Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~17~

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Noi cu numele tot asa ,la prima sarcina nu aveam decat nume de fata pregatit desi sotul isi dorea baiat si culmea el gasise numele fetei desi era ferm convins ca fac baiat.Nume de baiat a zis ca nu i-a venit in minte.
La Dragos eu am avut pregatit doar nume de baiat si sotul nu mai zicea nimic ca sa nu fie cumva fata iar.
La fata n-am stiut ce am decat cand am nasccut(nu s-a vazut) si la Dragos s-a vazut de-abia la 22 saptamani ,deci m-am bazat mai mult pe instinct.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum18+

Mergi la inceput

Duduta si voi va sarbatoriti in decembrie?
Urmam si noi joi pe 13 e Ana si Dragos pe 22.Avem o gramada de sarbatori.
Pe AnaMaria o sarbatorim si de Sf.Stefan ca mai are un nume :Stefania si pe Dragos il sarbatorim si de Craciun ca-l cheama si Cristian.
Deja mi-am facut rost de toate cadourile ,sa nu ma incurc in ele si sa nu uit care pentru ce evenimet este.
Luna decembrie e cea mai asteptata de copiii mei nu numai din cauza sarbatorilor de iarna.
Si eu si sotul i-am rasfatat cu cadouri acum cand sunt inca mici ca in curand se vor face mari si vor veni cu cereri pe care poate n-o sa putem sa le mai satisfacem.

si acum18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monik86 spune:

Buna ziua dragi mamici si burtici,

Si eu voi avea un ciresel sau o ciresica (nu stim inca) de iunie cel mai probabil. Avem 12 saptamani, este primul bebe si saptamana asta mergem la control lanenea doctoru' sa vedem cum stam. Va doresc tuturor viitoarelor mamici sarcini usoare si multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Bine ai veni Monika :) sarcina usoara!

Vio-e cea mai frumoasa luna asta, din punctul meu de vedere. Ma gandesc ca ii rasfeti cat poti, cand nu o sa mai poti or sa inteleaga ei.

19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monik86 spune:

Multumesc frumos, la fel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elyana spune:

Si se poate va rog, cand puneti si fetele noi in lista, cine are acces sa modifice, sa ma numere de 2 ori la burticute (unde scrie 25 de surprize 3 baieti / 2 fetite sa puna 26 de suprize)?

Ca am tot zis dar s-a pierdut mesajul prin discutii. Eu la eco ajung abia saptamana viitoare, joi si nu i-am mai vazut de mult si stau cu sufletul la gura ca am doar 11-12 sapt si de fiecare data cand vad prima pagina ma trec ganduri negre

Please, please, please

Citat:
citat din mesajul lui MaiIunie2013

So, cum voturile inclina balanta spre ciresele, am facut modificarea. vedeti adca ca place.

Ma gandeam sa lasam si burticile pana se coace prima ciresica.

Mergi la inceput

Elyana sunt sigura ca fetele vor face modificarea !
Pana ajungi la eco nu te mai gandi la ce-i mai rau!
Tu esti burticuta noastra cea mai speciala ca doar ai 2 ciresei/ciresele in burtica!
Bebeii tai sunt bine si cresc, fi convinsa de asta!

si acum18+

Mergi la inceput

Monika bine ai venit!
Sarcina usoara!
Ne bucuram ca te-ai alaturat odiseei noastre!

si acum18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina27 spune:

sarcina usoara Monika
nu-ti face griji Elyana o sa vezi ca totul o sa fie ok

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Elyana, am modificat repede. Nu intelegeam ce vrei sa modific.

Noi avem nume pt fetita. Daca i-o fi crescut putzaaaaa, reincepem negocierile.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput