Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~17~

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Bai, nu v-am zis, dar bb al meu incepe sa scoata fundu la mangaiat. de dimineata era burta deformata rau de el. La Maya imi amintesc ca se intampla asta mult mai tarziu. In plus acum face niste tumbe de numa.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina27 spune:

cate sapt ai mcoca?

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Cat de dragut, Mcoca! Abia astept sa simt si eu..Femeile de la mine din familie si-au simtit copiii devreme, sper sa fie si la mine la fel:)
Am citit recent ca de la 14 saptamani el simte cand te atingi pe burtica si ca se apropie si el de margine sa te simta..Mi s-a parut asa dragut..

12+

Mergi la inceput

Sambata fac 20.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

MAddie, asa e, simte si il poti simti chiar si tu.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina27 spune:

Eu il simt in burtica dar nu simt la mana inca

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

Vio,eu aveam vreo 13 si 2 zile parca...dar mi-a zis ca parca nu are nimic intre picioare, ar putea fi fata.N-a insistat sa vada, nici nu a zis sigur ca ar fi.
La baiat mi-a zis foarte sigur la 14 sapt.
Acum mai am de asteptat pana la sf lui ianuarie cand fac morfo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Multumesc frumos fetelor!

Crina... asa e si normal... sa simti in interior, abia mai tarziu se va simti si la exterior!

Irina ~ mamica norocoasa de pui drag Patrick Cristian {07.12.2010} si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

La multi ani lui Patrick , sa creasca mare , sanatos si fericit :)

La noi sotul a stiut de cand i-am spus ca sunt insarcinata ca e baiat, nu a avut nici cel mai mic dubiu. Iar eu am fost incapabila sa gasesc un nume de fata, doar nume de baiat am avut in cap, pe sot doar l-am lasat sa aleaga intre Vlad si Rares :)

Mcoca- mi-a placut treaba cu scos fundul la mangaiat, fata mamii vrea sa fie dragalita.

Il simt si eu zbantuindu-se, dar cum pun mana sau sotul, cum se linisteste si nu mai face nimic.

Maine dimineata ma duc la Regina Maria, sa vizitam sa vorbim de contract etc.

19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duduta190578 spune:

Irinuka,La multi ani lui Patrick,e cu cateva zile mai mare decat printesa mea.Noi implinim 2 ani pe 18,dar vrem sa ne serbam duminica pe 16.Sa creasca mare si sanatos!!!
Eu parca zic cateodata ca simt bebelul,altadata parca zic ca e de la stomac,nu prea sunt sigura.Cred ca toata lumea cam pana in Craciun va afla ce avem,ca si eu merg sapt viitoare la control,si sper sa-mi zica.Atunci voi avea 18 sapt.
Bine ai venit Cristina,sarcina usoara si bebe sanatos!

17

Mergi la inceput