Despre integrarea in scoli si societate(3)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

dragi mamici,

cu regret constat ca acest topic a ajuns unul de contestare a unor masuri administrative si a deraiat de la subiectul sau.
cu regret si stupoare citesc acuzatii total nefondate la adresa moderatorilor si administratorilor DC - nu inteleg unde si cand am hartuit noi pe mamele cu copii cu dizabilitati.

Constat ca daca nu intervenim la subiectele de disputa (din lipsa de timp, cauze tehnice sau de bioritm orar) - subiectele de disputa ideologica se transforma treptat in unele anti-administratia dc ...si cu regret si mahnire constat ca sunt persoane care isi iau libertatea de a face prezumptii tendentioase la adresa noastra.

Trist. Nu asa se sparg bariere, nu asa veti schimba societatea atunci cand la mijloc stau niste subiecte delicate.
Va rog sa continuati discutia despre integrarea in societate a copiilor cu dizabilitati intr-un topic dedicat pentru ca acesta a devenit unul de alta factura. Va multumesc pentru intelegere. Cred ca subiectul in sine e de mii de ori mai important decat niste rafuieli personale cu adminii.

Va doresc din suflet sa aveti un an plin de realizari si multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

@mianna
Asa - hai sa traduc - ce sa-ti fac?
panaceu universal = leac universal sau leac pentru orice.
Apropos: Accept observatia legata de pleonasm din ceea ce ai scos de pe google.
Ok
O afirmatie X oarecare emisa de un emitent Y este "imbracata" de Y cu proprietatea de adevar general valabil pentru Y aceasta afirmatie se comporta ca un panaceu universal pentru ca ea (afirmatia) are rol de panaceu in acest caz pt Y si este ridicata la rang de panaceu valabil pentru oricine. Ceea ce este fals.
Mda....
Sanatate!

Si imi cer scuze ca am scris deodata cu Mirela - nu aveam de unde sa stiu - si mesajul meu a aparut intr-un topic inchis. Pentru asta imi cer scuze desigur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Citat:
citat din mesajul lui Anka74

Citat:
citat din mesajul lui Letitia1

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=171112

Acum eu, Anka74, cu K, ce ar trebui sa fac?
Ca n-am jignit pe nimeni nicicand, ca mi-am vazut de treaba la subiectul care ma intreseaza (copiii de clasa a II -a)...ici colo mai am cate o interventie, cu mine ce ati avut? Cred ca ceva mai multa atentie nu strica! Nu eu am scris asa ceva, ci un alt user.

Este o eroare din neatentie. Probabil ai sesizat in cadrul mesajului ca referirea este clara pentru anca74.

Am sa discut cu Florin si precis va face corecturile de tehnoredactare corespunzatoare.
Pana atunci imi cer scuze in numele DC pentru aceasta neplacere ce va fi corectata in cel mai scurt timp.

S-a rezolvat.

Mergi la inceput