Felicitari S.Ellena, succes Irilac! #48

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ary_v spune:

Elena, cand se rupe apa curge continuu, adica iti siroieste pe picioare. Poate o fi dopul, eu nu l-am eliminat niciodata, dar din ce am mai citit ar putea fi. Daca esti la prima nastere, dureaza mai mult travaliul, ai timp sa ajungi la spital. Oricum vorbeste cu sotul sa ajunga acasa cumva cat mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Multumesc tuturor pt cuvintele fumoase si incurajari, suntem acasa acum si e cel mai important. Sanatate tuturor!

Elena, cand am pierdut apa la Robin am fost uda leoarca, nu numai pe chilot, pe pinama pana jos. astea cu udatul chilotului pot fi inca secretiile abundente, pateam si eu. Eu zic ca la varsta asta a sarcinii nu poti avea doar o fisura mica sa iti curga asa cu taraita, dar monitorizeaza si de mai curge asa mergi la spital, o data ce se perforeaza sacul nu mai e mediu steril pt bebe.

Aschiutza, eu am purtat la ambii copii centura dupa nastere, dupa robin nu am ramas deloc cu burta, acuma o port de cand am iesit din maternitate si burta s-a retras aproape complet, mai am ceva surplus de piele :) dupa 2 sapt deja luam blugii mei obisnuiti.

La partea cu sotii nu ma bag, eu de la primul copil l-am implicat din plin, acuma stai tu cu baiatul si eu dorm sau ies un pic, schimbi pampersul, il plimbi cand are colici etc si imediat si-a intrat in rol. Ei la inceput se simt un pic afara din ecuatie mai ales la primul copil, femeia e absorbita de copil si ei s simt in plus, nu pot alapta etc. eu zic implicare cat mai multa si pt cei nesiguri sau indiferenti( desi cred ca indiferenta e o masca ce ascunde nesiguranta sau Altceva) laude cat mai multe de genul " uite cum se linisteste in bratele tale" sau "ce idee buna ai avut" etc

Va pup si sa citim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Fetelor aratati-mi si mie cum arata centura aceasta despre care vorbitzi,pt ca as avea si eu nevoie de asa ceva.Sau voi vb despre o burtiera sau cum ai spune.
O zi frumoasa sa aveti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ary_v spune:

Elena, cum mai esti?

Centura banuiesc ca e burtiera. Eu am purtat dupa ambele nasteri, una de aia banala cu clame de agatat, dar care ma strangea bine. Nu am ramas deloc cu burta, nu stiu cum era daca nu o purtam, sincer mi-a fost frica sa incerc. :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns S.ellena spune:

Fetelor vad ca deocamdata nimic nou...nu mi-a mai curs nimic. Poate m-am alarmat degeaba. Daca totusi ma iau contractiile sau incepe sa-mi curga rau, dau de veste. Deja m-am apucat sa-mi refac manechiura si pedichiura, m-am pensat si vopsit sprancenele, parca m-as pregati de bal :))) Bagajul e facut de mult, banii si actele sunt pregatite, asa ca daca e ceva decat ma imbrac si-l sun pe nasu sa ma duca la spital, ca e pus in tema. Multumesc ca mi-ati raspuns...

39+ cu Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Hey,scriu pe fuga.Elena eu zic sa iti stergi unghiile de la maini,in caz de cezariana trebuie sa nu fie date cu nimic.
Va citesc rapid si raspund mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Offf, Onutz. Matzul negru... Sa imi zici cum a reactionat cu bebe. De matzu meu o sa mi se rupa si mie inima. Aseara mi-a fost rau, rau si ma lingea pe frunte... Nici macar barbatemiu nu e asa de grijuliu ca el

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 34+ cu Gabriel

Si am ajuns la 8 luni :x

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Buna fetele,

Mami linisteste-te, nu trebuie sa te agiti,nu trebuie sa iti pierzi lapticul iar stresul nu e in nici un caz bun.Despre catel nu stiu ce sa iti spun ca nici eu nu sunt hotarata inca ce fac cu cateaua mea,deocamdata sta afara dar curand o sa vina gerul si o sa trebuiasca sa o bag in casa,Si eu sunt ingrozita de parul pe care il va lasa,dar ma voi reface mai bine si voi curata holul de 2 ori pe zi.Sper sa fie bine.Nici a mea nu intelege de ce nu ma mai joc cu ea la fel ca la inceput.
Despre sot al meu i-a fost cam frica la inceput ca i se parea mic,insa ramane cu el,vorbeste cu el,vine sa vada tot timpul ce face si ma ajuta cu treburile casnice,ma lasa sa ma odihnesc in timp ce sta cu motul si mai nou si-a facut curaj sa il tina,il pune pe burta lui,il leagana deci din punctul asta de vedere ma simt norocoasa.

