Ioana fiica mea cea mare

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Pai aseaaa carele va sa zica... Sa traiesti ca trebuiesti si La multi ani si o caruta cu bani!

Multumesc, la fel. (Presupun ca ptr. mine e urarea, daca nu, mi-o asum SI eu )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

ce voce dulcica! felicitari si sa-i dea Dumnezeu sanatate si mult noroc....frumusete si inteligentza si multe alte calitati se vede ca deja are.

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Adevarul e ca noi suntem in butoiul cu melancolie. I-am luat Mariei un iPod nano , am pus muzica ei si acum ne uitam prin pozele familiei sa-i punem diverse poze cu ea in ultimii 10 ani si ne intrebam unde au zburat anii astia.

Il si inteleg pe Marius, 45 de ani doua fete una mai reusita ca alta.....normal ca iti vine sa te lauzi peste tot.

Victoria, La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Wow, Marius, bravo! Lauda-te ca ai cu ce! La multi ani, sa fii sanatos si sa le cresti asa frumos in continuare!

La multi ani fiului lui Andacos, ce copii mari aveti! La multi ani si pustiului Neliei si pustoaicei Marinei si tuturor sarbatoritilor zilei si lunii si sa fim cu totii sanatosi sa ne serbam an de an impreuna inca vreo 50 macar, apoi predam stafeta generatiei mai tinere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

La multi ani si tie, Victoria-mami!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Multzumesc ,Motanik!

marina eu il am pe puiul meu in imagine...cum se ridica pe virfuri sa ajunga la clantza usii!

Si acum ...deja sarbatorim 17 ani!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Wow!
Deci, repede, sa nu uit!

Marina, 10 ani a facut "palmierul" tau???? Mama, ce a trecut timpul!!! La multi ani!

Andacos, Nelia, Victoria, la multi ani! Cate o si-un -ic sarbatoritilor.

Acum, ca vad ca e luna cadourilor/sarbatoritilor, ma laud si eu, imi dati voie? Pe 21 avem si noi ...de luat un "buletin"...

Offf, chiar ca a trecut repede timpul, chiar prea repede...

Edit, ca am uitat, ce vreti, batranetile
PS Marius, si al meu tot pilot vrea, dar eu sper sa nu, stiu eu de ce .
Vezi ca dupa 18 ani nu mai are nevoie de consimtamantul tau .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Ca tot veni vorba - astazi fiind ziua mea de nastere, a stat si m-a pupat de 45 de ori.

Moama, cand v-am zis eu ca vinde ceva... he, he... se automarketa.
Hai la multi ani frumosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victoria_mami

Citat:
citat din mesajul lui Eleni

Si? vinzi ceva sau doar te lauzi?

Cand o sa faca Ioana si CSI si alte "criminalitati" din astea, o sa ii dau like. Pana atunci doar o laud de la distanta!

P.S. daca bagai si tu in titlul subiectului ceva cu aroma de scandal, sa vezi ce de vizualizari si de raspunsuri luai... Asa, cu coama roz de la ponei nu prea iti cresti cota de piata.

Elena, eu nu ti-am inteles mesajul. Nu stiu daca minimalizezi ce face Ioana; daca e asa, nu inteleg de ce... invidie sau rautate gratuita? Nu fiecare copil (poate) face asa ceva. Daca, insa, am inteles eu mesajul tau gresit, imi cer scuze.

Marius, eu n-am sonor deloc! (Pe google chrome, n-am sonor, pe internet explorer nu-mi deschide youtube deloc...) In rest, am sonor, muzica de pe comp. meu o pot asculta, pot vb. pe Skype. In rest, felicitari Ioanei si la mai mare.

Victoria, Mami Nadia si Daddy au invins Leucemia!

VICTORIA

N-ai inteles... dar nu-i nimic, iti explic. Era de bine... daca a inteles Marius (si a inteles) mi-a fost suficient.
By the way, La multi ani si tie,curati si fara iz de gluma, ca sa nu te aprinzi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

La multi ani, Marius! si sa-ti traiasca fetele. Super ce face Ioana, ii prevad un viitor super creativ!
Sa ne traiasca la toti copilasii si sa fim sanatosi!

Mergi la inceput