ce fond de ten folositi
Buna , ce fdt folositi? cele de la avon le-ati incercat, as vrea sa-mi cumpar cel cu particule aurii 24 gold, astept pareri
Raspunsuri
madutza_bra spune:
Folosesc fond de ten de la Avon, Ideal Flawless cu factor de protectie. Am tot luat produse de la ei. Mie imi plac.
ingridnen spune:
diverse de la Vichy (am vreo trei acasa, pe moment folosesc Aera-Teint).
Am avut in trecut Max Factor insa m-am pricopsit cu puncte negre (si asa am tenul problematic...)
Ingrid si Cristi 9 ani
XIO spune:
Cel mai mult mi-a placut Maybelline superstay.
Momentan am de la Oriflame un fond de ten din gama Vegan.
giulia71 spune:
Bourjois, flower perfection de care sunt foarte multumita si unul de la Clinique.
Cam toata vara am folosit BB cream de la Garnier, cel mai subtire pentru ten gras. Si-a facut cu brio treaba si o sa-l folosesc in continuare pentru ca nu incarca tenul asa tare ca un fond de ten.
Unicorn42 spune:
Si eu am folosit BB cream-ul de la Garnier asta vara (pe ten cu mari probleme) si a fost foarte OK, mai ales ca, asa cum spune giulia71, chiar nu imi incarca fata :) Insa cum a venit toamna, nu mi-a mai placut.
Zilele astea, Studio Sculpt de la Mac, ma inteleg minunat cu el, are si un pic de SPF, acopera foarte bine si sta acolo unde-l pui multa vreme.
Rutina de dimineata la mine este bazata doar pe produse Mac, pentru ca sunt de parere ca gamele folosite impreuna dau mai multe rezultate decat produsele folosite separat :) In principiu: Green Gel cleanser (un gel de curatare destul de bland si foarte refreshing), dupa care Studio Moisture cream - hidrateaza foarte bine. Apoi, crema matifianta pe nas si Fast Response eye cream - crema de ochi cu cofeina. Toate astea in strat subtire, dupa care vin cu fondul de ten. Seara, aceeasi rutina, minus FDT si crema matifianta. Povestesc asta pentru ca, atunci cand folosesti fond de ten, conteaza maxim si baza de machiaj - fondul de ten, oricat de bun, nu poate sa faca minuni pe o piele hidratata necorespunzator sau pe un tip de ten nepotrivit. Acum am in plan sa vad si eu ce e ala primer, ca am tot auzit si n-am incercat niciodata :)
Am mai folosit FDT de la Mac gama Studio Fix, atat pudra, cat si fluid. Cu pudra m-am inteles minunat, insa intre timp mi s-a uscat tenul si nu mai pot sa o folosesc, cred ca este pentru ten mai gras. Fluidul e OK, doar ca se aplica mai ciudat si are o consistenta mai dubioasa - dar isi face treaba asa cum trebuie.
Ce-mi place mult mult la cosmeticele Mac este ca iti ramane pielea incredibil de fina si satinata :)