Andacos si eu la fel fac zeama .Nu ne place gustul dulceag al legumelor in piftie !Doar piper si foi de dafin si binenteles usturoi.Eu am pus pe fundul castronelului un decor din gogosari in otet ,am facut un fel de floricica si a iesit super cand am rasturnat castronul.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum21+
Mirclau,gata racitura?
Imi pare rau ca n-am scris de ieri,poate era mai de folos,conteaza cita apa s epune in oala,deci nu se umple oala de 10l ,de exemplu.
Apa trebuie sa acopere carnea ,de fapt cam o palma sa depaseasca "nivelul"carnii!(sper sa se fi intzeles ce spun!!!)
Vioika,eu nu rastorn racitura,asa o las in castroane sau platouri,si se taie portzii ,se pune in farfurie.Mai am un platou pentru revelion,mi-am cumparat hrean sa mincam cu hrean pe deasupra!
Dana
gata fetelor,a iesit supeeer si nu am pus deloc gelatina doar os de vita si carnea de curcan(aripi),legume pe care le-am strecurat si am lasat doar morcovul taiat feliute
va multumesc ,sigur voi mai face