Papa demisioneaza

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianama spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianama

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Citat:
citat din mesajul lui dianama

Aaaa ,nu ,nu fara contrazicerii.....era doar parerea mea.
Adica la multi din jurul meu dar nah.......fiecare vede situatie cum crede......aici nu e vb de o slujba oarecare,e ceva de genul "uniti pana la moarte" asa cum au fc toti ceilalti....

Pai si daca suferea de dementza cum crezi tu ca isi putea exercita functzia ca pina acum,cu decizii corecte,lucide?

Dana

Si penultimul aproape ca numai reusea sa vb......si a dus-o pana la ultima suflare.......
Stiti de ce ma opun a crede ca sunt adevarate motivele lui?
Pt ca acum in Italia e un haos,politica,financiar,s-a intrat prea mult in viata Vaticanului,cu acel majordom care a combinat pe acolo,cu fratele Papei care e cica pedofil....eu sper ca nu toate magariile astea sa-l fii fortat sa lase Scaunul Papal.....
La asta ma refer,ca de boala eu nu cred ....nu nu ,mi-e greu sa cred ca a lasat asa de usor .....nu cred ca e ata de bolnav.
Si va ramane in continuare la Vatican,intr-o manastire de surori-maicii.....deci?
De ce nu pleaca in tara lui.....

De acord cu tine Marumiha....Numai ca a fost inteleasa gresit.....si mi-am luas niste rosii,vreo 2 pagini....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marumiha spune:

Citat:
Pt ca acum in Italia e un haos,politica,financiar,s-a intrat prea mult in viata Vaticanului,cu acel majordom care a combinat pe acolo,cu fratele Papei care e cica pedofil....eu sper ca nu toate magariile astea sa-l fii fortat sa lase Scaunul Papal.....
La asta ma refer,ca de boala eu nu cred ....nu nu ,mi-e greu sa cred ca a lasat asa de usor .....nu cred ca e ata de bolnav.
Si va ramane in continuare la Vatican,intr-o manastire de surori-maicii.....deci?
De ce nu pleaca in tara lui.....

Asta cred si eu ,Vaticanul chiar daca e o tara independenta are mare influenta in Italia.

http://it.notizie.yahoo.com/dimissioni-papa-pensione-da-2500-euro-074846086.html

Mergi la inceput