Situatie limita cum sa reactionez?
Raspunsuri - Pagina 8
ingridnen spune:
treceti-ma si pe mine pe lista, astept PM cu contul unde pot vira banutzii
Ingrid si Cristi 9 ani
anuscha2009 spune:
In inegurata mea existenta :) am un mic prolej de bucurie. Mi-a trecut proiectul de prima faza si anume cea a criteriilor de eligibilitate si ma bucur enorm.
Azi am fost pana acum vreo ora extrem de angoasata. Am avut mici atacuri de panica, incepanad de azi noapte pana acum vreo ora cand le am potoloit cu un distonocalm.
Cem mai tare ma sperie faptul (cand ma apuca) ca nu sunt o mama buna si ca mi-am lasat copilul pe planul doi. Acaesta vina ma macina ACUM, intodeuna cand imi propun sa fac ceva, apare altceva neprevazut in general legat de stabilitatea ei (fie ca e vorba de stabilitate emotionala, materiala sau de alt gen) care ma impiedica sa o ajut mai mult.
Va multumesc tuturor ca sunteti alaturi de mine.
szivarvany spune:
De ce te gandesti asa ? Ai fugit de acasa ? Nu. Ai lasat o undeva ? Nu.
Are ce manca, ce imbraca, la scoala merge, te are pe tine alaturi orice ar fi si o iubesti neconditionat. Momentan astea sunt suficiente pt supravietuire :-)
(si da na fata un cont :P)
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati,
empatici, inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi
ca restul copiilor de pe Terra obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati,
nascuti natural sau prin operatie de cezariana, botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_
Au nevoie de noi:
Copiii Monicai Alex Luca Lorena
U R G E N T: I n i m i o a r a l u i ALEX
Si micuta O L I V I A are nevoie de noi ... acum
kariguld spune:
cred ca s-a inteles bine, vreau si eu sa particip cu o suma la proiectul Anei. asa ca inca astept contul unde pot vira banii.
ana, fii increzatoare ca faci un lucru foarte bun instruindu-te pe tine.
szivarvany spune:
Cine mai vrea sa fie spamuita, sa -mi dea pm
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati,
empatici, inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi
nascuti natural sau prin operatie de cezariana, botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_
Au nevoie de noi:
Copiii Monicai Alex Luca Lorena
U R G E N T: I n i m i o a r a l u i ALEX
Si micuta O L I V I A are nevoie de noi ... acum
szivarvany spune:
Anushca, cum stai ???
_
Au nevoie de noi:
Copiii Monicai Alex Luca Lorena Olivia
Urgent: Pentru ochisorii IONELEI