Nadia Comaneci si margarina "RAMA"

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Evident, in toate exista si limita masurii. Da, untul este mai plin de calorii si are grasimi de origine animala, insa untul se mananca cu masura, intr-un strat foarte subtire pe paine.
Orice copil insa beneficiaza mai mult de o felie de paine cu unt decat de o felie de paine cu margarina.
O alimentatie echilibrata nu are nevoie de margarina. Nu pot sa imi indop in fiecare zi copilul cu paine si margarina. Asta e clar. Si de asta, reclama Nadiei e puerila.

Eu cumpar o varianta mai usoara a untului - exista variante cu 50% mai putina grasime. De asemeni uneori cumpar o varianta de unt combinat cu ulei de masline.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Dar de ce unt sau margarina ? Eu nu consum nici una nici alta . Mai cumpar din cand cand cate un pachet de unt, cand gatesc vreo prajitura cu crema si atunci pun destul de putin . Niciodata maragarina . Mi se pare ca e un aliment plin de grasimi de care nu avem nevoie pentru o alimentatie sanatoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Eu nu cumpar deloc margarina, iar untul cumparat il folosesc la gatit in proportie de 90%. Pe paine intindem crema de branza ca baza pentru sandwich. Unt pe paine doar daca vrem cu gem sau miere, altfel nu. Nu cred ca pierd ceva asa, pana la urma untul pe paine nu e baza nicicarei alimentatii.

Desprecopii, verifica ce e in compozitia untului cu 50% grasime. Eu prefer marcile traditionale, cu compozitia corecta de 65%-85%, dar in cantitati mai mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Decat gretoasa margarina mai bine un toast cu ulei de masline peste care se poate pune orice poftesti si nu este dulce ! Nu credeti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msl1 spune:

Nu exista in USA margarina Rama!
de fapt aici se maninca mai mult unt decit margarina...margarina e folosita in general la prajituri se numeste shortning din cite mi-am dat seama...
eu cumpar un fel de unt amestecat cu ulei de masline(nehidrogenat-nu-s sigura ca astai termenul) care nu este chiar asa de nesanatos ca margarina.Limitez consumul cit pot de mult, in prajituri pun ulei sau daca trebuie neaparat prod lactat pun iaurt cu grasime redusa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiusca spune:

Inseamna ca Nadia se aprovizioneaza din Romania!Doar pentru ca in Canada o anumita asociatie,fundatie recomanda margarina,nu inseamna ca asta trebuie sa ma convinga ca ea este sanatoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BalMascat spune:

Nu exista in America.
Nadia face reclama. Cei care au pus-o stiu ca are o oarecare 'greutate' in Romania (n-am vazut pe aici reclame cu ea) si ar putea avea succes la vanzari. Nadia la randul ei este un produs care se vinde in Romania. Prin intermediul ei, altii fac bani. Si face si ea. Toata lumea e fericita, mai putin cei care consuma margarina!
Nu vad de ce ar trebui sa foloseasca produsul, chiar daca asa zice. E doar o reclama si trebuie luata ca atare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

Cum sa nu existe margarina in America!?
Dar astea ce sunt:
I can't belive is not butter, imperial, country crock, land o lakes???

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msl1 spune:

Land o lakes nu e exact margarina, este unt cu ulei de masline, variana aceea o cumpar eu; celalate nu stiu ca nu m-am uitat la ingrediente daca au uleiuri hidrogenate in ele, dar daca scrie ulei hidrogenat e margarina sigur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Decat gretoasa margarina mai bine un toast cu ulei de masline peste care se poate pune orice poftesti si nu este dulce ! Nu credeti?

"Evenimentele care vin in vietile noastre nu le putem controla, dar atitudinea noastra fata de ele categoric o putem controla !"

Niste miere peste uleiul ala de masline ... Mmmmmmmmm ...

Mergi la inceput