Sunt departe de mine si am si masina in service pentru o saptamana, sper eu, voi trece de joi incolo.
Eu am intotdeauna sticle cu apa in masina. Eram la semafor cand un baiat a venit la geamul meu si mi-a cerut o sticla de apa. I-am zis ca e rece...el a zis ca e buna oricum.
Adevarul e undeva la mijloc.Acum cativa ani, un vecin a luat acasa un baietel de vreo 6-7 ani. Si-a convins familia sa aibe grija de el ca si cum ar fi de-al lor, infiat, dar fara sa se complice cu actele.
Era fugit de acasa, de undeva de prin provincie, dar ii placea si viata pe care o ducea. Se simtea liber, acasa trebuia sa munceasca.
Nu a stat nici 10 zile, nu a furat nimic din casa...pur si simplu nu s-a acomodat. I se parea greu si inutil sa se spele pe maini cand vine la masa, sau dupa ce merge la toaleta, sa se schimbe de haine la culcare...chestii normale dar pentru el erau o ingradire
Si vreau sa spun ca toata familia il rasfata, ca li se rupea sufletul de el, ca era istet si cumintel.
Nu zic ca nu ar suporta toti sa stea in camine, dar unii s-au obisnuit asa si le si place, ei cred ca se distreaza.