Zmeura de aur - 2012
Raspunsuri - Pagina 4
Alizee spune:
nici nu ma asteptam sa iti asumi faptul ca ai primit avertisment pt ca ma hartuiai. da'iti amintesc io : de la desprecopii l-ai primit, fiindca te-am raportat la momentul respectiv. :P
Astept ca Laura25 sa stearga off topicurile.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
violetan spune:
Eu am intrat doar sa spun cateva vorbe.
Nu nominalizez pe nimeni din doua ratiuni:
1) n-am motive
2) si daca aveam motive tot n-as fi facut-o, pentru ca toti imi sunteti dragi, indiferent daca avem pareri comune sau opuse.
Si mai cred, sau imi place sa cred, ca si fetele care sunt mai aprige la manie o fac nu din rautate, ci din focul discutiilor. Cateodata se intampla sa reactionezi irational doar pentru ca te-a enervat interlocutorul si chiar daca nu ai o convingere in mod deosebit exista o forta mai mare decat ratiunea care te impinge sa te "razbuni" verbal.
Si mai cred ca multe dintre fetele care s-au ciondanit tare pe aici in viata reala ar putea fi cele mai bune prietene. Cel mai bun exemplu ar fi urmaorul: daca una dintre fete ar avea- Doamne fereste-o problema sunt sigura ca macar una dintre cele din "cealalta tabara" ar sari imediat sa ajute. Poate s-a si intamplat deja.
Iar Admin ar trebui sa fie mandru pentru ca DC nu e un forum ca toate forumurile, odata ce starneste asemenea pasiuni, chiar daca fiecare dintre noi mai rabufnim la necaz cu sintagma:"eu chiar am o viata reala si nu ma intereseaza sa ma cert in virtual". Sigur ca toate forumurile starnesc discutii in contradictoriu, dar pe acelea te ceti o data si-ai uitat. In schimb al nostru e mai mult de atat: char e o comunitate, e un virtual care chiar exista in real.
Prin urmare, cu sau fara zmeurele va urez tuturor Craciun fericit, sarbatori frumoase si un an nou mult mai bun care sa va aduca multa sanatate, bucurii si numai surprize placute!
Ilinca_M. spune:
De departe cel mai infiorator personaj de anul asta mi s-a parut Mihai.Texas; nu zic, a fost el semi-amuzant cu sarbele lui in carutza dar personajul chiar era inspaimantator si prin ce debita si prin modul in care debita, eu asa ceva n-am mai citit, scrieri in halul ala de ciudate si prolixe. Da' chiar, parca fusese dat pe mana politziei, s-a rezolvat ceva?
Si Deceneus mi se pare zmeuros rau, are niste idei si bombe sforaitoare in el de ori imi troznesc falcile de plictiseala incercand sa citesc mai mult de 3 randuri ori ma minunez de ce poate debita.
Ilinca_M. spune:
Si o zmeuroaie colectiva celor care dupa atatia ani de net/ forumeala/ surse de informatie tot o mai tin una si buna ca diversificarea se face la 3 luni, ca la primul muc se da antibiotic, ca alaptatul peste 1 an-2 este indecent/incestuos/nesanatos, ca bebelusii sunt santajisti si nu trebuie sa-i lasam sa ne "manipuleze" si variatiuni pe aceleasi teme.
ela_04 spune:
In aceasi idee ca si Ilinca am si eu o zmeura...
O sa acord si eu o zmeura pt acel user care m-a socat cel mai tare, de cand citesc eu pe aici, afirmand cu nonsalanta ca a tipat la fiica sa de 7 saptamani. Ca urla si o auzeau vecinii.
O palma nu inseamna educatie!
O palma inseamna abuz si violenta!
Ioana_Pos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 O zmeura strapezita de iritare acord tuturor domnitzelor care au uitat rapid ce au invatat la scoala si ucid cu spor gramatica in general si vocalele din cuvinte in special. Fetele, mai puneti mana pe o carte de limba romana, nu numai pe taste pt a ajunge la messenger si facebook. |
Laura25 spune:
O, da, cum de am uitat de Mihai.Texas!??! Zmeura e chestie prea blanda totusi pentru acel personaj ...
szivarvany spune:
Categoric Zmeura * 2012 tre` sa ajunga la Mihai.Texas .-
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_
Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex Luca
Impreuna pentru 60 de copii
Prietenii lui Mos Craciun
cristoiu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ela_04 In aceasi idee ca si Ilinca am si eu o zmeura... O sa acord si eu o zmeura pt acel user care m-a socat cel mai tare, de cand citesc eu pe aici, afirmand cu nonsalanta ca a tipat la fiica sa de 7 saptamani. Ca urla si o auzeau vecinii. Mami de: baietel & fetita O palma nu inseamna educatie! O palma inseamna abuz si violenta! |
Ela, eu nu stiu contextul dar nu as judeca asa aspru o proaspata mamica. Depresia post-partum, hormonii care joaca tontoroiul, poti ajunge sa te pierzi cu firea. Mai ales la primul copil.