De ce (nu) vor invada romanii Marea Britanie
Raspunsuri - Pagina 7
Anemona11 spune:
Ha ha ce se umfla unii in pene ca le-au dat cu tifla englezilor, prin niste sloganuri puerile despre Kate ...
Adevarul este ca romanii sunt un popor intolerant care ar sari in aer de nervi, daca s-ar da drumul la somalezi sau filipinezi , sa aiba contracte de munca, sa stea legal la ei in tara...
Pe de alta parte, sunt satuli si englezii de hoti, tigani si borfasi de metrou ... care, coincidenta mare, sunt majoritari cu pasaport romanesc.
Haideti sa nu fim falsi si nesinceri ... si sa nu ne ascundem dupa slogane si lozinci care suna politic foarte bine.
Cred ca fiecare tara primeste cu bratele deschise oamenii muncitori si fiecare tara priveste la groaza la perpectiva ca alaturi de ei, vor veni cam cate 30 de hoti de caciula.
nelia spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Letitia1
Daca aia e discriminare, asta ce e? Si vad ca nimeni nu se sesizeaza cita vreme nu sint discriminati "ai nostri". N-a sarit la nimeni chestia asta in ochi. Doar e vorba de pakistanezi, nu? Ce, ei sint oameni?
|
Ba uite ca mi-a sarit. Asa este. Discriminare este oricum, nu e vorba de interpretari personale. Caci ma gindesc ca si printre pakistanezi mai sint si oameni care isi duc copiii la gradinita cu metroul, ca doar n-or avea toti bombe in rucsac, nu?
In mai putin de zece minute pot aduce mesaje de peste tot de pe forum, discriminatoare... dupa ce s-a schimbat regulamentul. Eu cred, fara suparare, ca, totusi, desi se pare ca toata lumea stie ce scrie in dictionar in dreptul ei, nu se intelege prea bine cu ce se maninca aceasta discriminare si cit de rau face. E o constatare.
JuliaSM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anemona11 Pe de alta parte, sunt satuli si englezii de hoti, tigani si borfasi de metrou ... care, coincidenta mare, sunt majoritari cu pasaport romanesc. Haideti sa nu fim falsi si nesinceri ... si sa nu ne ascundem dupa slogane si lozinci care suna politic foarte bine. |
Din cate cunosc, caracterul si educatia nu tin de nationalitate. Nici viciile nu se uita la pasaport, cand domina.
mianna spune:
citat din mesajul lui Letitia1 N-a sarit la nimeni chestia asta in ochi. |
zici tu? ia vezi la ZZ
desprecopii spune:
Ah Nelia, relax, eu vorbesc de cei cu bombe in rucsacuri si atat - si sunt evidente ca unii le poarta in zone unde destinul aduce uneori si niste nevinovati. Ori tie ti se pare ca ii discriminez pe cei cu bombe in rucsacuri? Da, desigur, au si ei dreptul la bomba lor per rucsac . Deja intram in registrul absurdului. Sau in Canada sunt primiti cei cu bombe in rucsac ??? Iar pe cei din autobuz unde intra cel cu bomba in rucsac cine ii apara? Ei nu sunt discriminati ???
Nu am spus ca toti au rucsacuri cu bombe (si imi pare rau insa nu mi se pare funny sa ii am in preajma si nici nu cred ca e dreptul lor de om liber sa atenteze la viata altor oameni) ... devine deja imposibil sa mai spui ceva pe forum fara o hartuire si un agent de politie voluntar care iti pune lanterna pe ochi .
Nu am generalizat. Tot asa nu sunt toti romanii geniali sau inteligenti si asta nu inseamna ca ii discriminez nici pe geniali nici pe cei care nu cunosc formula energiei a lui Einstein..
relax fetelor! o seara frumoasa!
ab5174 spune:
citat din mesajul lui Sunny71 Da, se duce omul indiferent de natie la urgente cu dureri de masele, cap, urechi si i se spune ca trebuie sa astepte pentru ca nu e urgenta.Daca dai telefon medicului care asigura urgentele (spre care ai fost indrumat, nu ca ti s-a nazarit tie) si ii spui ca ti-e rau, te doare maseaua , capul, urechile si esti nemancat de 3 zile , ti se spune ca NU esti caz urgent atata timp cat ai toti dintii in gura, nu iti curge sange de nicaieri , nu ai fost batut sau ai avut vre-un accident, nu ai capul umflat sau te intreaba daca ti-ai pierdut cunostinta.Asa ca esti indrumat mataluta sa -ti faci programare la medic...peste o luna ca atunci sunt locuri.Cat despre medicamente...nimicuta , nimicuta, ce antibiotic sau altceva, se recomanda paracetamol combinat cu nurofen (chiar daca tu ii spui ca nu ai mancat de 3 zile, nu e treaba lui ca el e dintar) .Ca doar nurofenul este produs acolo si trebuie stimulata productia . |
Sa nu inducem lumea in eroare despre serviciul de urgenta in UK.
Cind suni la urgente raspunde un dispecer care te pune in legatura cu un medic caruia ii explici simptomele.
Acel medic hotaraste daca este urgenta sau nu.
In cazul persoanei despre care vorbesti , da nu era o urgenta.
A stat 3 zile cu durerea de masea ( din cite am inteles) in loc sa sune la dentist...si cind nu a mai putut hop la urgente.
Daca a putut sa stea 3 zile atunci chiar nu e urgenta, mai poate sa astepte si pina a doua zi cind deschide la dentist.
Da urgenta inseamna ce i sa explicat
" NU esti caz urgent atata timp cat ai toti dintii in gura, nu iti curge sange de nicaieri , nu ai fost batut sau ai avut vre-un accident, nu ai capul umflat sau te intreaba daca ti-ai pierdut cunostinta" - nu o durere de masea pe care o ai de 3 zile.
Letitia1 spune:
Mianna: citat din mesajul lui Letitia1 N-a sarit la nimeni chestia asta in ochi. zici tu? ia vezi la ZZ |
Off topic:
Mmmm, slaba activitatea... merci pentru tip.
missdarcey spune:
Cand esti in metrou si vezi persoane descrise mai sus ,care mai au si rucsac ,barba si imbracati in portul traditionel chiar crezi ca nu ti se pun simturile in alerta. Incercati sa mergeti aproape zilnic cu metroul si mai vorbim. Sau ca sunt zone in londra si aiurea unde ei fac legea, de asta ce ziceti. Cat despre romani au tot dreptul sa vina si sa plece atata timp cat suntem tara membra EU.Nu m-as ingrijora , emigrarea e ca si Junimea ,vine cine vrea ,ramane cine poate . Si daca oamenii isi doresc o viata mai buna ii putem condamna ?Romanii de aici care sunt ingrijorati cum va face fata Marea Britanie in fata invaziei le recomand sa plece ei in tara pentru a lasa loc si celorlalti macar un pic.
nelia spune:
Off-topic, ca ma duc la ZZ, iar!
Mirela, nu e vorba de tine sau de altcineva, ci de idee... Numai la acest subiect daca s-ar face analiza pe text, pe bune... ar curge citeva avertisemente, fie ele si verbale. Dar nici nu-mi place sa fiu ca politaiul. Insa ramin la parerea mea, inca sintem jale la capitolul discriminare si nu intotdeauna din rele intentii.
Eu nu am umor nici englezesc si nici romanesc la asa ceva, prefer sa nu-l am deloc si sa tratez discriminarea cu seriozitate: este plaga cea mai grava si netratata inca a omenirii!