Copilasi iubiti de Sept-Oct 2010(17)
Raspunsuri - Pagina 3
doina_1984 spune:
Buna seara!
Mariuk, asa cum ii ziceam lui Cami, noi am scapat de tuse productiva cu Fluimucil si Tantum verde, dupa 5 zile nu mai avea nimic. La fel patea si Matei - tusea pana se facea rosu ca racul si parea ca nu are aer, iar eu ii dadea repede 2 pufuri de spray Tantum . Multa sanatate!
Cami, reztatele sunt bune dar abia peste 2 saptamani merg la dr sa le vada.
Andreea, ceapa pot sa mananc, in mancare, nu simpla. Dar daca n-ar exista fresh de portocale cu grefe nu stiu ce m-as face.
Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 13s+
cameluska spune:
Buna fetelor,
Off ce ravagii mai face tusea asta:(. Insanatosire grabnica bolnaviorilor.
Doina, mari, voi ati dat spray-ul pt tusea productiva, la sfatul medicului, sau a farmacistului? Intreb pt ca si Ioana tuseste din nou(dupa 2 sapt de la terminarea tratamentului)si am facut dijn nou programare la medic. Ma gandesc daca asa va fi toata iarna, tusa, 2-3 sapt pauza, iara tusa, vom sta tot pe la medic. Ma gendesc ca ii pot da si eu ceva si daca vad ca nu se imbunatateste starea, sa ma duc iara cu ea la doctor.
Ioana e bine, canta cat e ziulica de lunga, iar mai nou nu vrea sa doarma la pranz :(, o pune in pat la pranz, iar ea canta si misca intr-una si ii trezeste si pe ceilalti copii. Nici faptul ca nu mai primeste bulinuta nu o mai afecateaza. Am inceput chiar sa o tgrezim dimineata la 7:30, ca sa i se faca somn, si tot degeaba. Eu zic ca e din cauza ca nu prea mai sta pe afara, nu isi consuma energia. La gradi nu-i scoate afara, si doar activitatea din sala nu cred ca e suficienta :(.
Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]
2 Ani si 1 Luna
andreea88 spune:
Buna ziua doamnelor!
Aseara la constanta a fost cutremur...dar nu l-am simtit!
Va servesc si eu cu o cafea cu mult lapte/capuccino, fresh de portocale si grefe pt doina!
Eu am gatit ciorbita de pui cu galuste, si pilaf cu legume si piept de pui!
Va doresc o zi frumoasa!
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/SeptembrieOctombrie2012
doina_1984 spune:
Buna.
Andreea, multumesc pt fresh, ft bun. Nici eu nu am simtit cutremurul cu toata ca pe cel de sambata din Vrancea l-am simtit chiar ft bine.
Cameluska, eu i le-am dat la recomandarea medicului.
bebecris26 spune:
Buna ziua!
Mari,noi am scapat de tuse ce tinea de doua saptamani in 3 zile. Am luat koflet de la Hymalaia. Este pe baza de plante si foarte eficient.
Multa sanatate copilasilor bolnaviori
Mari-Mariuk spune:
Buna ziua.
Fetelor, daca tot am inceput cu injectabilul, il ducem la sfarsit, desi plange mititelul...asta e...tantum verde l-am luat eu din proprie initiativa, ca la noi in Tl daca ceri ceva unui medic sa iti scrie pe reteta incepe sa urle si sa faca figuri, ca de, noi care nu suntem medici suntem nestiutori...asa am patit eu chiar ieri cand m-am certat cu medicul de familie si i-am spus ca e ultimul tratament pe care i-l accept fara alte investigatii si ca data viitoare cand mai merg la ea pentru cate o viroza sa faca bine sa imi prescrie substante pentru aerosoli... a facut o fata la mine si s-a strambat zicand ca aerosolii sunt apa de ploaie...
miremia spune:
Buna ziua, dragi mamici!
Intru sa va prezint campania www.desprecopii.com/info-id-10777.htm" target="_blank">"Spiritul Craciunului pentru copii", campanie in cadrul careia are loc o tombola cu multe premii interesante:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=175726&nm=LICITATIA-si-TOMBOLA-Spiritul-Craciunului
precum si galeria de licitatii, de unde puteti cumpara cadouri pentru cei dragi:
http://bazar.desprecopii.com/catalog.asp?catid=958&n=Spiritul-Craciunului
Cu fondurile stranse, il vom ajuta pe Mos Craciun sa ajunga la copilasi din familii defavorizate, copilasi pentru care Mosul nu a existat pana acum.
Va multumim din suflet!
andreea88 spune:
neata!
Ce fac doamnele,copilasii?
Dau cafeaua/capuccino!
Va pregatiti de mos nicolae?
O zi frumoasa!
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/SeptembrieOctombrie2012
doina_1984 spune:
Buna.
Andreea, multumim pt cafea :)
Noi taiem etichete pt cadourile de mos Nicolae, apoi trebuie sa fac o supa de rosii.
alynta27 spune:
Buna!Am intrat sa va salut-sunt la munca. De 2 saptamani ma chinuie o tuse urata. La noi de Sf Nicolae se primesc dulciuri si fructe in ghetute, Mos Craciun aduce hainute, jucarii etc.
Spor la cumparaturile Mosului Nicolae! :)
Mari multa sanatate baiatului! Tare urate sunt injectiile...