ore... Eu totusi sunt ok, cred ca atata are el nevoie, nu vad cum l-as putea ajuta sa doarma mai mult. Noaptea doarme cam 12 ore, daca nu scad cat se trezeste.

Ma tot gandesc si eu la MIRABELA, sper ca sunt sanatosi cu totii si poate-s la tara.

Merg si eu la culcare, sa aveti o zi faina!

Mergi la inceput

Buna dimineata,

Papelusca multumim de cafea cu inghetata, am mai spus ca e combinatia mea preferata . Vrem retetele de inghetata numai sa nu fie nevoie de masina pentru inghetata ca nu am .

Din nou dormit bine pana la ora 04 dim dar apoi mucii isi fac de cap si e jalee, pe la 05 dim era un urlet lanoi in casa ca incercam sa il aspir. Voi ati dat FLUIMUCIL la copilasi? peste zi nu are nimic numai spre dimineata probabil se aduna si din cauza pozitie de somn nu ii merg mai departe si raman in spatele nasului si il incomodeaza la respirat. Ii pun ser dar nu il ajuta foarte mult. Ziua e supeR OK.
Am crezut ca fiind obosit va dormi mai tarziu, dar de unde!! la 07,20 era treaz. Eu m-am trezit la 06,30 sa o pregatesc pe Daria pentru scoala ca sotul a plecat la 06 la Iasi. Am baut cafea ca sa vad pe unde merg . Sper sa fie si la noi mai cald astzi ca ieri a fost rece.

o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Tocmai va scriam un mesaj si l-am pierdut, s-a restartat...

Nu suntem tocmai bine, am ajuns la spital si suntem pe injectabil,

antibiotic+antiinflamator, de la secretiile din nas a facut bronsiolita... nu stam in

spital mergem la tratament dar e departe si merg doar eu cu el, nu sta in masina... ii face

in fund, nu plange tare mititelul dar il doare, are deja noduli... de azi facem la mf si e

mai aproape, inca tuseste si harcaie, azi noapte a harcait toata noaptea... stau numai dupa

el, are si scaune moi in continuare, ce sa va mai spun, suntem terminati, acum de i-am da

de capat... abia acum a gasit alinarea la san si sta toata ziua cu el in gura... cand il

pui pe burta se apuca de plans ca stie ca-i face injectie... ce sa va mai spun, astept sa

treaca ca tare se mai chinuie saracutul, mi se rupe sufletul, mai am putin si o iau si eu

razna de mila lui...

De pe mobil nu pot intra ca nu ma mai pot loga, pc-ul nici nu l-am mai deschis...

Va pup si sper sa vin cu vesti mai bune...

*****************************************Mirabela, mamik de DAVID STEFAN (21.09.2006)
si CALIN ADRIAN (25.08.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Offf, Mirabela, mititelul de el
Bine ca ne-ai dat de veste, mai tine-ne la curent cand poti. Sanatate multa!

Carmen, eu nu am dat.

Pitica mea s-a culcat la 12 si pana la 8 s-a trezit de 6 ori. Cel mai lung a fost primul somn, de 1h40min.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona_Luca spune:

Vreau sa clarific ceva, ca vad ca scrisul lasa loc de o gramada de interpretari, poate de multe ori departe de ce s-a dorit. In mesajul in care ii raspundeam Stelei de cat doarme Luca nu am vrut nici sa o descurajez, nici sa sugerez ca baietelul ei are vreo problema de se trezeste noaptea, nici ca al meu e mai cu mot (sunt destule lucruri pe care alti copilasi le fac deja si el nu). Dimpotriva, as prefera sa ma trezesc si eu mai des si sa manance copilul mai bine. Nu e meritul meu ca doarme, nu am facut eu nimic special pentru asta, doarme de cand l-am adus acasa asa, fiecare copilas e diferit, nu am vrut sa zic prin asta ca e mai bun decat altii.

Nu imi infometez copilul, incerc sa fac tot posibilul sa ii cresc cantitatea de lapte, patutul lui e langa mine si in prima secunda cand se foieste sunt langa el. Am avut cateva nopti in care mi-am pus ceasul sa-i dau sa manance mai des si nu a vrut mai mult de 10 ml, doar cand vroia el puteam sa ii dau.

Nu am avut nicio secunda intentia sa supar pe cineva. Imi pare rau daca am facut asta.

Mergi la inceput