Cel putin 5 kg jos!
Raspunsuri - Pagina 2
anna_a spune:
iuhuuu, merge bine, 61.0 dimineata, deci am dat 1 kg
neata fetelor si o saptamana buna
de azi am zis ca ma apuc si de pilates, m-am dat si cu creme/uleiuri anticelulitice
LYADA spune:
Buna!
Am actualizat datele in tabel.
Eu sunt la cm de ieri asa ca ma mai rasfat zilele astea, va citesc si incerc sa-mi adun fortele sa fiu mai disciplinata.
Plaja, soare... de vis! Eu ma tot uit pe poze sa-mi mai treaca dorul, mi-am aranjat pentru prima oara concediul de vara inca de luna trecuta.
Marina spune:
uite si poza ca sa va inbarbatez, facuta de pe balconul apartamentului in care locuiesc. Gresisem subiectul si pusesem poza la subiectul cu tarifele psihologilor, cred ca e un semn
[url=http://postimage.org/image/5xgilvnrr/][/url]
LYADA spune:
e buna ideea cu poza, una pe saptamana! sa ne reamintim ca si aici va veni vara si vom purta costum de baie
Marina spune:
daca e motivationala poza va fac una din aia cu o negresa care arata demential la plaja :)
anna_a spune:
acum m-am uitat pe prima pagina si ma intreb ce cauta Marina pe aici? 1.70 si 57 kg? cred ca vrea sa be faca sa slabim de invidie; pai ce-ti mai trebuie toe slabit?
Marina spune:
Competitia e acerba pe plaja :)
Nu stiu sa-ti explic de ce vreau sa slabesc, piticii sunt maximi, nu exista o explicatie logica.
anna_a spune:
deci eu zic ca esti f bine, chiar slaba
eu la 1.65-67 ca nu stiu exact cat am, am avut si 48 kg = schelet, si 53 = ok, model chiar, desi slaba totusi, mi se vedeau coastele si 57-58 cand zic eu ca aratam cel mai bine si acolo as vrea sa sjung pe la 57-58
anna_a spune:
neata fetelor
60.9, cred ca n-am mai vauzt 60 de peste 3 ani, poate 4; ne pregatim de 59 saptamana viitoare :)