O nouă perversiune face ravagii
Raspunsuri - Pagina 6
elyda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mik banc in tema : MMS=sex Cind esti foarte tinar e MMS : matin, midi et soir Cind ai 30 de ani e MMS : mardi, mecredi, samedi Cind ai 45 de ani e MMS : mars, mai, septembre Cind est batrin iar e MMS : mes meilleurs souvenirs Mik. |
Sper ca se intelege bine ca aici este vorba despre barbati, sa fim bine intelesi !
Elle_seb spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui elyda
Sper ca se intelege bine ca aici este vorba despre barbati, sa fim bine intelesi ! IOANA |
Pai o fi vorba despre barbati, da' barbatii nu cu femeile fac secs? :D
_
Tratament Anti-Cancer - 24 Brevete Medicale Internationale
www.facebook.com/pages/Bella-Plaza-Design/477366188967978" target="_blank">Mobila pe comanda la preturi competitive
elyda spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Elle_seb
Pai o fi vorba despre barbati, da' barbatii nu cu femeile fac secs? :D _ Tratament Anti-Cancer - 24 Brevete Medicale Internationale www.facebook.com/pages/Bella-Plaza-Design/477366188967978" target="_blank">Mobila pe comanda la preturi competitive |
Meeei....sa nu dezvoltam subiectul...ca deraiaza
elyda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eumada Si ti-e frica? Madalina Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate." |
Si inca cum !Ma trezesc maine cu triunghiu rosu-n pept si cu Marius postand articolul pe care l-am incalcat intre ghilimele sa stiu de la ce mi s-a tras! Nope...nu risc!
buflea spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui elyda
Sper ca se intelege bine ca aici este vorba despre barbati, sa fim bine intelesi ! IOANA |
Ba pardon ? Asta este discriminare si discriminarea pe forumul acesta este nervos contestata, aici cat si pe subiectele de mediere de la Zoster ...
Te rog reformuleaza ....
elyda spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui buflea
Ba pardon ? Asta este discriminare si discriminarea pe forumul acesta este nervos contestata, aici cat si pe subiectele de mediere de la Zoster ... Te rog reformuleaza .... |
Bineee...refolmulez: dupa UMILA mea parere este vorba de barbati...si numai despre barbati
eumada spune:
Adica esti discriminat,nu?
Si asa barbatii sunt in minoritate aici....
Ei hai gandeste-te la ceva frumos...MMS...si uite,ca sa fiu impartiala,te incadrez la marti,miercuri sambata....
Nu spun unde-s io...
viviana spune:
Barbaaaaatiiiii anuali.
Incet, incet v-ati lasat corupte de Marius in ale perversiunile anuale, cincinale si decanale.
Mercredi, mardi, samedi
Vendredi? Nimic, nimic pentru azi?