Viatza in Germania is Elvetzia- cap 83
Raspunsuri - Pagina 22
Marcia03 spune:
Fiica-mea a avut un virus nasol, a stat aproape 2 saptamani acasa, cu febra, dureri de cap, de gat, de oase, nu putea manca pt ca o durea burta...a slabit ca naiba, e piele si os...m-au enervat pt ca trebuiau sa-i faca teste de sange, sa vada ce are...poate e anemica, ca de-abia merge, oboseste repede...poate are lipsa de calciu, magneziu etc...dar daca astia nu fac teste de sange, cum sa aflu eu chestiile astea ? stiu ca febra e un lucru bun, asta inseamna ca organismul lupta impotriva "dusmanului"...
o saptamana buna va urez !
cu drag
Mihaela
Anduc spune:
La Multi Ani si multe bucurii in Noul An!
Aschiuta, nastere usoara si bebe sanatos! Eu am nascut provocat, greu, dar a trecut si asta:)
Eu mai vroiam vacanta:( Pe 2 ian am reinceput lucrul. Am zis ca in iarna viitoare vizitam si noi un loc exotic ca nici luna de miere nu am avut:)
O saptamana usoara,
Anda
tinatache spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Babee La multi ani fete dragi....in curand ingrosam si noi clubul in Germania:) ----------------------------- Gabriela Phillip,Rebecca si Luca |
La multi ani si bine ati venit! Unde va mutati?
Babee spune:
Tina....cam la 100 de km de tine....lunea trecuta am ajuns in München si m-am gandit la tine si Alina:)
Claudi@ spune:
Buna fetelor... au trecut 5 ani si trebuie sa-mi schimb pasportul! Doamne fereste daca reusesc sa dau de cinava la München sa-mi spuna si mie ce acte imi trebuie si daca trebuie mers personal. Ma puteti ajuta voi? As vrea sa plec maine incolo. Oare se poate si prelungi? Daca da , il prelungesc si bag si actele pt cetatenia germana ca la fiecarte 5 ani sa ma plm de colo colo nu mai am chef.
Alina spune:
Ziua buna,fetele!
Gabriela(Babee),bine ai venit la topicul nostru si in Germania! Si eu m-am gindit la tine,ai disparut o perioada lunga! Ce faceti,sunteti bine?
Aschiutza,ai nascut,cum esti?
Loredana,"La multi ani!"pt fetita ta...acum mi-am amintit ca ai povestit ca a fost ziua ei...e cu 5 luni mai mica decit pustiul meu. Nici eu nu stiu cum s-au dus anii mai ales ca baietelul meu e mai matur si stie muult mai multe decit surioara lui cind era la aceeasi virsta si asta datorita imprejurarilor...
Panseluta,interesant ce scrii tu despre cura de dezintoxicare.Si eu am inceput sa pap dietetic de ieri,m-am umplut de sarbatori si nici nu mai suportam sa vad carne si dulciuri .
Seara frumoasa!
Miriluta spune:
Buna seara din Hamburg. Eu am chiulit de la serviciu ieri pentru ca mi-a fost rau. NU m-as fi dus nici azi insa aveam musafiri din Franta...Seful meu mi-a trimis de la 7 dimineata pana la 9 cand am ajuns la birou vreo 3 mailuri, unul mai disperat decat altul intreband daca si cand vin la birou Problema a fost ca nu reusisem sa dorm deloc toata noaptea si ma durea capul ingrozitor incat, tot timpul meetingului cat ne-a prezentat "Der Froschfresser" am cascat si mi-am sters lacrimile cauzate de durerea de cap. Aratam groaznic si la sfarsit, francezul mi-a zis ca nu stie daca prezentarea lui a fost atat de plicticoasa incat mi-a provocat cascatul sau daca a fost ata de proasta incat mi-au dat lacrimile. I-am explicat omului ca imi e rau....dar a fost ziemlich peinlich.
Insa o parte buna tot exista: pentru ca mi-a fost foarte rau in ultimele 3 zile si nu am putut manca mai nimic, am slabit 2kg
so..I poop you
angiuta spune:
La multi ani pe 2013!
Va multumesc pentru urari!
Claudia eu mi-am schimbat pasaportul in octombrie si da, trebuie sa mergi personal pentru pasaport pentru ca trebuie sa-ti faca poze si sa-ti ia amprente. Iti trebuie: certificatul de nastere, certificatul de casatorie (in caz de divort - decizia de divort), pasaportul actual, cartea de identitate (daca mai ai) si daca il vrei cu domiciliul in De iti trebuie Freizügigkeitsbescheinigung original si traducere ( la Berlin vroiau tradus de un traducator autorizat asa ca eu am ales sa raman cu domiciliul in Ro si mi-am putut pastra si cartea de identitate) si Anmeldung parca (nu mai stiu exact daca mi-a trebuit dar stiu ca l-am avut la mine). Dureaza 6 saptamani (eu am asteptat 7 pana m-au sunat ca e gata) si costa 100 euro. De ridicat nu trebuie sa mergi personal, ti-l pot trimite prin posta ei.
Are cineva vesti de la Aschiuza? Ieri urma sa-i induca nasterea.
Loredana71 spune:
Multumesc,Alina,de urari!Si cred ca Tumpi a mai felicitat-o pe matza mea,ii multumesc,daca mai e cineva pe care am uitat,cer scuze si multumesc!
Ziua buna tuturor,chiar,cum o fi Aschiutza?Cred ca are bebe deja!Trimitem urari de bine!
Trebuie sa spun ca nu mai suport vremea asta,sunt intr-o stare de spleen continua,ma apuca depresia,zau asa....de dinainte de Craciun,sunt in jur de 10 grade si ploua aproape continuu intr-o forma sau alta...Stau cu lumina aprinsa in casa de dimineata pana la culcare grrrrr.....Vreau si eu o raza de soare sau zapada,ceva sa se mai lumineze snif,snif
Gata,am varsat sacul,ma duc acus sa imi iau raza mea de soare de la gradinita...ieri a mers prima zi dupa vacanta si deja ii curg mucii