Bebelusi de Sep-Oct 2013 (3)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana Claudia

Buna Mamici!

Va urmaresc din umbra de cateva saptamani si abia acum m-am decis sa intervin si eu.
Bebelusa mea are DPN in 22 saptembrie, UM este 16 dec. Saptamana trecuta mi-a fost confirmata ecografic sarcina, urmatorul consult va fi la sf lui februarie cand ma duc pregatita si epntru bitest.

Sarcini usoare tuturor si un prim trimestru de sarcina cat mai lipsit de simptome!

Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)

Yeaiii salut Roxi!! Si bine ai venit!
Sa ti traiasca flacaii si sa ai o bebelina scumpa scumpa de data asta, caci vad ca ti doresti fetita!
Imi pare bine ca ti ai facut curaj sa intri.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui JoyJoy

ma uit precum zodia mea la poarta noua si incerc sa gasesc cum imi pot face si eu o semnatura . HELP!

JoyJoy mergi in stanga sus la profil personal
Apoi editeaza profil
Apoi alegi ce vrei sa apara la semnatura, de exemplu, daca vrei sa apara gradiva pui [ gravi ] eu am lasat spatii ca sa intelegi, dar tu pui fara spatii la semnatura si apoi adaugi saptamanile imediat dupa gravi.
Ia sa vedem, reusesti? Daca nu, revin cu mai multe explicatii.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_lupu spune:

Buna,viitoarelor mamici,
Imi cer scuze de absenta mea,dar sotul meu a fost plecat in Spania 6 zile,si eu m-am rasfatat cu somnic zilnic pana pe la 11-12,apoi dupa-amiaza citesc un roman,imi scot pekinez-ul la plimbare si a trecut ziua.
Azi am fost la consult,deja avem un puisor de 7 sapt si o zi,de 0.95 mm,si cea mai mare bucurie a fost ca i-am vazut inimioara cum bate.Doamne,ca ma furnica stomacul de emotii si mi-au dat lacrimile.
Dr. se bucura ca se dezvolta normal.
Poopici si sarcini usoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_lupu spune:

Alina,ai sarcina fix cu o sapt mai mare decat a mea.Mie mi-a prescris Vitaverlan,ce contine acid folic,vit. D si iod???Iod-ul asta e cu semnul intrebarii.
Ti-a eliberat mutterpass-ul?Mie inca nu mi l-a dat,pt. ca mi-a spus ca a vrut sa se asigure ca puiul e ok,ca se dezvolta,si ca au anumite norme dupa care elibereaza mutterpass-ul.Nu asa,hopa-hopa,ai ramas insarcinata,primesti carnet de gravida.Se cunoaste acum si puiul meu in pozica.

Citat:
citat din mesajul lui alinabold

Bun venit la noile burtici. Catalina si eu iau femibion.
Am fost la control azi si sunt ft ft incantata. Ultima oara cand am vazut bebele la eco eradoar un punct. Acum are cap, corp, picioare si manute. Ii bate inimioara. Are 2 cm lungime...e in grafic..avem 8 sapt si o zi. Mi s-a recoltat sange si urina pt analize, am ales sa fac si toxoplasmoza chiar daca nu era trecuta pe analizele decontate de casa de asigurari. Am o noua programare pe 18 febr.

Mergi la inceput

Poate Ioana nu este pe faza, i am dat PM ca sa mi trimita si mie parola pentru user name ul comun. Cine poate sa mi trimita acum PM ca sa deschid un nou capitol cu toate datele de pe prima pagina si dupa aia toate vom avea acces la acel cont.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabold spune:

Laura: da am primit azi Mutterpassul.Ma bucur ca si bebele tau e ok. stiu ce simti cand il vezi ce micut e si cum ii bate inimoara. Si pe mine m-a impresionat mult.
Criss21: bine ai venit printre noi. Te-ai chinuit ceva sa ai acest copil. Felicitari pt reusita.

Mergi la inceput

mihahegarty: ti-am trimis PM

Mergi la inceput

Mai nou am niste arsuri somacale de toata frumusetea. Le aveam eu si innainte de sarcina dar luam la greu Omeprezol. Acum nu prea pot sa fac nimic. L-am intrebat azi pe doctor si mi-a zis sa incerc cu lapte rece. Mai are cineva alte idei?

[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker&utm_medium=UBB&utm_campaign=tickers][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Mihaela da o sa scriu la ambele, mi-s dragi si fetele de acolo dar vreau sa fiu si in rand cu fetele din aceasta odisee ca acolo sunt multe fete cu sarcini mari s deja discutiile si temerile care le simt eu intr-un moment sunt depasite demult, ele toate sunt dragute dar parca as vrea sa discut cu voi in timp real de simptomele sarcinii, analize si alte subiecte.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite
Un avort spontan la 6 saptamani, o sarcina extrauterina tratata medicamentos, o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani sub tratament cu clexane.

8+ Multumim Doamne si ajuta-ne sa avem o sarcina usoara si la termen.

Mergi la inceput