Inegalabila frumusete

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Cheile Nerei, va pun doar 2 poze, Cascada Beusnitei si Ochiul Beiului
Si muuulte alte locuri, avem o tara absolut superba!

Mergi la inceput

Pfuu, o sa acaparez subiectul, la cat de draga imi este Romania!
Sa faceti un traseu spre Creasta Cocosului, in Maramures, sa vedeti priveliste, iti taie respiratia!

Mergi la inceput

Amintea Adriana de Cheile Bicazului, va pun eu o poza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcia03 spune:

Ft faine locurile si pozele.

Asa este, tara noastra este ft frumoasa, dar nu stim sa valorificam lucrul asta. Si e pacat. Am fost in Bucovina vara trecuta, a fost superb. Lacul Rosu e si el unic. Sighisoara e frumoasa. Mai este o manastire langa Sighisoara, are nume nemtesc (construita de sasi), dar nu imi aduc aminte (il intreb pe al meu elvetian cum o cheama, ca el stie).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Salina, muntele de sare si Baia Baciului - Slanic, Prahova
Pestera Mu.ierii
Ghetarul de la Scarisoara
Manastirea Zamfira - jud. Prahova (picturile interioare au fost facute de Grigorescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_OR spune:

Viviana,ma pui la marturisiri .imaginati-va ca eu locuiesc la cativa km de aceasta cascada (Bigar) ,si nu am stiut de ea,pana nu am vazut un link postat pe internet.dar,urmeaza sa dau o fuga pana acolo sa vad cu ochii mei minunea .

locuri frumoase sunt o multime in Romania,trebuie doar descoperite de un "ochi profesionist"

-----------------------------------------
ALEX va cere din nou ajutorul:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=176454&whichpage=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

La baza unu perete de stanca aproape vertical se afla izbucul Tauz.
Izbucul este o rabufnire a apei din subteran.

Acolo apa e turcoaz, atat de limpede, nemiscata si tacuta incat timpul sta in loc si dragostea renaste.

S-a format un lac cu o adancime de peste 100 m ale carui galerii intra in pestera Coiba Mare. Scafandri si speologi cauta sa-i atinga abisul si nu au resuit inca.
Genunea si-a luat tributul. In anul 2002 un scafandru polonez isi pierde viata fiind recuperat de colegii de expeditie de la adancimea de 74 m.

Foarte frumos acest filmulet de vazut:
Cavediving in Romania: Izbucul Tauz
www.youtube.com/watch?v=t5qP1R0shzE" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=t5qP1R0shzE

A doua poza este placuta, prinsa-n stanca,ce cinsteste memoria scafandrului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AgnesLuca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marcia03

Ft faine locurile si pozele.

Asa este, tara noastra este ft frumoasa, dar nu stim sa valorificam lucrul asta. Si e pacat. Am fost in Bucovina vara trecuta, a fost superb. Lacul Rosu e si el unic. Sighisoara e frumoasa. Mai este o manastire langa Sighisoara, are nume nemtesc (construita de sasi), dar nu imi aduc aminte (il intreb pe al meu elvetian cum o cheama, ca el stie).

O fi Biertan (nu e manastire, ci biserica fortificata)?
Eu sunt indragostita de dealurile din zona, mi se par cel putin la fel de frumoase ca si colinele toscane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bedrosmart spune:

Daca se pun la socoteala nu numai frumusetile naturale, ci si cele construite de mana omului, eu am fost de curand foarte impresionata de complexul hotelier de la Cheile Gradistei-Fundata (la Moeciu).

Desi era inceput de iarna, dar fara zapada (noiembrie), privelistea iti taia respiratia, parca plutesti intre munti, iar complexul hotelier in sine mi-a facut o impresie foarte buna, privit pe dinafara. Din pacate, nu-mi permit financiar sa ma cazez pe-acolo cu familia, deci nu pot sa recomand personal, dar ca peisaj mi se pare ca merita din plin banii. As merge oricand in vacanta acolo.

B.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Aleatoriu:
Defileul Dunarii, in special in zona la Cazane, cu manastirea Mraconia
Manastirea din Stnaca - tot pe Dunare, in Caras Severin
Bisericile + cetatilor sasilor
Manastirile din Bucovina - de vizitat mai ales primavara sau vara timpuriu (noua ne-a placut Arbore cel mai mult, ca e mai retrasa si mai putin incadata de turisti)
Marginimea Sibiului
Sighisoara/ Sibiu/ Timisoara

Ma mai gandesc si poate pun si ceva poze diseara de acasa

Mergi la inceput