Mena asteptam momentul cand vei naste si tu sa suflam usurate

Iriliac nu iti face griji,eu am singura grija de baiat,baita i-o fac tot eu si chiar nu imi e teama deloc,mi se pare ca fac toate astea dintotdeauna.

Onutz unde am nascut eu daca aveai dureri te puneau la perfuzie,eu am avut si dureri cumplite de cap din cauza anesteziei si veneau sa imi puna perfuzie cu algocalmin dar am refuzat si slava Domnului au trecut in vreo 3 zile.

Bubu si eu m-am refacut dupa cezariana destul de bine m-am apucat si eu de treaba doar aspiratorul a ramas in grija sotului deocamdata.Si treburile care le face cand eu sunt cu motul.Ma bucur pentru tine ca sotul este implicat si tu esti o mamica speciala pentru ca ai trecut prin atatea dar acum nu mai conteaza decat ca ne tinem puiutii in brate

Ipopi probabil la sotul tau ii e frica sa nu pateasca ceva printesa,linisteste-te si vorbeste cu el despre cum te simti

Va pup si revin ca s-a trezit printul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

La multi ani Nicoleta!!!

La primul copil, imediat dupa nastere, pe sotul meu l-a apucat brusc dorinta sa faca sala si ajunsese sa se duca in fiecare zi, eram singura de dim pana seara, voiam si eu un respiro, am dat in depresie atunci. Nu stiu ce a avut, dar nici macar el nu stie, ca acum si el recunoaste ca a fost exagerat. Acum incepuse sa bazaie ca ii trebuie sauna, am zis "ok, ai dreptate, avem nevoie de timp pt noi, tu te duci la sauna, eu imi gasesc o sala si merg si eu de 2 ori pe sapt (bluffing, ca eu am dvd-uri cu gimnastica postnatala, vointa sa am...), avem dreptul amandoi la un relax". Stiti cum s-a razgandit? Ca-l sperie perspectiva de a ramane mai mult de 1 ora cu un pui care poate incepe sa urle dupa tzatza.

Mai fetelor, mandra mea cred ca a gasit ceva pioneze la ea in patut, ca nu mai vrea sa doarma acolo. Vrea la mine pe piept, sau cu mine in pat la tzitzica. Iar patutul ei e langa patul meu, o mangai, sunt langa ea, nema! Vrea cu mine! La ea in patut doarme numai daca o pun pe burtica, doarme si 4 ore, dar parca n-as lasa-o noaptea asa, iar cand o intorc pe spate se trezeste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Nico sanatate si La multi ani voiosi inainte!
Ina m-ai socat cu ce a patit Riana,cred ca ai suferit enorm.Ma bucur ca sunteti acasa,sper sa nu treaca nimeni prin asa ceva.
Am vazut ca vorbiti de soti,al meu e in general f priceput si ma gandesc ca la fel va fi in cazul lui bebe,doar ca nu se omoara nici acum sa ma mangaie pe burtica sau sa vorbeasca cu bebe.Dar asta nu inseamna ca nu o sa ma ajute cu ce am nevoie.Sa vedem ce or hotari hormonii de proaspata mamica ca e nevoie:atentie(pupaturi si imbratisari) sau calcat/spalat...
Almy cred ca micuta ta e smechera,maine face 1 luna,nu o suspectam de rasfat,mai e pana la 6luni cand se zice ca devin mici santajisti.
Bubu ce poza ai tu acolo la avatar,aveti falcute
Onutz si al tau e asa dulce,numai bebelusi dulci avem in odisee!
Va pooop dulce mamici si burtici

Mergi la inceput