Fluturasi minunati de mar-apr 2011 (30)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

Buna seara! Am reusit sa va citesc din urma, dar mi-a cam pierit cheful de scris, azi am fost libera dar cred ca nu am reusit sa ma odihnesc. De maine am in plan sa incep curatenia de sarbatori apoi sa imi fac si eu bradul si incet incet sa termin treaba ca acus vin si sarbatorile. intreba cineva de suzeta si biberon, am reusit sa ne dezvatam de suzeta foarte usor, pe la 1 an si 4 luni cred, pur si simplu nu i-am mai dat-o, iar cu biberonul mai bea si acum seara si la pranz cand doarme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

LA MULTI ANI CU INTARZIERE FLUTURASILOR SI MAMICILOR CARE POARTA NUMELE DE ANDREI SI ANDREEA!!!!

Si mie imi place sa fac bradul din timp sa il am mai mult timp in casa nu doar sa il fac si dupa o saptamana sa il desfac.. Am vazut bradul lui Strumphy e super frumos, as vrea si eu unul asa gata facut doar plasat in casa!
toate fetele si o sa mai intru saptamana asta daca am timp!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

yasmi dca airad artificialcred ca il poti face cand vrei
eu vreau usai brad naturl
si de aia il vre sprecracin sa imi tina pana de prima zi d nume a antonieiadica de sf ion
poate prindem chiar s sf antonie pe 17 ianuarie
sa ca mie ii placesa il tin in ianuarie mai mult decat acum
oricum la cati bradui vad e lamagazne
deja au inceputsa se obisnuasca c ele
sper ca anul sta sa pot pue globuri in brad
a de doiani am brad cam chel ca antoia trage de tot ce prinde agatat in el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

hop si eu...as mai scrie una alta pe aici ,ca am un nes la bord ,dar m-a luat cu frig de nu mai pot...cred ca de la trezitul din somn . adormisem in pat langa A. m-am trezit am mutat-o laea ..apoi am coborat sa-mi adunsi betivul asta de sot....asa ma enerveaza .adoarme in toate serile aici in living si cand vin dupa el e aprope cazut din canapea si uneori cu bluza ridicata putin peste burta..imaginea unui betiv care doarme..de aceea l-am numit betiv...iar in loc de multumire ma bombane de ma rupe..cica-l sperii cand ii zicsa urce

asa dupa ce mi-am trimis trupa la nani ,am zissa-i scriu si reteta Madutzei...azi numai la asta m-am gandit..numai caam colindat prin magazinme de pe la11-16h....am pus okii peceva cadouri darfiind cu S dupa mine nu am putut luanimic...sa vadcum mascot pana miercuri seara (parca)....azi m-a carat domnisoara S dupa sa isi ia ugg uri....asa ne-am certat dimineata ..cand si-a luat cizme de iarna a zisca nu mai vrea ugg ,ba pe cele vechi i le-a dat lui soramea ca se potrivesc la nr. si ca se plicti de ele....cand a vazut ca e scoala plina ..hop ca vrea iar....si mai primise si niste banuti desf Andrei..tocmai bine..pe o parte ma bucur ca si-a luat de incaltat ca vroia placa de intins parul....si vedeam vesnic scandal intre noi pe tema indreptatului parului....momentan stau linistita....pe dealta poarte nu a fost chip sa o fac sa isi ia alte incaltari..ceva botine cu tine..care vad case poarta ...sau chiar simple..erau niste modele frumoase ..dar iar m-am lovit de ''lasa ma .nu vezi ca nu ai gusturi deloc''
ce ma mai fac cu fetele astea ..pana si A isi alege dimineata hainele..si-o fi dat si ea seama ca nu am gustri bune.trage sertarele cu haine ...le pune asa pe piept ca si cum le-ar proba si incepe..ata nu....aaaa, place....ata ici..si tot asapana le scoate/incerca pe toate
mada ai pm....
va pup pe toate

a, nu am scapat de tzitzi =suzeta si nici de biberon..pai de ce?..sunmt placerile varstei....stiu ca se poate..nu imi e frica ca o sa ne maritam cu tzitzca-n gura..ha ha... imi e draga de nu mai pot cand cere tzitzica si cand e cu ea-n gura...inca o vad bb mic....laStefy scapasem la varsta asta de suzeta...iar debiberon a renuntat singura la 3,8 ani...dar cand a zis pas la biberon gata si cu laptele ..bea 250ml seara si 250 dimineata....apoi de loc pana-n zilele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

