Fluturasi minunati de mar-apr 2011 (32)
Raspunsuri - Pagina 15
madutza_bra spune:
Neata!
poftiti la cafea
sotul a dat aproape o ora la zapada ca sa plece cu cristi la gradi Cata inca doarme iar eu savurez o cafea, mmmm
djlaura01 spune:
neata
ailed_dota incerc sa supravetuiesc
madutza_bra dau niste chef daca vrei,ms de cafea
eu acum ma bag sa fac mancare fetei si sa calc rufe ca de obicei,iam zis sotului cand o sa mor pe masa de calcat ma va gasi moarta
acum vasa aveti o zi splendida
bb_yasmi spune:
Buna dimi
Mada ai vrut zapada....ai zapada!!!!!
Mamici cu copilasi mai mari vreau sa va recomand doua site uri:
http://educatie.inmures.ro/animale.html
http://www.activitaticopii.ro/lucru_manual_hartie.html
bb_yasmi spune:
Sunt suparata , la 3 lidl am fost si nicaierin nu am gasit cizmulitele acum tre sa ma reorientez ca avem iarna pe cap si juniorul tot cu ghetute scurte si neimblanite umbla
Somleac spune:
Neatza fetele,
am reusit si eu cu greu sa duc copii la scoala, spre disperarea lui Alex care si pe masina inca se ruga sa ramanem inpotmoliti.
Voi vorbiti de curatenie si la mine e dezastru. Au spart astia cu semineul si toata casa mi-e plina de praf rosu de caramida. Eu nu am stiut ca sparg si sus asa ca acolo pregatire nema. Uffff aseara am ajuns pe la 20 acasa si mi-a venit sa plang, n-am stiut ce sa fac, mancare pe azi sau sa adun praful si mizeria.
Ilinca a fost mortala ieri intr-un magazin era un manechin. Ea o striga "Tanti", normal manechinul nimic, Ilinca o incearca din nou mai alintat "Tanti?", nimic si tot asa strigaturi pe variatiuni de tonuri pana s-a enervat si i-a spus "Leaule!!!!!!", s-a intors ofuscata si am plecat. E maortala pe strada pe toti nenea ii striga si le spune "tau-tau". E inebunita dupa barbati.
Cami exact aceeasi senzatie de disperare o am si eu. Las ca trece, vine Craciunul si ne linistim.
Mie imi place muult zapada, si chiar numai pentru priveliste, insa ma simt si eu ingrozitor de obosita. Mersul prin oras pe jos e greu, hainele sunt multe si grele, in masina concentrare si incordare maxima, pana imbrac dezbrac copii imi vine sa-mi dau demisia, asa ca la 10 seara pur si simplu nu ma mai pot misca, eu care dupa ce culcam copii intram in actiune.
Miki multumesc de sfaturi si grija. Ma simt mai bine, ieri am bagat vreo trei cani de zeama de aceea de-mi spusese Delia. Cu miere e bestiala o recomand si pentru copii in loc de ceai.Am pus si un pic de scortisoara
Azi cred ca ii da drumul la taica-meu din spital. Sper sa fie asa si sa reusim sa ajungem dupa el si sanatosi acasa. Sunt stresata ca el e acolo singur si din cauza vremii n-am mai putut merge la el.
Moni(Monica70) are nevoie de noi! Haideti sa-i fim alaturi!
Somleac spune:
Mada multumesc de cafea
Yasmi super linkurile. Incearca la Deichman, eu anul trecut de la ei am avut cizmele pentru Vic si am fost tare multumita, nu alea Elefanten ca sunt 130 lei mi se par prea scumpe ci cealalta marca mai ieftina. De acolo voi lua si pentr Vic anul asta.
Va dau si eu un link http://www.radiolittlejoyart.ro/ . E un post de radio pentru copii.
Somleac spune:
Laura sau poti cere sa fii inmormantata cu masa de calcat langa tine
Somleac spune:
Laura, cum esti tu cu calcatul sunt eu cu gatitul. De groaza asta trag tare tin post, merg la biserica ca nu care cumva sa ajung in iad la cazane ca disper.
strumphitza spune:
Buna dimineata !
la ce ger e afara, ar merge chiar un vin fiert asa de dimineata sa ne vina cheful ca eu am fot desteptate de miss piscot care la 6 jumate miorlaia ca s-a trezit, pampersul nu i l-am schimbat ca era uscat si am pus-o sa suga tzata si a luat numai 2 guri si pti a scuipat-o oare se lasa fiica mea de sportul national ?
eu mi-s cam chioara ca aseara pana aproape de ora 1 am stat la palavre cu Nick in pat, acum ca i-a adus si lui Mos Craciun tableta, tot timpul se joaca pe ea, si ghici ce ? un joc cu niste strumfi si o ferma, cica ii pune la treaba sa aiba grija de gradina si animale asta asa e acum la inceput, ii trece in vreo 2 saptamani
deci aveti zapada nu ? sper sa ninga acum si nu saptamana viitoare cand trebuie sa aterizez eu la Bucuresti si nici cand ajung la mama ca tot cu avionul mi-am luat bilete sa merg, deci... God help me!
afara e ger, centrala e la maxim, arata apa fierbinte de 80 grade, huruie la propriu ca e fortata, de cand suntem in casa asta nu am tinut centrala chiar la maxim dar e frig rau frate, daca mai da si o ninsoare si pe aici, isi pun toti pampers, ca si asa vorbesc toti prin presa de frigul ce a venit peste noi
ieri cand m-am plimbat si Sophia dormea in carut asa bine si frumos, eu am inghetat toata, era un gerrr nic manusi nu am ca nu le suport si nici caciula de nici un fel, am intrat la un moment dat intr-un magazin sa ma mai incalzesc ca simteam cum imi inghetasera si creierii aseara mi-am dat comanda de manusi de piele imblanite si ar trebui sa imi vina pachetul azi sau maine, dar caciula nu mi-am luat ca am vazut una superba pe un site romanesc si mi-o cumpara sora mea ca accepta numai cu plata ramburs nu card, nu paypal si o sa o am exact pe cand ajung la Bucuresti pentru aici o sa caut azi sa imi iau una, sa vedem ce gasesc ca vreau sa fie buna , de lana daca se poate
gata, ca am trancanit, mai trec eu pe aici, pleaca Nick si trebuie sa o consolez pe piscoata ca mereu plange dupa el si ii face bye in disperare, zici ca-i pe peronul garii si nu l-o mai vedea nu stiu cate luni/ani
ailed_dota spune:
mada, buna cafeaua!
yasmy, le-au cumparat pe toate?ce ai papat bun ieri?
laura si eu calc aproape in fiecare zi....
cami eu fac curat azi.....