Bulgarasi de ianuari-februarie 2013, cap 29
Raspunsuri - Pagina 14
greyeras spune:
Neatza fetelor!
Discutia asta legata de eco am avut-o cu mama zilele astea si imi zicea ca ea la 3 sarcini nu a facut nici macar una si ca in zilele noastre ne cauta prea mult dr.
Are si ea dreptatea ei, dar eu sunt mai linisita dupa de imi vad puiul si stiu ca e bine.
Azi am schimbat si noi prefixul
.
Mamica de Ana–Adelina
si
30 sapt 
bebe_shtrumf spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Katy82 Tweety cata inconstienta din partea colegei tale. Eu am facut varicela in aprilie si am stat cu inima cat un purice sa nu fi ramas in luna aia. De tine e bine pt ca ai sarcina avansata dar colega ta saraca... Varicela pe langa bubite debuteaza si cu stare de rau, cum naiba a venit asa la munca stiind ca are 2 gravide acolo. Eu am luat de la niste rude care aveau copilul bolnav si cu toate astea ne-au invitat la ei si dupa ce l-am luat in brate mi-au spus ca are varicela in faza de debut dar ca presupun ca deja am facut, ca de, sunt mare. Bineinteles ca am facut o forma f. urata si am ramas cu semne, tocmai pt ca sunt adult. Naspa situatie. 27+ cu Tudorhttp://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png |
a fost crunt cu ganglioni, febra mare si bube cat cuprinde...horror; dar a trecut.Acum dc nasc in martie, sigur o sa ia o pauza de gradi, 1. la mana ca sa nu-mi vina acasa cu tot felul de boli, virusi, si dc stau eu acasa, la ce sa o mai chinui, , ca nu vreau sa risc sa faca si bb2 cine stie ce minuni, plus ca n-o sa vrea sa mearga sigur, garantat vreo 2-3 sapt., si 2. la mana- ea oricum la anul va repeta grupa mijlocie..doar nu-i da teza si treb sa fie mot acolo. ca va ma zburda pe la unchi- matusi si bunici, o seara- 2...dar asta doar dc ea va vrea.
cam atat. v-am expus patania mea, ca sa stiti ca eu una regret ca n-am vaccinat-o pe Ari, pt ca a treb sa trec prin aceasta experienta, insa la posibilitatile noastre..asa a fost atunci...si celule stem la nastere..apoi am mers pe varianta de la stat, cu vaccinurile gratis. E foarte importanta schema aleasa de parinti, pt ca pe viitor nu stii cu ce te confrunti
mai bine sa previi, parerea mea.wk fain

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
+ 26IULIA va invinge CANCERUL !!
dankutza spune:
Ca tot veni vorba despre aceasta uracioasa de varicela. Are cineva idee daca ii fac vaccinul fetitei mele, acum, cand eu sunt inca gravi, pot sa iau si eu? Nu mai stiu daca am facut in copilarie varicela. Sau daca ii fac dupa ce nasc, fata va fi contagioasa si ii va da lui bebe? Zau ca nu stiu exact. ![]()
Cred ca ceva imunitate am, din moment ce lucrez de 11 ani cu copii si nu am luat niciodata nimic de la ei. E drept ca atunci cand m-am angajat, am stat 1 luna racita praf; dupa aia am capatat imunitate. ca sa nu zic intr-un ceas rau, pana la 8 luni, nu am racit deloc. Daca scap si urmatoarele 2 saptamani, e super. Cred ca scap total de raceli pana nasc. Nu de alta dar voi sta acasa dupa aia.
cu
30+ .... luna a 7-a si trimestrul III
greyeras spune:
| citat din mesajul lui dankutza Ca tot veni vorba despre aceasta uracioasa de varicela. Are cineva idee daca ii fac vaccinul fetitei mele, acum, cand eu sunt inca gravi, pot sa iau si eu? Nu mai stiu daca am facut in copilarie varicela. Sau daca ii fac dupa ce nasc, fata va fi contagioasa si ii va da lui bebe? Zau ca nu stiu exact. |
Cum ti-am mai zis daca intra in contact cu cineva bolnav oricum va lua doar ca o forma mai usoara, deci din punctl meu de vedere nu te avantajeaza nici o varianta. Parerea mea.
Mamica de Ana–Adelina
si
30 sapt 
greyeras spune:
M-au cam pus pe ganduri discutiile astea, nu mi-am pus problema pana acum ca fata e la gradi si ne poate procopsi cu ceva mai ales in primele luni. Ma bazez pe faptul ca nu este o fire bolnavicioasa nu as vrea sa o tin acasa mai ales ca asa voi avea timp mai mult pt bebe. O sa incerc sa o tin mai departe de ea cel putin la inceput.
Nici eu nu vreau sa cobesc dar pana acum am scapat de raceala si i-am avut si pe pitica si sot foarte raciti.
Mamica de Ana–Adelina
si
30 sapt 
greyeras spune:
Azi nu am stiut ca e iar sarbatoare si am spalat toate perdelele
, acum asta e. Acum ma chinui sa le pun la loc ca s-au uscat.
Maine seara impodobim bradul
, abia astept.
Mamica de Ana–Adelina
si
30 sapt 
mami_papatot spune:
Maine imi vine si mie o fata sa ma ajute la curatenie generala si dupa aceea ne vom apuca de aranjamet camera lui bebe ... eu maine spal perdelele si le pun direct la loc - din ce stiu eu, majoritatea nu trebuiesc calcate .
Dar bradutul ramane pe seara de Ajun ... chit ca dua aceea ma prinde Martisorul cu el in casa, mai repee de Ajun nu impodobim decat prin casa, coronite pe la usi, etc ...
Honey Bunny, TE IUBIM, SI CA TINE NU GASIM
!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
Mami de Honey Ioana (17.04.2008) si
28+ cu
Heidi Sofia
desert_rose spune:
citat din mesajul lui mami_papatot desert! asa spune si Parvu ... ca facem cate trebuie si ca nu are sens sa ne ecografiem doar asa, de amorul artei si de dragul de a da banii aiurea ( eu merg la clinica tot timpul si acolo se taxeaza orice) ... mie mi se pare corect din partea lui, mai ales ca pana acum, Slava Domnului, nu am avut probleme care sa necesite eco suplimentare sau o anumita supraveghere a unui anumit aspect ... el este foarte meticulos si atunci cand facem morfologii dureaza destul de mult si ne explica toate cele si in termeni profani ... doar ca deh, as vrea si eu sa o vad pe Placi ... sa stiu cat e de lunga, grasuna, etc ... dar vba soatzei tale ... mai e putin si o sa ma satur de dragalit ... |
Exaaact

