Si eu tot in vara lui 2011 am fost, nu stiu ce preturi au avut anul trecut . Oricum in acel an raportul calitate / pret a fost ok.
Edit: am facut o simulare de pret acum, pe site-ul lor, si pentru 5 nopti (cat am stat noi atunci) este cu cel putin 1000 ron mai scump. Intradevar este f. mult.
Angelique, ne poti da mai multe detalii despre Club Safir? Cum e plaja, intrarea in apa e abrupta? Multumesc!
Si noi mergem anul acesta la mare pe litoralul romanesc. Nu as fi vrut, dar la insistentele juniorului... am cedat. Am ales Mangalia ca destinatie a sejurului (vreau oras, nu statiune), cum e plaja acolo? Nu am fost niciodata, de obicei ne cazam la Mamaia sau Eforie.
Copiii mei au fost cu bunicii la Phoenicia Holiday Resort in 2011 si in 2012 si vor merge si acum in 2013, mereu la sfarsitul scolii, cam din 22-23 iunie.
Este f frumos, intr-adevar si este adevarat si ca preturile cresc semnificativ de la un an la altul, dar pe de alta parte creste si calitatea serviciilor/varietatea ofertei de la un an la altul... E o optiune f buna in Romania, scumpa insa.
Carolina, arata bine Phoenicia, noi n-am mai facut de mult concedii in Romania si nu mai stiam ce mai e pe litoralul autohton. In ce ma priveste, prefer sa fac un efort financiar mai mare pentru a-mi asigura o vacanta reusita - mai ales ca optiunile de distractie pentru copil sunt esentiale, al meu e un mofturos si jumatate daca se plictiseste.
Singurul necaz e ca au regim demipensiune - noi nu mancam niciodata la restaurante, suntem alergici. Ii invidiez pe cei care isi pot rezerva concedii all-inclusive, eu nu pot scapa de pregatit mancarea nici macar la malul marii