Ghioraituri, bolboroseli constante intestine
Raspunsuri - Pagina 4
histamina spune:
cand sa ii cer si eu oarece medicatie, brusc,spontan si inastantaneu a fost suspendat.
of, si cate intrebari aveam a-i pune.
acu,ce sa fac? ma depresurizez.
multam de postari.de mult timp n-am mai ras asa...........
szivarvany spune:
Of, a fost omorata oaia
ratacita si nu mai e loc de bascalie
desi avea potential spre diverse adevaruri absolute 
Uoofff ![]()
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati,
empatici, inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi
ca restul copiilor de pe Terra obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati,
nascuti natural sau prin operatie de cezariana, botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_
Au nevoie de noi:
Copiii Monicai
Alex
Luca
Lorena
U R G E N T: I n i m i o a r a l u i ALEX 
Si micuta O L I V I A are nevoie de noi ... acum 
CorinaDani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui szivarvany Of, a fost omorata oaia ratacita si nu mai e loc de bascalie ![]() Uoofff Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici, inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana, botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP. _ Au nevoie de noi: Copiii Monicai Alex Luca Lorena![]() U R G E N T: I n i m i o a r a l u i ALEX ![]() Si micuta O L I V I A are nevoie de noi ... acum ![]() |
pfii, te pomenesti c-o fi fost membru MISA...
nadaflorilor spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui histamina cand sa ii cer si eu oarece medicatie, brusc,spontan si inastantaneu a fost suspendat. of, si cate intrebari aveam a-i pune. acu,ce sa fac? ma depresurizez. multam de postari.de mult timp n-am mai ras asa........... http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea |
ia un magneb6, daca nu gasesti (ca s-or fi dat toate deja) ia magneb7 sau 8...mai bine mai mare decat mai mic, combina-l cu ce ai prin casa...
Letitia1 spune:
Titlul subiectului e absolut mortal! Si cica toti care au boala asta au fost concediati!!!