burtici cu stelute de iulie august 2013 (4)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

marrya31 da sunt 2 din pacate nu functioneaza nimic

amalia tsakoniati
8+

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Amalia baga si tu o virgula dupa doi, ca citeste lumea aiurea.
stiu ca nu e asa...ca te stiu de cand ai intrat la odisee, dar cine stie ce inteleg altii. ..

Elena & Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Off si eu am aceleasi prob. Nu pot sa mananc nmk am greturi toata ziua. Problema este ca eu de ex azi am mancat numai portocale pentru ca altceva nu pot sa mananc nu am pofta de mancare. Sper sa fie bine ca nu stau nemancata

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Amalia, imi pare rau, dar sa stii ca mai ai 2, 3 saptamani si trec greturile...si vb Elenei, nu uita de virgula.... Ai vb cu dr de starea asta? Poate te poate ajuta cu ceva

Si mie mi-a fost greata toata ziua, dar eu mananc, ca si daca nu mananc tot greata imi e

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 7+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

feteleluni mergem la medic sper sa gasim o solutie simnt ca ma prabusesc psihic toata ziua sunt la orizontala greturi la greu oboseala toate astea imi stirbesc din bucuria pe care o am

amalia tsakoniati
8+

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrya31 spune:

Citat:
citat din mesajul lui amaliaro

marrya31 da sunt 2, din pacate nu functioneaza nimic

amalia tsakoniati
8+

Ce frumos...si mie mi-ar place gemeni :D da la mine nu prea sunt sanse la cum nu prea am nici-un simptom.
Din cercetarile mele am inteles ca la gemeni simptomele sunt de doua ori mai puternice... imi pare rau ca nu te simti bine, dar o sa vezi ca in curant o sa te linistesti, iar peste cateva luni cand o sa-ti tii puiutii in brate o sa si uiti de cat de rau iti e acum... Pup dulce, sper sa gasesti ceva care sa-ti mai calmeze cat de cat starea asta de rau!

Afectiunea este germenele pasiunii. Pasiunea este germenele celei mai perfecte iubiri.8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusa76 spune:

Buna!

intru direct in subiect: mi-au ramas 3 cutii de UTROGESTAN 100 (30 caps/cutie, valabile pana in iunie 2013). Le daruiesc (donez) oricui are nevoie, cu conditia sa vina sa le ia (Bucuresti, zona Dorobanti).
Astept PM de la doritoare, ca sa stabilim detalii (nr tel, adresa, intalnire).

Sarcina usoara tuturor!
Si Sarbatori Fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria500 spune:

Buna ziua fetelor ... siii ... La multi ani ! de ziua noastra ... a romanilor ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna dimineata si La multi ani!
Cuum sunteti astazi?
Eu am atatea in plan dar acum lenevesc. Am baut o gura mica de cafea si astept sa imi daca sotul un suc de rodii.
Paula te-au apucat greturile zilnic?
Ma gandeam aseara ca sunt multe fete care nu au mai scris. Sper sa fie toate bine si la asteptam "la raport".

Eu aseara m-am culcat la 7.30. Si am dormit pana dimineata la 9.
noroc ca familia ma intelege si ma lasa sa ma odihnesc. La fiecare final de an, la servici e nebunia de pe lume si sunt terminata psihic si fizic.

Elena & Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria500 spune:

Buna... inca odata fetele ... Ce mai faceti ? ...
Ce aveti in plan sa faceti azi ? ... Eu... ceva mancarica , spalat rufe sii hartii pentru serviciu ...
Am aflat rezultatele la o parte din analizele facute ieri ... toate lucrurile bune in afara de calciu si glicemie ... care sunt cam mici ...calciu chiar sub limita ... in conditiile in care de o luna iau vitamine si cu o zi ininte de a mi se recolta analizele am mancat dulciuri ... dar asta este ... nu-i grav ... Am facut si beta HCG-ul si a iesit 43898 mUI/ml adica aprox. 7-8 saptamani de sarcina din cate am inteles ... Voi sunteti bine?
O zi buna in continuare .

Mergi la inceput