Fluturasi minunati de mar-apr 2011 (30)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Azi noapte am spalat baia si am dat cu savo,nu mai pot de ochi m#259; ustura cumplit si m#259; doare si tot corpul ca m- am agitat sa termin repede.
Rares deja a spart un glob si trage de brad.E a#537;a amuzant imi vine sa il mananc si vb pe limba lui cat e ziulica de lunga.
Am fugit va pup
Ally,mai esti sup pe mine? Sa nu fi ca nu am zis- o cu rautate,din contra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

buna dimineata ,da cineva o cafea tare??ca sunt tare obosita sa fatait fata toata noaptea si eu nu am putut dormi clar zici9 ca sunt dupa vreo noapte in club

sa aveti o zi superba

PS. la noi cred ca va ninge,e asa de parca acus ninge

Mergi la inceput

Neata Laura! Dau eu un ness tare! Laura cred ca maine depune mama coletul,mai mult ca sigur.Sper sa va fie de folos!
Mi- am facut curat la farduri ,mai am o caseta in care trebuie sa m#259; uit tot cu farduri si daca nu am aruncat.Apoi m#259; uit prin camara.Stiu ca azi ar trebui sa fie zi de odihna dar daca tot sunt ai mei plecati pot arunca in voie tot ce doresc.;))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata fetelor

eu sunt la ora de relaxare tati este cu buburuza afara si eu mi-am facut o cafealuta slaba cu lapte si am zis ca ma tolanesc in pat dar intai sa vad ce faceti

azi este ziua unei prietene, una de la intalnirea de vineri, si s-ar putea sa dam o raita prin oras sa bem ceva sa vedem mai tarziu...

mandreeac aaa..in justitie...destul de greut. nasii mei sunt amandoi judecatori si ne mai povestesc de pe acolo, este mancatorie multa si trebuie mereu sa te afirmi. asa ca iti doresc multa bafta, putere si sa prinzi cat mai repede totul pe acolo
abia asteptam sa facem sinoi bradutul sa vedem cum reactioneaza Anastasia. sigur va agata si ea globurile, va trage de pom.... dar ne vom bucura.
inca ma uit de ceva jucarii, nici nu stiu ce sa-i iau, ceva atragator, sa construiasca, pentru ca adora sa construiasca ea de toate, ceva mai mare asa...ma mai uit.

te sfatuiesc, totusi, sa lasi azi treaba. este sarbatoare, da-le incolo de treburi ca ai tu timp. stii cum este, in zi de sarbatoare cand ai chef de treaba te impinge ala de la spate sa faci. deci, mai bine lasa treaba ca si asa il suparam destul pe Doamne Doamne.

bb_yasmi asa-i, cel mai bine este ca musafir
vizionare placuta la teatru
ce-mi mai placea si mie sa merg. abia astept sa merg iar cu buburuza

madutza parca vroiam sa-ti scriu ceva zilele trecue si uitasem iar acum nu-mi mai aduc aminte

irinuca daca analizele ti-au iesit bune inseamna ca este pe fond phisic, neuro-vegetativ. din cauza agitatiei, gandurilor de tot felul, stres... fi mai linistita si gandeste pozitiv

somleac bravo pentru puiuti ca au invatat colindele. un mare pentru voi si mai ales pentru tine, mami, ca ii inveti atatea lucruri frumoase.

toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

laura tot asa rau doarme Daria? in fiecare noapte se trezeste? mai bea lapte noaptea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Hello!

Aseara a fost balamuc la noi in casa, prieteni, prieteni ai prietenilor, o fetita de 6 luni . A fost super frumos! Cata geloasa cum nu am mai vazut-o, cand am luat in brate fetita, vaaai a venit la mine "ata, nu!" s-a urcat si e ala mine in brate, nu a verut sa o pupe nu a vrut sa mangaie, nimic, nimic. Abia spre sfarsit a spus ca e "mumoasha"

miki, noua ne-a spus ca otita lui cristi seroasa nu se rezolva in timpul operatiei, ci dupa. Am mers la control cam la 5-6 sapt dupa. o urechiusa se vindecase, una nu inca. ne-a dat niste picaturi de pun in nas timp de o luna. Acum e vindecat la amandoua. Daca nu se vindeca nici dupa operatie, ne punea tuburi din acelea.

yasmi, e ok, daca nu ai chef sa vb eu bradul il fac pe 24.

mandreeac, am vazut Pm-ul tau. Azi raspund

strumph, a iesit fenomenal bradul tau!!!

roxy, inseamna ca te-ai gandit la mine

somleac, ce frumos ca mergeti la colindat! Mergeti la prieteni sau asa, unde nimeriti? Ma trimitea si pe mine mama cand eram mica, sa colind la vecini, asa de una singura. imi era o rusine maxima. ma duceam de gura ei, si ma rugam sa nu deschida vecinii usa dar bineinteles ca deschideau toti

Mergi la inceput

Roxy,unde nu e mancatorie,dar cel mai mult conteaz#259; examenele care sunt na#539;ionale indiferent de post.Judecator m#259; visez si eu si nu m#259; las,in cativa ani imi voi indeplini visul,dar am alte planuri înainte de asta.Sa vedem ce ne rezerva viitorul.Sunt tot felul de masute cu cuburi,mai mari a#537;a.
Maduta m- ai facut sa rad cu colindatul;)).Si Rares mai are momente de gelozie cu Naty
Am terminat camara,am aruncat ca o bezmetica multe lucruri,dar dupa ai mei le tineau si nu se folosesc de ele frate,a#537;a ca s- au dus pe Ghena
Sunt franta de oboseala,sa vad daca mai rezist deseara sa vad un film,daca nu fac nani ca un prunc
Apropo,Rares al meu mananca din ce in ce mai pu#539;in.Si ai vostri fac la fel?

Mergi la inceput

mandreeac ms de ness si ms de pachet il astept cu drag

roxy_s doarme rau se trezeste manaca de ma termina acum am luat 2 cuti de lapte pe datorie de la farmacie si deja mai am ptr in noaptea asta si cred ca atat

Mergi la inceput

Laura,m#259; gandeam de ce nu scrii pe forum la ajutor umanitar si vezi de ce acte e nevoie ,ca se vor g#259;si sigur oameni care au Banuti sa te ajute.

Mergi la inceput

mandreeac ms de idee dar nu imi palce sa stie o lume intreaga cat mie de greu ....vb si eu cu voi aici ma mai descarc ca va simt ca niste prietene

Mergi la inceput