Eu am gasit mai tarziu informatiile cu ecografiile in sarcina... si deja facusem multe. Mai ales in prima perioada, cand nici nu este asa necesar... la inceput nici nu vezi mare lucru etc. Mai bine le faceam mai dese acum, spre sfarsit, daca tot era sa le fac.... dar cine a stiut.. Dupa ce m-am mai informat m-am cam stresat un pic, recunosc, mai ales ca erau chestii pe care le puteam evita, nu era musai sa le fac pe unele. Iar de atunci am facut doar lunar, la ginecologul meu (plus urgentele de la spital, la care nu am avut ce sa comentez, chiar daca problema nu avea legatura cu sarcina). Mai rar decat "lunar" nu am putut insa sa negociez. Iar per total s-au strans. Asta e
Astazi am facut si eu vaccinul (dT-ul), prima doza, cealalta prin ianuarie. Nu eram sigura daca sa-l fac, dar l-am intrebat si pe gine data trecuta si a zis ca e ok, sa-l fac, asa ca astazi, la controlul de la MF (din luna a 7-a merg la 2 saptamani), l-am si facut, il comandasera deja dupa ce imi calculasera varsta de sarcina si perioada in care tb sa mi-l faca.
32+
desert_rose spune:
| citat din mesajul lui greyeras Maine seara impodobim bradul , abia astept. |
Wow, deja? Noi mai asteptam totusi... desi mi-au facut o pofta!!! Cu coronite deja am impodobit pe la usi, geamuri, am pus si instalatiile luminoase afara, dar cu bradul mai asteptam un pic, macar pana pe 20
32+
desert_rose spune:
| citat din mesajul lui greyeras Discutia asta legata de eco am avut-o cu mama zilele astea si imi zicea ca ea la 3 sarcini nu a facut nici macar una si ca in zilele noastre ne cauta prea mult dr. |
Asa imi spunea si soacra-mea, si mie si celeilalte nurori
Din pacate, mi-am dat seama ca adevarul este de fapt la mijloc. Sigur, nu este bine nici deloc sa nu faci, dar nici prea dese, totusi. Daca se pot evita unele, de ce nu? Daca mai fac un bebe (slabe sanse) ... o sa procedez cu totul altfel, adica un pic mai rarute... m-am cam speriat citind studiile alea.
Mai ales ca eu, personal, nu as fi luat nicio masura radicala, daca as fi aflat ceva rau la o ecografie. Adica avort nu faceam, indiferent ca mi-ar fi zis cea mai mare grozavie. Asa ca... ecografiile au fost mai mult pentru ca asa e protocolul la doctori... nu prea am stiut cum sa refuz, trebuie sa manance si gura lor ceva, iar cand nasti cu ei, trebuie mentinuta o relatie buna
32+

...