La multi ani Isabella Andreea!(40)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Dr_Anca Multumesc de apel

N-am mai intrat, n-am mai citit, am mers singura la coltul de rusine fiindca ma mustra constiinta mereu.

Intru mai mult pe Fb sa ma tin la curent cu bulgarasii, dar ultimele saptamani au fost horror fiindca Iris n-a dormit noptile nici cat dormea inainte si am fost mai mult zombie decat om...
De luni o ducem la gradi (8-12) si ii place, adica nu s-a scandalizat pina acum. Sper ca in curand sa se concretizeze un plan mai vechi, o dorinta a noastra si astfel ea trebuia oricum dusa la gradi. Daca lucrurile vor merge in directia dorita de noi, imi caut femeie sa stea cu ea acasa.
In rest, ne luptam cu multe scaune pe zi si noapte din cauza fasolei iar pediatra zice ca e o enterocolita simpla si i-am pus un plic de bioflor in laptic.

Il asteptam pe Mos acasa, doar noi trei; bradul l-am facut la 1 decembrie, cadourile sunt ne-cumparate (cu exceptia celui pt Secret Santa pe care l-am si expediat), dar idei sunt muulte. Lui Iris ii luam un cub mare cu 4 activitati diferite pe cele 4 fete si cu lego-uri mari inauntru. Eu am primit un robot de bucatrie in avans si sotul v-a primi...nu stiu inca ce, ca nu m-am hotarat Pt bunici am facut poze in studio cu pitica, la fel si pt nasi. Pt verisorii de aici luam ceva de imbracat, iar celor din Ro le pun niste banuti in felicitarea de Craciun.

Va pupam si va iubim pe toate fara exceptie.

Si fiindca tare mult mi-au placut anul trecut pe vremea asta, am sa scot niste motate pt bb Isabella care implineste anisorul in 2 zile. Eu abia astept poze si impresii de la petrecerile bulgarasilor!!!

Isabella de aly_k

Iris Vanessa (25.02.2012) made in/by Mihaela
M-am nascut fara sa vreau, am sa mor fara sa stiu, lasati-ma sa traiesc cum imi place...
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Ane, nu, nu se omora. Ii puneam in piure, il manca dar nu dadea semne ca moare dupa el. De la 1 an de cand i-am dat si albusul, a inceput nebunia :))) acum galbenus mananca doar in omlete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa_G spune:

La multe lunite frumoase!

Ioana-Andrada si Antonia- Camelia

Ma bucur ca nu v-am stresat prea rau, si mamicile au fost receptive la ideea de o zi pe DC.

Lali noi dupa un an avem in schema de diversificare ou si carnita in aceeasi zi... Noi avem asa:
ziua 1: curcan
ziua 2: pui
ziua 3: ficatel / (i-am mai dat si pipota)
ziua 4: galbenus
ziua 5: pauza (manaca doar legume)
ziua 6: peste
ziua 7: vita

Adc vreau si eu in fiecare zi cu saniuta
Bulinuta ma bucur mult ca urechea e mai bine... scapati voi si de mucisori
Ane Alex papa galbenusul cel mai bine in galuste de gris si in combinatie cu spanac sau sfecla rosie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Lali, dar unde pleci mami? De fapt reformulez: IAR PLECI? .

Eu ii dau zilnic lui Filip carne de vita/curcan/peste (pui nu prea, decat gaina de tara cand fac rost). Daca nu papa ii dau la masa urmatoare un galbenus fiert (la noi galbenusul e solutia salvatoare, pt ca il papa intotdeauna cu placere) Maxim 2 galbenusuri/saptamana. Ficat mananca (culmea!), amestecat cu iaurt si legume/paste. De cateva zile cred ca se pregatesc alti dinti sa ii apara si e tare mofturos la mancare, nu vrea decat tzitzi, fructe, iaurt, branza.. Si in ultima saptamana a refuzat constant piureurile (chiar si pe cele sfaramate cu furculita), vrea sa pape singur, cu manutza lui, bucatele.. Asa ca fac des chiftele la cuptor, in tot felul de combinatii, i-am comandat si biscuiti si paine fara gluten si mai rontaie.

Alice, Ane, si Sara e innebunita dupa oua, in orice fel gatite si la orice ora. Eu am mancat ZILNIC in sarcina cu ea oua si uite ca s-a transmis preferinta.

Ileana, cum mai e Tudor?

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kraluca spune:

Fseara buna si la multe lunite fericite sarbatoritilor de zilele astea
eu sunt cam intoarsa deoarece cumatra mea a nascut la nici 35 sapt. in afara de toni si beatrix a mai nascut cineva pe aici inainte de 35 sapt?
alexa - imi place programul tau de masa. eu am un tebelas in care bifez daca ii dau saptamanal alimente esentiale: carne, branza, ou, sfecla, mei, fructe uscate, etc. fructele si iaurtul le dau zilnic. ibcerc sa-i dau zilnic si legume, insa nu le accepta cu prea mult entuzilasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

neatza fetelor ..dau cafeau cu scorti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitzuza spune:

"Neata si de la noi. credeam ca sunt singura care-i pe aici.
Multumim de cafea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Hei frumoaseor! Sa aveti o zi frumoasa!

buna idee asta cu tabelul, Ralu. eu mereu ma gandesc ce sa gatesc azi, maine, dar daca as avea si eu un tabel m-ar ajuta sa-mi organizez gatitul in functie de pitica. pregatesc si eu unul ca de mult trebuia sa fac ceva :)

Va citesc diseara ca fug la ginecolog, apoi la contabil, apoi la cumparaturi....

Iris Vanessa (25.02.2012) made in/by Mihaela
M-am nascut fara sa vreau, am sa mor fara sa stiu, lasati-ma sa traiesc cum imi place...
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adc spune:

Buna dimineata!

Intrasem pe fb ca de obicei, apoi m-am mutat aici .

Ane-Maria, am o sanie normala cu care se joaca Andra, Cristi nu sta nici in carucior, darmite in sanie de bebe. Ileana, voi ati luat saniuta pentru Tudor pana la urma?

Aici nu mai ninge, in schimb la ora 7 erau -18 grade. Lali, pregatiti-va cojoacele!

O sa revin, acum trage cineva de pantalonii mei si striga "a-mama".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns UcaBooboo spune:

Neatza fetelor!!

Ma conformez si eu..deh! David s-a mai acomodat cu bunica si cu faptul ca sunt plecata in timpul zilei si sper sa intram in normal in curand.
Sambata taiem ciuful, abia astept petrecerea

Mergi la inceput