LMA Fluturasi minunati !!! 2011 (44)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

LA MULTI ANI CATALINA!!!!!!! SA CRESTI MARE, SANATOASA, VOIOASA SI SA FI FERICITA ALATURI DE MINUNATII TAI PARINTI SI FRATIOR!!! MADA LA MULTI ANI SI TIE MAMI!!MERITI UN BUCHET MAREEE DE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata, fetelor!

am intrat repede sa-i urez unui pui mic La multi ani, Cata, pui mic! sa cresti mare, sanatoasa si sa ai o viata frumoasa alaturi de fratiorul tau Cristi, sa va bucurati paritnii zi de zi!

madutza baaa vin si la tine, crezi ca n-as vrea... la niste clatite dar facute de Cristi
ultima ta zi acasa....asa ma apuca melancolia....

alina06 sper sa fie si la Anastasia o perioada asa cu somnul...am mai avut noi o data. nu dormea la pranz si apoi brusc a dormit iar. deja de vreo saptamana aproape ma chinui s-o culc la pranz dar nici obosita nu este...o zi este ,2 nu eu zic ca doarme noaptea bine si ii ajunge de la 20.30 la 8 dimi.
mai bea laptic la pranz, inca? nu poti sa-l dezveti sau inca nu vrei? ii dai lapte de vaca parca, nu?

yvy da, papa bine dar nu-ti imagina ca ea nu face niciodata mofturi mai face si ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Neata fetele!!!

Multumesc din suflet pentru urari! Sunteti minunate!

Si eu sunt emotionata pentru ziua asta, nu l-am mai dus pe Cristi la gradi si abia astept sa se trezeasca piticii, sa le dau cadourile. Catalinei tricicleta si lui Cristi o trotineta. Azi vom petrece in familie , vor veni si parintii mei, vom face pregatiri pentru maine, copiii vor sta printre picioarele noastre, va fi harmalaie si bucurie

Va servesc si voua , niste buna dispozitie, ganduri bune si muulta iubire!!! ...asta pentru ca preparatele inca nu sunt gata

Va multumesc ca existati si ca sunteti cu sufletul aproape de noi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

roxy, eu te-as sfatui sa nu o fortezi sa doarma daca nu vrea dar in timpul cand ar fi trebuit sa dorma sa stati de ex amandoua in pat..sa luati eventual jucarii acolo si sa incercati va odhniti. Chiar adac nu dorme sa inteleaga ca e o perioada de relaxare, sa va dragaliti, poate sa te prefaci tu ca dormi Poate e doar o perioada ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

LA MULTI ANI pui mic si scump pe nume CATALINA sa ai o viata dulce si melodioasa ca numele tau
mada, felicitari si tie mami, pt frumusetile pe care le ai si pt daruirea cu care ii cresti
va doresc tot binele din lume si multa multa sanatate

Mergi la inceput

alina nu am intrat ieri pt ca am avut musafirii apoi am fost toata ziulica pana seara plecata prin oras, spatii de joaca, mancat, etc. a fost o zi plina!!

azi noapte am bolit de numa numa'.... frisoane, temperatura nah ca nu mai retin de cand nu am mai avut asaceva...de cativa ani cred....

copii sunt la gradi. ma pun sa strang prin casa, unde este cadupa razboi

pupici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

roxy, eu te-as sfatui sa nu o fortezi sa doarma daca nu vrea dar in timpul cand ar fi trebuit sa dorma sa stati de ex amandoua in pat..sa luati eventual jucarii acolo si sa incercati va odhniti. Chiar adac nu dorme sa inteleaga ca e o perioada de relaxare, sa va dragaliti, poate sa te prefaci tu ca dormi Poate e doar o perioada ...

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati!

nuuu, nu se poate asa daca stam in pat incepe si sare in pat, vrea cort, vrea cartile, le aduc si citim, apoi vrea ea sa le rasfoiasca...daca ma fac ca dorm incepe si-mi deschide ochii, incepe si miorlaie sa nu fac nani...asta nu este deloc o solutie la noi. mi-a zis si mama sa incerc asa dar eu incercasem deja
n-o fortez ca dupa aia chiar ca nu mai vrea. cand este obosita cade ea
asta este, asa eram si eu si sotul cand eram mici, nu dormeam la pranz nici batuti. sau greu de tot dormeam... nici acum nu pot dormi la pranz.

multumim de servire, este mai bun decat toate preparatele

merg sa pregatesc micul dejun si fac si o cafeluta azi ca n-am mai facut de mult si asa mirosea ieri pe scara a cafea...mmmm...ce pofta mi-a facut.

Mergi la inceput

bb_yasmi poate fi de la vreo indigestie are simptomele astea....poate ai mancat ceva aiurea...

fetelor, aveti grija cu mancatul in oars, evitati pe cat posibil. cate am mai auzit
de exemplu, in Poiana, la un hotel de 5 stele...5 stele nu un rahatis de 2-3, au gasit varza bucataria, mucegaite, jegoase, carne imputita care o condimentau la maxim sa-i ia gustul...era varza.i-au luat prin surprindere astia de la OPC pe multi , pentru ca urmeaza Jocuri Olimpice la noi si verifica hotelurile.
inainte ce mai mancam prin oras si acum daca mananc parca mananc cu noduri in gat apoi astept sa vad daca patesc ceva

Mergi la inceput

roxy asta se mai intampla prin statiuni....eu nu am patit nimic niciodata. si ador sa mananc in oras
ce pregatesti la micul dejun?? eu am mancat placinta cu dovleac facuta de mine si apoi lapte. copii mi-au cerut de aseara paine cu ou asacaazi dimi la ora 8 faceam paine cu ou pt ei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Mada, La Multi Ani, pentru Cata, draga mea!!!
Sa fiti sanatosi cu totii, sa va bucurati de copii 100 de ani!

Plecam si noi azi la bunici, asa ca abia pe duminica poate ne mai auzim!
Va pup pe toate!
Week-end frumos!

Mergi la inceput