Sarbatori fericite fluturasi de 2011 (34)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Pfuiii eu m-am bagat in pat in ideea sa ma trezesc dimineata sa ma apuc de gatit. Cand sa adorm mi-am amintit ca n-am impachetat cadourile. Am sarit ca arsa!!!!Waw si nici nu stiu cum sa le fac.

Moni(Monica70) are nevoie de noi! Haideti sa-i fim alaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Somleac, sanatate multa Ilincai. Tare greu tbsa fie.si ai mei au avut amandoi anul trecut in august si a fost rau tare. acum cand aud de vaicela ma gandesc mereu ce bine ca au facut atunci amandoi, ca Maria e rea de scarpinat.
si eu tb sa impachetez cadourile, noroc ca mai am si noaptea urmatoare. sper sa le fac maine seara dupa ce- i adorm. Spor la impachetat si un mare Ilincai.

Mada, si eu la fel vreau, cum ma trezesc, sa ma apuc de treaba. a facut mama azi sarmale, caltabos, piftie, ciorba si salata beuf cu ajutor de la moi. Spor la treaba si relaxare totala la coafoar.

Cami, bravo ptr cozonaci. ce bine ca i- ai facut, ca la astia se munceste cel mai mult.

Yasmi, trimite si la mine niste prajituri. ce praji mananci? doamne, in ultrimul timp as purcela orice el de dulce. parca am innebunit. si sa vezi de sarbatori cu, casa plina de bunatati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Somleac

Pfuiii eu m-am bagat in pat in ideea sa ma trezesc dimineata sa ma apuc de gatit. Cand sa adorm mi-am amintit ca n-am impachetat cadourile. Am sarit ca arsa!!!!Waw si nici nu stiu cum sa le fac.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Acelasi lucru l-am patit si eu acum le-am terminat de impachetat si chiar ma bag in pat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna dimineata de la gura sobei!

Cafeluta doreste cineva? numai cand vin la mama beau cafea la filtru, m-am dezobisnuit cu gustul ca eu la mine acasa am espressor si asta mi se pare apa de ploaie, deci le bag una dupa alta

Ieri a fost asa frumos la sora mea, Sophia deja si-a primit cadourile, i le -a dat nasica sa se joace ca alte jucarii nu avea apoi pe seara am fost si m-am revazut cu 5 foste colege de liceu dupa 12 ani super a fost, am trancanit de numa vreo 3 ore si ceva, am mai fi stat dar era tarziu si se afcuse ora de nani a copilasilor a fost un ger de numa, am inghetat mergand pe drum 5 min pana la parcare, oauu...imi intrase in oase si Sophia era cu nasul rosu ca Rudolf si la cat a alergat la locul ala de joaca aproape adormise cand intrasem pe ulita noastra, 25 km nu a adormit...chiar efectiv pe ultima suta de metri a inchis ochii Poze pe Fb de la amandoua evenimentele.

Gata, ma duc sa ies din pijamale si s-o ajut pe mama la treburi, facem nuci, in forme, ca-n copilarie

Yasmi multumim de admiratie imi place ce povestesti de meseria ta de musafir

somleac, multa sanatate Ilincai! of tare greu trebuie sa ii fie, dar si tie mamica draga. v-am admirat si asa frumos colindati

cami, mada, nana...nu v-a vizitat postasul???

Chiar ca fug, ca trebuie sa ii eliberez locul la masa mamei, ca eu stau pe coltul mesei si butonez la gura sobei

Mai trec mai tarziu sa va colind, acum e inca devreme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ce faceti fetelor?

nu am mai intrat zilele astea, am avut o groaza de treburi, drumuri, cumparaturi peste cumparaturi, cadouri....ce bine este fara calculator, tareeee bine dar tot mai gandit la voi

nu am citit nimic, am ciorbita pe foc, mai bag o masina de rufe si fac prajitura. bradutul este instalat de aseara, l-am adus de la socrii si diseara il impodobim este asa frumos si des

am intrat doar sa va urez CRACIUN FERICIT! sa va bucurati de Craciun, de magia sarbatorilor, sa fiti alaturi de cei dragi, sa fiti cu zametul pe buze, cu optimism in suflet! va pup pe toate si abia astept sa am timp de stat la o taclala zilele astea o sa fim musafiri asa ca nu stau pe acasa prea mult, apoi chef....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Fetele care mai sunteti pe pozitie spuneti-mi si mie cozonacul Rosenkranz cum se pastreaza sa fie bun a doua zi?
Mama mia salivez langa el.

Ufff mi-am terminat si eu treaba, mai masa sa o aranjez si sunt gata. La 17 mergem la vecernie apoi copii prin sat la colindat si atat.

Va doresc Craciun plin de bucurii alaturi de cei dragi voua. Mos Craciun sa va aduca liniste si pace.

Mergi la inceput

Somleac, ar fi ideal sa-l poti puna ianpoi in cratita in care l-ai facut si apoi cu folie alimentara desupra. Eu cel putin asa il tin pana maine

Mergi la inceput

Ho-ho-ho!!! Ce faceti dragele mosului?

Abia acum ne-am relaxat si noi, acusi mergem sus sa-l asteptam pe Mosu...nu cumva sa fim pe langa brad si sa-l speriem

Am facut bradul impreuna, toti patru..a fost nebunie...toti cu caciuli de mos, Cristi a fost de un real ajutor, iar Cata a dansat si chiuit printre toate globurile si beteala de pe jos . Bineinteles ca steluta din varf a fost pusa de barbatii casei

vin colindatoriiiii!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

Pe la geamuri cad stelute, iar pe foc sunt sarmalute, iar bradul e la locul lui, mosul e la treaba lui, sa ne fie noua bine, iaca si Craciunul vine. Craciun Fericit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

hohohohohohoh

si pe noi ne-a vizitat mosul
si a lasat pt fete cadouri sub brad :))
si pentru bunica ceva evident

eu sunt rupta
am muncit azi de m-am zapacit
de daca delia nu a avut ce faqce cu site-ul ala
offfffffffffff
am facut pana la urma asa

ciorbita de pui cu taitei de casa