yasmi dca airad artificialcred ca il poti face cand vrei
eu vreau usai brad naturl
si de aia il vre sprecracin sa imi tina pana de prima zi d nume a antonieiadica de sf ion
poate prindem chiar s sf antonie pe 17 ianuarie
sa ca mie ii placesa il tin in ianuarie mai mult decat acum
oricum la cati bradui vad e lamagazne
deja au inceputsa se obisnuasca c ele
sper ca anul sta sa pot pue globuri in brad
a de doiani am brad cam chel ca antoia trage de tot ce prinde agatat in el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

deea, multumesc pentru reteta, esti ce amai tare in toata agitatia ta ti-ai gasit timp si de mine Branza parca imi spusesi data trecuta de care sa iau..ceva cu Q?..daca vad scris precis imi amintesc.
Ce tare e andra cum probeaza bluzele, parca o si vad

cami, si noi facem brad natural si nu ar tine pana de Craciun daca l-am face acum, ar fi direct uscat. Si noi tot pana dupa Sf Ion il tinem si cand il scot las o maare dara de ace. Ce greu cred ca o sa-mi fie anul viitor, ne-am obisnuit ca pe 24 dimineata sa facem bradul, apoi dupa amiza bag friputra la cuptor si il asteptam pe Mos Craciun. La noi vine dupa-amiaza, nu seara, ca sa apucam sa ne si jucam cu ce aduce. De obicei pe 25 si 26 suntem plecati si nu apucam. la fel va fi si anul asta. Dar anul viitor pe 24 voi lucra program normal si voi ajunge acasa cel mai probabil in jur de 6-7 ei, dar nu e cazul sa ma gandesc de acum la asta.
De ce nu mai ai globuri, iti iei din alea de sticla? Ai mei nu s-au omorat dupa trasul de brad, au incercat, au vazut ca inteapa si au renuntat

In seara asta am pragatit cartonase si autocolante colorate sa facem maine felicitari de sarbatori Abia astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Exquisa ...parca ...pt Mada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Neata si de la noi! Nu prea am baterie,a#537;a ca scriu scurt!
Maduta nu m#259; uita te rog cu pm- ul? Gata incepi munca?
Cami eu pe jos am pus globuri de plastic si pe sus unde nu ajunge printul de sticla.
Delia pup mami dulce.
Am dormit a#537;a bine azi- noapte
Laura,sa nu te superi pe mine pt idee dar m#259; gandeam ca #539;i- ar putea fi de folos ajutorul
Cica a mine la noi in Bucure#537;ti.Voi a#539;i vazut?
Pup dulce toate mamicile
Deea esti haioasa rau,mor de ras cand te citesc.,Iar Anna e o dulceata ,iar Stefy o adevarata domnisoara.Zic ca mai bine ugg,decat cu tinte,zic si eu;))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Neatza!
Cafea va ofer fierbinte si aromata!
Ce dor mi-a fost de voi!
Am citit, sper sa mai tin minte ce vroiam sa raspund..
.Somleac, ai grija de tine mami, poate un test de sarcina sa-ti iei... ma gandeam si eu la cel mai frumos motiv de a lesina, oricum ai grija!Cand am citit ce program de somn aveti tu si Catank, nu as reusi sincer , eu tb sa dorm macar 7 ore pe noapte altfel sunt.
Irinuk, e valabil si pt tine testul de sarcina, l-ai facut...? uite asa ai ramane cu Daria acasa...:)
Ally, ce mai faci, cum stai cu antrenamentul de portar? M-am gandit la tine alaltaieri cand barbatul meu intreba la magazin daca au Varta sau Duracell...
Mada, succes la tarta!
Cami, ziceau astia ca bate vantul rau la voi, ai grija!
yasmy, sper ca sunteti mai bine!
roxy, ati mai iesit aseara?
Strumph ce brad frumoss!
laura, dar tu nu-i dai lapte de vaca la fata? Eu ii dau lapte de vaca deja, ai putea sa gasesti o tanti care are vaca sa-i dai lapte neprelucrat si cred ca ai iesi mai ieftin..
happy, ce mi-a placut ca ai scris
Miki, si eu am operat-o pe Mari la dl dr Gheorghe, o sa fi multumita ai sa vezi!sanatate la copii si bafta la examen.
Deea, eu sunt de acord cu roxy si ally sunt urate Ugg-urile , dar am inteles ca sunt f calduroase, eu am probat ceva de genul si imi scapa din picior,ca eu am piciorul ff subtire si clampan cand calc in ele. eu zic sa continui cu ingrijitul tau chiar si in casa , si ia niste magneziu sa fii zen andr aseara flutura fata de masa de pe masa din sufragerie, asta ca sa stii ca nu se lasa mai prejos
Mandreac felicitari pt examen si pt iesitul din butoi!
mary , spor la treaba!
viss, voi ce mai faceti?
cuscra miss you!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

la noi ba ninge ba lapovita :-)

Mergi la inceput