Papa demisioneaza
Raspunsuri - Pagina 6
dianama spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui dianama
Si penultimul aproape ca numai reusea sa vb......si a dus-o pana la ultima suflare....... Stiti de ce ma opun a crede ca sunt adevarate motivele lui? Pt ca acum in Italia e un haos,politica,financiar,s-a intrat prea mult in viata Vaticanului,cu acel majordom care a combinat pe acolo,cu fratele Papei care e cica pedofil....eu sper ca nu toate magariile astea sa-l fii fortat sa lase Scaunul Papal..... La asta ma refer,ca de boala eu nu cred ....nu nu ,mi-e greu sa cred ca a lasat asa de usor .....nu cred ca e ata de bolnav. Si va ramane in continuare la Vatican,intr-o manastire de surori-maicii.....deci? De ce nu pleaca in tara lui..... |
De acord cu tine Marumiha....Numai ca a fost inteleasa gresit.....si mi-am luas niste rosii,vreo 2 pagini....
marumiha spune:
Citat: |
Pt ca acum in Italia e un haos,politica,financiar,s-a intrat prea mult in viata Vaticanului,cu acel majordom care a combinat pe acolo,cu fratele Papei care e cica pedofil....eu sper ca nu toate magariile astea sa-l fii fortat sa lase Scaunul Papal..... La asta ma refer,ca de boala eu nu cred ....nu nu ,mi-e greu sa cred ca a lasat asa de usor .....nu cred ca e ata de bolnav. Si va ramane in continuare la Vatican,intr-o manastire de surori-maicii.....deci? De ce nu pleaca in tara lui..... |
Asta cred si eu ,Vaticanul chiar daca e o tara independenta are mare influenta in Italia.
http://it.notizie.yahoo.com/dimissioni-papa-pensione-da-2500-euro-074846086.html