De ce barbatii prefera femeile rele!
Raspunsuri - Pagina 2
lucialu spune:
Ca sa le bage pe ele la inaintare, ac e e nevoie de sageti. Sa zica lumea "el e pita lu' Dumnezeu. Ea e a da'cu, rea de gura...".
OanaRusu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Deceneus Nu va legati de termen scorpie si de sensul lui clasic. Luati termenul cu sensul de "femeia indaratnica", nesupusa, cu personalitate. Si nu va palc barbati fara maniere fata de voi, dar daca sunt un pic vulgari in exprimare parca le sta mai bine decat sa se paorte ca o "fetita rusinoasa". Mintile ilustre discuta idei; Inteligentele medii discuta evenimente; Mintile reduse discuta persoane. (Eleanor Roosevelt ) |
NOPE. Nici una, nici alta.
Oricum spui scorpie, nu-i corect pt ca indaratnic si cu personalitate e complet diferit de scorpie = afurisita, rea de gura, certareata, agresiva
Deci... n-are sens.. si nu, barbatii nu prefera femeile scorpie = afurisita, rea de gura, certareata, agresiva
Pe de alta parte, supusa sau obedienta e clar cu tenta misogina - pentru ca faptul ca o femeie isi spune parerea nu inseamna ca se cearta, sau daca e obedienta e buna... sunt cuvinte respectiv atribute pur si simplu diferite.
Titlu e doar samanta de scandal pe o falsa ipoteza...
Eu cred (cu incapatanare) ca barbatii prefera partenere care sa-i completeze, iar femeile prefera barbatii care le completeaza...
Adica na - eu cred ca femeia prefera = barbatul prefera
ladyJ spune:
Defapt, articolul spune ca nu vei castiga respectul si iubirea barbatului de langa tine (sau a oricui altcuiva) daca renunti la dorintele tale, nevoile tale, si faci sacrificii inutile in relatia de familie.
Deceneus, intre a fi vulgar si a fi ´´fetita rusinoasa´´ mai sunt o multime de nuante. De acord?
Ca daca nu, inseamna ca tu esti ori una ori alta si niciuna nu-i ok
cipcipcip spune:
Mda, articolul spune niste adevaruri, insa foloseste cuvinte nepotrivite. De cand a fi o femeie independenta, sigura pe tine, care stie ce vrea e sinonim cu scorpie si cu o femeie rea?
Ideea este ca majoritatea barbatilor nu sint atrasi de o femeie care ii vaneaza ea pe ei, e oricand disponibila si nu prezinta nici un provocare, atat.
lorelei_19 spune:
Barbatii au nevoie- ca si femeile de altfel de-un partener in viata. Si un partener presupune egalitate. Pai ce fel de egalitate e cand femeia i se supune neconditionat si-si schimba intregul mod de-a fi pentru el? Unde ramane femeia de care s-a indragostit cand ea se transforma atat de mult? Ce se face barbatul cand da de greu? femeia care-i prea supus se va descurca? e suficient de puternica sa il ridice pe barbat cand are si el caderile lui? si-apoi spiritul de vanator al barbatului?
Eu dac-as fi barbat mi-as dori o asemenea femeie "rea" (dac-ar fi sa aleg intre extreme), care stie ce vrea, care e sincera si are curajul sa-mi spuna si cand gresesc si-as sti ca ma pot baza pe ea si nu o plangacioasa pentru care eu sunt zeul si care nu face nimic fara sa ma intrebe.
Dar bineinteles, exista si multe nuante intre, cum spunea si ladyJ
Deceneus spune:
citat din mesajul lui ladyJ Defapt, articolul spune ca nu vei castiga respectul si iubirea barbatului de langa tine (sau a oricui altcuiva) daca renunti la dorintele tale, nevoile tale, si faci sacrificii inutile in relatia de familie. Deceneus, intre a fi vulgar si a fi ´´fetita rusinoasa´´ mai sunt o multime de nuante. De acord? Ca daca nu, inseamna ca tu esti ori una ori alta si niciuna nu-i ok -------------------------------------------- ´´Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei´´S.F. |
De acord ca sunt multe nuante.
Eu am plusat sa scot in evidenta diferenta.
Dar este adevarat ca un barbat cu tupeu are mai multa trecere decat unul sensibil.
In schimb o femeie sensibila este ami apreciata decat una cu tupeu.
Vreti sa va trimit la subiectul cu sterotipurile despre feminitate si virilitate ?
ocebine spune:
Mai bine trimite direct la cos subiectul asta - generalizarile grosolane din enunt nu favorizeaza (ca sa nu mai spun ca sint total lipsite de fond) niciunul din sexe.
Victoria_mami spune:
citat din mesajul lui Elle_seb Cred ca tine si de semantica. Iar legat de titlul cartii, in engleza, termenul este bitch (daca intrebi un roman ce inseamna bitch, o sa-ti zica ca inseamna c..va, ca asa a auzit el tradus la filme), insa nu asta este sensul cuvantului. Tot asa si scorpie, in contextul dat, vrea sa defineasca o anumita tipologie. Si in afara de asta, poate ca autorul a folosit termenul "scorpie" si pentru a atrage atentia, a starni interesul. _ Tratament Anti-Cancer - 24 Brevete Medicale Internationale |
De fapt, bitch este 'catzea', femininul de la 'caine'.
msl1 spune:
Eu sint considerata "bitch" de catre colegii lui de munca pt ca refuz sa ma duc in bar cu ei sau sotiile lor si sa beau alcool....si mai sint considerata "bitch" pt ca imi vad de treaba, servici casa si copii si nu ma duc teleleu prin baruri sau mai stiu eu pe unde cu ele (colegii/sotiile colegilor lui)
b.nica spune:
Deceneus, eu nu ma hazardez sa-mi spun parerea despre ce anume fel de femeie sunt atrasi barbatii pt. ca sunt barbati si altii... mai mult sau mai putin barbati, iar parerea mea este ca pretentiile sunt invers proportionale cu barbatia!
Ma hazardez sa spun care sunt pretentiile femeilor, banuiesc ca esti interesat,.
Interesant este ca indiferent de calitatea sau cultura unei femei, un barbat la care puterea( nu fizica!) este asociata cu cavalerismul actioneaza ca un feromon pt. femei!