Piersicute de iulie august (25)
Raspunsuri - Pagina 18
Porumbita spune:
ina esti o super sursa de info! suntem norocoase ca esti la odiseea noastra.
maria ms!!
roxypuy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui michelle1981 Eu la Bianca i-am dat cereale Organix, tot fara gluten http://www.bioteca.ro/mancare-bio-sanatoasa/cereale-nutritive/patru-cereale-integrale-bio-fara-gluten-organix I-am dat si Milupa de care zicea Ina, le-am alternat. Din ele ii faceam si biscuiti in casa, ca dupa deschidere scrie ca tine o luna, si noi nu consumam asa mult. Tot la 9 luni i-am introdus glutenul si banana. |
Miha, da-mi si mie pls reteta de biscu.din cereale k eu i-am luat unii Antoniei, dar vad k au gluten, desi sunt de la 4 luni :( asa k nu -i dau inca...ms! Poop blondinele :*
roxypuy spune:
Yellow! LML Jeff!!!
Noi suntem tot un pik maraici, cu programul dat peste cap, ceva agitatie...aasta e, sper sa revina la normal. Azi noapte s-a.trezit pe la si n-a mai vrut sa adoarma, i-am dat sa pape, apoi s-a mai foit pana pe.la 5 cd a adormit, la.10 trez finala. Parca ieri a mancat un pik mai bine...dar tot nu e k inainte de vaccin :( sper sa treaca...am cantarit-o azi si a luat un pik in greutate, cam 100 g...bine macar k nu a dat inapoi.
Azi i-am dat para si a fost bleah :( acum am bagat niste mere la copt pt maine sa vdm dk asa ii plac...poate le combin si cu para...
Ina, ms de info :) vad k abia la 8 luni e trecut.galbenushul :( asa k mai astept un pik...mancam noi tura asta de oua proaspete de la mamaie :)
Fleur, ai grija de tine, papa si odihne#351;te-te! Iar acum la cm, baga si tu niste vitamine ceva sa te fortifici.un pik.
Sanatate multa piersicutElor bolnavioare!
S-a trezit, m Duc sa-i dau sa pape, apoi ma bag la clatitareala :))
Ca_Mila spune:
Fetelor am si eu o intrebare, am o cutie de lapte praf nan 1, fara lactoza, din care am incercat sa-i dau acum 2 luni, nu a vrut, acum am vrut sa-i subtiez legumele cu laptic praf, sa nu ma mai mulg, dar nu stiu daca ii bun ca am deschis cutia de ceva vreme?
Inaf78 spune:
celui mare ii dau din cutie care sta desfacuta mai mult de 1 luna.
nu am incercat cat a fost mic.
ideea e ca nu stiu motivul ptr care se recomanda folosirea doar la 1 luna de la deschidere...
dannett spune:
Buna seara!
Ca_mila, pe cutie nu scrie cate zile poti consuma laptele dupa deschidere? Stiu ca de obicei termenul e cam de 2 saptamani.
Eu am alta "pasarica" acum. Am observat de cateva zile ca Ecaterina isi tine capul intr-o parte cand sta in fund, sau in general cand e la verticala. In sensul ca isi lipeste mai mult urechea de umarul drept decat cea stanga de stangul.
Mi-e ciuda ca nu i-am zis pediatrei de problema asta miercuri cand am fost. Mi s-a parut o chestie minora, dar acum nu mi se mai pare asa.
Ca_Mila spune:
Gata am gasit, scrie 3 sapt.
Vreau sa-i iau maine alt laptic, poate gasesc la cant. mai mica, ca eu folosesc doar pt a dilua legumele si iarasi depasesc termenul.
Cereale am luat de la Topfer, o sa caut si lapte tot de la ei.
ioana3110 spune:
Salutare fetele
eu sunt cam obosita. Ma bucur ca ieri am reusit sa ajung la cosmetica la manichiura si pedi si la epilat. Al meu a iesit cu fata in parc in timpul asta.
Ma tampesc cu diversificarea
i-am dat morcov in safe feeder si a supt un pic dupa care a cerut tzitzi
asta de 3 zile incoace
ieri am incercat sa ii dau patrunjel si cred ca e f tare gustul pentru ea. De mentionat ca fac legumele la abur in aparat de-ala Philips si ca legumele sunt de la bunica din gradina, deci cu gust.
Azi am incercat sa pasez si sa-i dau cu linguritza - manca ea ceva (gen jumate de lingurita) dar m-a tot stresat sotu ca nu e suficient de pastos asa ca am deschis un borcanel Humana cu morcov, pastarnac si telina bio. A fost cah . Asa ca am luat pasta din borcanel am portionat-o si am bagat-o la congelator. O fi ok? am pus-o in niste forme de silicon speciale pt cuburi de gheatza ...
Fleur - chestia cu menstra abundenta este normala dupa sarcina - asa mi-a zis ginecoloaga. SI eu patesc la fel.
Delia - tu esti pe BLW? cum ai facut? cand ai inceput?
adarev spune:
Fleur, si eu patesc cu cm la fel. Inainte in 3 zile eram gata. Ei acum si o saptamana foarte abundent. Am sunat-o pe ginecoloaga si mi-a spus ca vreun an tot asa o sa am. INA te pup de o mie de ori. Toate dilemele mele cu tine le rezolv. Vorba lui Roxy suntem norocoase ca te-am cunoscut si esti aici cu noi.