Copilasi iubiti de Sept-Oct 2010(17)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

buna seara!

Camisv, de tuse productiva noi am scapat cu Fluimucil sirop si spray Tantum verde. ooofff... cred ca ti-ai epuizat si tu resursele de cand e bolnavior Tudor. Multa sanatate!

Anca, nu o vizitez pe Andreea pt ca nu suport usturoiul, plus ca de vreo 5 zile imi este in permanenta rau azi am mancat doar cascaval, rosii si fresh de portocale cu grefe

O noapte linistita!

Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 13s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna dimineata! O cafeluta cu lapte doriti?

Ce vreme nasoala,ploua si noi stam in casa plictiseala !

Ana si Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia -www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

Buna ziua fetelor!
Va doresc o saptamana excelenta!
Doina Eu la Elenys toata sarcina nu am pus in gura usturoi si ceapa...orice mancare imi facea mama era fara ceapa si usturoi....

https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/SeptembrieOctombrie2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

A venit iarna, cu lapovita din pacate si cu stat in casa, cel putin astazi

mai fetelor, voi ati avut chef de petrecere ieri ...

Doina, multumesc de informatii, sper sa-i treaca cat mai repede. Ce repede trece timpul, uitandu-ma la semnatura ta. Cum ti-au iesit testele (DD parca)?
Ana, pai acum e cazul sa va apucati de pictura ... pe mine asta ma astepata dupa ce se trezeste junioul, ca i-am promis. Iti spun eu ca la cat cureti dupa, iti trece orice plictiseala
Andreea, ce plimbareti suneti voi. La ce ora se culca Elenys?
Mari, cu cine sta Vladut? Cat timp il tii acasa? Eu ma gandesc sa-l duc maine, caci el ziua nu are nimic ... decat putin rasfat
Anca, nu ne-ai mai spus nimic despre Ionut! parca si el a fost bolnav

Camelia,mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

hello
D face ,eu pap.
CAMI - anul asta in ian D a facut anestezie generala si mie mi-a fost teama dar nu am cazut urmari , in afara de teama de dr ,dar trece si aia .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna seara. Noi ne pregatim sa mergem la medic...Vlad tuseste ingrozitor de aseara, ca si cum ar avea ceva in gat si il gadila...se inroseste tot deja la cate o criza... eu in continuare sunt foarte rau cu gatul, nu mi-a trecut deloc, ba parca e mai grav... suntem din rau in mai rau

Mergi la inceput

Rezultat: Vlad face gentamicina injectabil-dimineata si seara, eu trebuie sa merg la orl sa se descopere cauza durerii mele, ca amigdalele sunt prea putin inflamate ca sa fie ele de vina....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

Sanatate MAri la amandoi...off ce mai trageti si voi
Cami Elenys se trezeste dimineata la 8.30-9...la pranz doarme o ora 14-15,sau 14.30-15.30....seara 22-22.30

Am fost la mall si am facut poza cu mos craciun....

Va pup

https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/SeptembrieOctombrie2012

Mergi la inceput

Am fost la farmacie si am luat tantum verde spray pentru mine, am citit prospectul si la cel pentru copii, i-am luat si lui Vlad, i-am dat o doza si...iupiii!!! avem 10 minute fara tuse!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Cami, la Ionut a fost doar o raceala trecatoare. Din fericire este bine sanatos.

Mergi la inceput