O nouă perversiune face ravagii
Raspunsuri - Pagina 5
buflea spune:
Stiu ca sunt pe langa "anualul" vostru ...dar povestea Ellei mi-a adus aminte de mine care acum ceva ani, am avut de facut un raport financiar catre CFO-ul companiei ... in Excel cu multe tabs ... in fine, am lucrat 2 zile la el si mi s-a parut mie ca e greu de navigat prin taburile alea asa ca am facut un tab cu un cuprins, in care explicam fiecare tab ce face. Tab-ul asta cu cuprinsul l-am numic "Summary Shit" in loc de "Summary Sheet" ...adica in traducere "cuprinsul rahatului" ...Il trimit si primesc email inapoi: (de la CFO, da ?) :
Thank you for the Shit ... you are right, we should make this analysis smaller ...
(Multumesc pentru rahatul asta, ai dreptate, trebuie sa facem analiza asta mai scurta).
Valeu, valeu, va-le-leu
alyx spune:
Citat: |
citat din mesajul lui buflea Stiu ca sunt pe langa "anualul" vostru ...dar povestea Ellei mi-a adus aminte de mine care acum ceva ani, am avut de facut un raport financiar catre CFO-ul companiei ... in Excel cu multe tabs ... in fine, am lucrat 2 zile la el si mi s-a parut mie ca e greu de navigat prin taburile alea asa ca am facut un tab cu un cuprins, in care explicam fiecare tab ce face. Tab-ul asta cu cuprinsul l-am numic "Summary Shit" in loc de "Summary Sheet" ...adica in traducere "cuprinsul rahatului" ...Il trimit si primesc email inapoi: (de la CFO, da ?) : Thank you for the Shit ... you are right, we should make this analysis smaller ... (Multumesc pentru rahatul asta, ai dreptate, trebuie sa facem analiza asta mai scurta). Valeu, valeu, va-le-leu |
Mai,pana la urma intamplarea a avut un rezultat bun daca i-a dat sefului de gandit.
Asta arata ca se poate face bici din rahat. Pardon, din shit.
buflea spune:
N-am mai pus intrebari si 2 luni de zile am mers lipita de pereti, doar, doar nu m-o recunoaste ...
Dupa aia cred (sper) sa fi uitat ...
Zi si tu acum, ce mai era de spus ?
msl1 spune:
citat din mesajul lui buflea N-am mai pus intrebari si 2 luni de zile am mers lipita de pereti, doar, doar nu m-o recunoaste ... Dupa aia cred (sper) sa fi uitat ... Zi si tu acum, ce mai era de spus ? |
Buflea,
nu cred ca a uitat, cred ca ai ramas in analele bancurilor/glumelor firmei....
Rufus spune:
citat din mesajul lui eumada Si io am citit aiurea...pana la ultima pagina ..cand am vazut Bianual,trianual...si m-am desteptat. |
Aha, si atunci te-ai gandit ca ceva e putred, cum naiba bianal si trianal...
Rufus, Tora si iadele
eumada spune:
Ntz,ntz Rufus....adica ce vrei sa spui?Ca m-am gandit la prostii?
Mai recunosc ca din graba citesc cateodata complet aiurea...da`...iote batranetile astea...mi-a slabit vederea...
eumada spune:
Serios....ce zic?
Ca le-a slabit vederea?
Da` e ca-n bancul ala"acu` sparg nuci"....
Sau ca se gandesc la prostii?Na,sa va fie daca v-ati gandit la ce m-am gandit eu...adicatelea cincinalu` maica,cat e cincinalu`?
Elle_seb spune:
citat din mesajul lui buflea Stiu ca sunt pe langa "anualul" vostru ...dar povestea Ellei mi-a adus aminte de mine care acum ceva ani, am avut de facut un raport financiar catre CFO-ul companiei ... in Excel cu multe tabs ... in fine, am lucrat 2 zile la el si mi s-a parut mie ca e greu de navigat prin taburile alea asa ca am facut un tab cu un cuprins, in care explicam fiecare tab ce face. Tab-ul asta cu cuprinsul l-am numic "Summary Shit" in loc de "Summary Sheet" ...adica in traducere "cuprinsul rahatului" ...Il trimit si primesc email inapoi: (de la CFO, da ?) : Thank you for the Shit ... you are right, we should make this analysis smaller ... (Multumesc pentru rahatul asta, ai dreptate, trebuie sa facem analiza asta mai scurta). Valeu, valeu, va-le-leu |
Super tare!
_
Tratament Anti-Cancer - 24 Brevete Medicale Internationale
Mobila pe comanda la preturi competitive
Mik spune:
banc in tema : MMS=sex
Cind esti foarte tinar e MMS : matin, midi et soir
Cind ai 30 de ani e MMS : mardi, mecredi, samedi
Cind ai 45 de ani e MMS : mars, mai, septembre
Cind est batrin iar e MMS : mes meilleurs souvenirs