Dieta hiperproteica ???
Raspunsuri - Pagina 7
BellaDonna spune:
dulcetica,
incerca dimineata oua, omleta facuta cu in unt, sa fezi ce trece de foame si ia la tine oua fierte, asa de snak,
BellaDonna spune:
mai dulcetica da yo in meniul tau vad branza, branza si iar branza, mai baga si tu altceva asa o supica de un ciolan ceva, eu imi fac o supa de coada de vitel o minunatie o pun la fiert vreo 5 ore la sfarsit niste ardei uite cami place si putina telina pt gust, si gata
szivarvany spune:
Ziua 11. Fara absolut nicio pofta de mancare :( O sa bag un piept de pui la gratar la pranz, alte idei nu am :( Pana la 6 sunt sechestrata la munca oricum. Astept ziua de luni, cred ca am ardei capia copti in congelator si o sa mi prepar d`aia cu otet pe langa ceva, inca nu stiu ce ... Poate mi trantesc un torosh ardelenesc :-)))
Dulcetica, eu stiam ca branza dulce nu e voie in faza de inducere si nici smantana.
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati,
empatici, inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi
ca restul copiilor de pe Terra obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati,
nascuti natural sau prin operatie de cezariana, botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_
Au nevoie de noi:
Copiii Monicai Alex Luca Lorena
U R G E N T: I n i m i o a r a l u i ALEX
Si micuta O L I V I A are nevoie de noi ... acum
dulcetica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BellaDonna , incerca dimineata oua, omleta facuta cu in unt, sa fezi ce trece de foame si ia la tine oua fierte, asa de snak, mamica lui Ana Maria Nihil Sine Deo! |
Dar cite oua mincati pe zi /saptamina?
E in regula cu atitea oua?
szivarvany,eu nu am inteles care-i intriga,am citit brinza si am mincat.
Totusi ideea e sa maninci maxim 20 carbohidrati,in primele 2 saptamini.Apoi incepi sa cresti foarte usor.
20 carbohidrati ,daca maninci numai carne nu ai cum sa-i depasesti.
In fine azi am intentia sa maninc asa#536;
-dimineata -iaurt
ora 11-felii sunca de curcan si pui
prinz -o conserva peste
-17-friptura porc
19-felii sunca de curcan si pui
Sper ca-i mai bine?!
dulcetica spune:
Daca numeri in meniul de azi cred ca am 12 carbohidrati.
Happy valentine's day si sa fiti slabute!
szivarvany spune:
Acum as bea o cola zero de mi vine sa urlu ... da` sa urlu ...
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati,
empatici, inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi
nascuti natural sau prin operatie de cezariana, botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_
Au nevoie de noi:
dulcetica spune:
citat din mesajul lui szivarvany Acum as bea o cola zero de mi vine sa urlu ... da` sa urlu ... |
N-o sa faci ,tocmai tu ,una ca asta!
szivarvany spune:
N-are carbohidrati :-))) asa ca inca ma gandesc :-)))
si nu gasesc in calculatorul pus de BellaDonna :D
_
Au nevoie de noi:
dulcetica spune:
citat din mesajul lui szivarvany N-are carbohidrati :-))) asa ca inca ma gandesc :-))) si nu gasesc in calculatorul pus de BellaDonna :D Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici, inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana, botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP. _ Au nevoie de noi: Copiii Monicai Alex Luca Lorena U R G E N T: I n i m i o a r a l u i ALEX Si micuta O L I V I A are nevoie de noi ... acum |
Dar are chimicale in prostie!Mai bine bea o cafea,sau un ceai.
szivarvany spune:
Ai em ghilti asa binye nu mi-a picat in veci o cola zero rece ca gheata; m am tot gandit si am fugit si mi am luat, d aia ca io nu fumez, nu beau alcool, nu am mancat o farama de ciocolata de 11 zile
stiu toata teoria cu e nesanatos blablabla , dar acum dupa acel gratar copios de piept de pui de 120 de grame sper sa nu crap ; nu va face parte din dieta mea zilnica, dar o data la 10 zile simt nevoia de dezmat
_
Au nevoie de noi: