La multi ani Isabella Andreea!(40)
Raspunsuri - Pagina 6
lalitzuza spune:
Bulinuta-sigur nu esti de fier ,dar de 3Xmamica sigur esti.hai ca va scapati de toate astea..
Alexa -multumim de urari si unptr intiativa de JOI - sigur o sa fie nevoie de un nou capitol
Vroiam sa va intreb :
1.cata carnita dati la copilasi si de cate ori pe sapt
2 daca papa supa/ciorbica cu carne in ziua respectiva le mai dati ou sau ficat?
Am auzit atatea pareri ...cand ajung acasa o sa intreb si pediatra...
Noi suntem la capitolul bagaje....in seara asta tb sa le termin.
Va pup si revin
bulinuta27 spune:
anangel
lalilutza eu ii dau zilnic carne sau ou la masa de pranz...ii dau de 2 ori pe saptamana ou si restul carnita de pui sau curcan sau vita...ficatel nu ii place si nu ma mai chinui sa ii dau caci sincer nu am o parere foarte buna despre ficat...ii pun cam cat doua nuci mici la masa de carne plus legume pana la 200 gr...papa cam tot
va pup
lalitzuza spune:
Bulinuta -asa fac si eu , dar prietena de a mea a fost sfatuita ca zilnic sa ii dea carnita (pui vita peste) si sa alterneze oul si ficatul la alta masa.E f adevarat da bb ei are 1 an si o luna acum...
Alice_Elena spune:
Tin minte ca dupa un an nici eu nu am mai avut regula cu doua oua pe sapt la mara. Ea chiar era innbunita dupa oua fierte, le asccundeam sa nu le vada ca era in stare sa manance fara numar :)))
suzieq spune:
Lali, nu mai pasez nimic ca iar a racit, cred ca a luat raceala de la mine si oricum e si cu cei 4 canini umflati de numa, eu zic ca nu erup acum, dar si sa ma tina cu ei umflati si sa erupa ultimii nu vreau. Tuseste ca un tbc-ist, sper sa treaca iarna asta mai repede si sa vina alea 40 de grade din Timisoara macar atunci nu se imbolnavea, puteam iesi afara, mai putem face ceva. Pe zapada asta nici nu-l pot plimba, cred ca o sa fac o carare in fata blocului de la carucior.
Bulinuta, ati ajuns la doctor? Cum e Filip?
Alexa, cred ca trebuie sa faci un post separat pe FB ca maine e zi de DC ca nu cred ca o sa bage toata lumea de seama.
Pe vremea cand accepta Vlad legumele avea masa de pranz asa: o zi/sapt ou, o zi/sapt ficat, o zi/sapt peste, 2 zile/sapt carne pui si 2 zile/sapt carne vita. Cred ca e destul de greu sa-i dai galbenusul seara, nu mancam noi adultii oua seara si sa-i dai 2 mese de carne/zi iara sunt cam mici ei.
adc spune:
Hihi, deci maine e zi de scris pe dc... haideti cu rapoarte complete cele care nu ati mai scris demult
Lali, ne-am dat cu sania in fiecare zi pana i-am rupt sfoara, eu cot la cot cu Andra si cu un baietel din vecini. Pe malul Begai pe la Flora sunt cateva locuri superbe, partii si mai soft si mai dure... pe una cu inclinatie mai mare mi-a fost teama sa o las pe Andra singura din cauza ca traseul trecea printre un pom si un felinar, asa ca am coborat amandoua in viteza. In urma mea au auzit un baietel mai mare strigand - citez: "mami uite, mama si copilul pe sanie", am crezut ca mor de ras.
Daca cumva esti ocupata maine cu bagajele iti urez de pe acum drum bun si fara peripetii, te asteptam acasa de sarbatori.
Luiza, eu cred ca se amelioreaza tusea lui Vladut incet incet, va tin pumnii sa aveti o noapte usoara.
Hai, ne vedem maine tot aici, are dreptate Luiza ar trebui un "anunt" pe fb
bulinuta27 spune:
suzieq acum am venit de la dr: urechea arata mai bine, a ramas sa facem tratementul pana vineri cu atb si sa vedem pe urma ce mai facem...problema sunt mucii astia care sunt rauri rauri...nu trec deloc
ane-maria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena Tin minte ca dupa un an nici eu nu am mai avut regula cu doua oua pe sapt la mara. Ea chiar era innbunita dupa oua fierte, le asccundeam sa nu le vada ca era in stare sa manance fara numar :))) Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011) |
Alice ,Marei ii placea si inainte de un an ouale?
Eu i-am dat doar 1 ou /saptamana, nu prea e incantata de gust , am convins-o sa manance in combinatie cu putin unt.Tu cum ii dadeai oul ?
ane-maria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adc Hihi, deci maine e zi de scris pe dc... haideti cu rapoarte complete cele care nu ati mai scris demult Lali, ne-am dat cu sania in fiecare zi pana i-am rupt sfoara, eu cot la cot cu Andra si cu un baietel din vecini. Pe malul Begai pe la Flora sunt cateva locuri superbe, partii si mai soft si mai dure... pe una cu inclinatie mai mare mi-a fost teama sa o las pe Andra singura din cauza ca traseul trecea printre un pom si un felinar, asa ca am coborat amandoua in viteza. In urma mea au auzit un baietel mai mare strigand - citez: "mami uite, mama si copilul pe sanie", am crezut ca mor de ras. Daca cumva esti ocupata maine cu bagajele iti urez de pe acum drum bun si fara peripetii, te asteptam acasa de sarbatori. Luiza, eu cred ca se amelioreaza tusea lui Vladut incet incet, va tin pumnii sa aveti o noapte usoara. Hai, ne vedem maine tot aici, are dreptate Luiza ar trebui un "anunt" pe fb Where there is a will there is a way. Mami de Andra (18.02.2006) si Cristian (4.02.2012) |
cred ca s-ar bloca forumul dc as recupera ,pt ca n-am mai scris de mult aici.
Ce frumos cred ca a fost la voi cu saniuta :)
ce sanie aveti, un link se poate? am tot cautat dar vreau sa gasesc ceva convenabil ca pret si sa fie cu spatar .