Nadia Comaneci si margarina "RAMA"

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BalMascat spune:

Intrebarea era exista margarina RAMA in America? (eu asa am inteles)
a nu se confunda cu......exista in general margarina in America?

Citat:
citat din mesajul lui michelle-usa

Cum sa nu existe margarina in America!?
Dar astea ce sunt:
I can't belive is not butter, imperial, country crock, land o lakes???

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

dar nu conteaza brand-ul, conteaza ingredientele.
personal, nu cumpar margarina si stiu doar de ea ca este un produs artifical, facut din chimicale.

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Ca aduserati in discutie subiectul...
Eu sunt foarte revoltata...pe Nadia, ea ca sportiva, fosta ma rog, nu trebuia sa accepte reclama la margarina, stiind ca nu e sanatoasa!

Sa mai spuna ca si copilul ei o mananca, mi se pare strigator la cer, nici nu cred c-a vazut copilul ala o cutie, d'apai sa mai si manance.N-am nimic cu copilul, elo trebuie scos din discutie

Eu ca roman de rand, sunt revoltata ca a semnat acest contract!
cu atat mai mult, ca din cauza saraciei margarina are ca target un segment defavorizat al populatiei, cel foarte sarac care nu isi poate permite sa cumpere unt pentru mic dejun dimineata.

Va dati seama ca multe bunici/mamici cumpara margarina ca "e buna daca ii da si Nadia copilului ei".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Giulia, poate chiar ii da sa manance margarina de-a lor americana. Sunt atatia oameni care consuma margarina constienti ca fac o alegere buna, nu vad de ce nu s-ar numara si Nadia printre ei, poate si ea crede ca este un aliment sanatos. Nu m-ar mira. Daca insa este ferm convinsa de contrariu, atunci trebuie s-o luam ca atare.

Mergi la inceput

Cristina, daca n-ar fi fost Nadia si ar fi fost o ignoranta, as fi ignorat si eu ca deh, n-am ce sa ii cer. Dar cand e vorba de Nadia, care stie ce inseamna o mancare sanatoasa, ca doar a fost sportiva, mi-e al naibii de greu sa accept ca n-a stiut despre ce e vorba si ca ...e doar o amarata de margarina, ce atata tam-tam.

Explicatia mi-e foarte clara, a fost un contract cu multe zerouri pentru care "albul a devenit negru" si la cata saracie e acum in tara chiar mai conteaza nitel plastic pe paine!

Ba conteaza!

Si oricat ar incerca Nadia sa ma convinga ca ea sau familia ei consuma acest produs, eu nu il voi cumpara pentru ca stiu ca nu este sanatos, mai bine pita goala sau untura pe paine ca pe vremea lui Ceasca, hmm un deliciu.

uneori gandesc prea mult....

Mergi la inceput

Sa ne intelegem , n-am nimic cu Nadia, a fost si va ramane idolul copilariei mele.

M-a infuriat acest contract in care ne-a facut pe toti romanii ignoranti in ale mancarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Mai, departe de mine gandul sa neg niste pareri...dar sa nu exageram, ca ne-a facut Nadia pe toti niste ignoranti. Poate chiar mananca Rama, ce daca nu exista in America? Asta impiedica pe cinevva din America sa aiba pe masa marfa din Romania? Sa fim seriosi...
Si mai sunt multe semne de intrebare sau macar probleme care nu sunt clare, chiar aici s-a vorbit de politica de sanatate din alte tari care nu interzice margarina, ba chiar o prefere untului.
Da, nu-i musai nici una nici alta, dar cred ca se exagereaza cu blamarea Nadiei, ca nu face reclama la soricioaica.
Eu nu le dau fetelor mele margarina, pentru ca daca am un semn de intrebare nu risc, dar nici nu sunt convins ca e otrava curata.

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput

Rufusule, asa e, nu face reclama la soricioaica, dar consumata pe termen lung are efecte mai nasoale decat soricioaica, asta din Google citire.Macar cea din urma te curata rapid

Si da, sustin ca mesajul ei a fost un indemn la populatia noastra sa adauge in cosul de cumparaturi acea margarina, ca e plina de acizi omega si asa o prefera si pruncu de numa'

Eu asta inteleg din reclama aia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Nu neg impactul reclamei, de fapt pe puterea de convingere s-a si mizat, dar oricum fiecare om ar trebui sa gandeasca inca o data doar cu capul lui si sa nu creada tot ce aude la tv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

merge 100%, soacra-mea daca il vede pe florin piersic la teveu zicand ca el mananca soricioaica pe paine la micul dejun intreaba numai "unde-i cutitul?"
Nadia, Stefan Banica, Andra, etc, vand foarte bine. Sa nu mai zic de Stela si Arsinel si altii. dar vand foarte bine unei anumite categorii, na, care ce sa zic, daca nu ar casca gura la ei, ar casca la altii. e datoria noastra sa incercam cat de cat sa ii educam si sa ii ajutam sa inteleaga ca nu tot ce e la tv e pe bune. Se profita crunt de naivitatea lor si nu doar in a ii face sa cumpere orice porcarie.
Acum cativa ani erau niste escroci care luau banii pensionarilor zicand ca sunt trimisi de Andreea Marin. Ei poftim. Auzeau de zana "oooo, sigur, iata pensia", orice mecanism de aparare sau gandire logica , cat era acolo, erau anihilate.

De cate ori deschid fereastra...

Mergi la inceput