Citat: |
citat din mesajul lui alinabold [ [url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker&utm_medium=UBB&utm_campaign=tickers][/url] |
Am creat capitolul 4 - astept sa imi dea moderatorii OK, ca avem doar 1 mesaj scris de pe contul asta
I
multumesc frumos ! da, avem un ingeras de fetita (Sara-Irina 15.11.2007). Eu abia ieri am aflat vestea cea mare , testul a iesit pozitiv, desi eu va urmaresc de ceva vreme pe forum (am banuit eu ceva, pana nu am stiut ceva sigur nu m-am incumetat sa ma inscriu. Momentan greturile ma ocolesc ( e oricum cred prea devreme), probleme am cu oboseala asta bat-o vina si un pic de sensibilitate la nivelul gingiilor. In rest totul merge pana acum perfect:)
Lorilady , mami de Sara-Irina si 4/5 sapt.
Citat: |
citat din mesajul lui genny76 Buna fetelor, ma numar si eu printre fericitele castigatoare a unei sarcini de 7 saptamani.Mai am o printesa de fetita care are 3 ani si 7 luni si se pare ca mai facem un bebe. Fetelor din Germany va rog sa-mi dati mai multe detalii despre concedii medicale si conditii aici ca nu prea stiu mai nimic.Eu lucrez din 01 iunie anul trecut,am contract pana in 31 mai anul asta si pe urma ce trebuie sa fac? \pot sta acasa in concediu de boala? |